2019-11-02
餐廳有烤羊腿套餐coupon,訂好10月初來的,但是因為交通問題取消了,改左今日,我們冇來到,所以食唔到隻羊腿,但餐廳很好,另外留下半隻羊腿,還有1支紅酒給我們!羊的椅背佈置,好特別!牆上好多羊的佈置冷盤有蝦,青口,沙律,同事說蝦沙律好味,有些紅色薄片,好脆。pizza同飯/麵也是DIY的,全部配料同醬係出面自己取,喜歡甚麼就拎甚麼,加些特別醬汁同調味粉。然後交俾廚師煮。有16種醬汁咁多,仲有雞蛋的。pizza餅底一早已經預備好,size是四件的。焗好的製成品都幾靚仔,不過我們冇自己再加調粉醬汁,仕應說不用的,所以有d淡,如果加了應該更好,味道都幾夠脆。烤羊腿好香同好大呀,賣相好討好,但切開已經感覺到比較難切落去,好似紅左點,同埋唔夠入味,邊位都幾香的,但可能太大隻,所以比較難控制時間,如果烤長d時間再加d調味會更好!正常味道自己DIY的炒麵,味道OK的餐廳的賣點自己落手弄,這個主意幾好的,但就冇乜技術可言。
羊的椅背佈置,好特別!
牆上好多羊的佈置
有16種醬汁咁多,仲有雞蛋的。
pizza餅底一早已經預備好,size是四件的。
正常味道
自己DIY的炒麵,味道OK的
餐廳的賣點自己落手弄,這個主意幾好的,但就冇乜技術可言。