2022-12-22
食呢一間餐廳完全係純屬巧合 咁啱見到佢 係一個冇咁起眼嘅角落裏面 有一間賣三文治同埋可麗餅🥪 仲有牛角窩夫可以揀的🤓🤓 我地就揀左兩個可麗餅 因為我地兩個人一個驚唔夠兩個人分 兩個又太飽啦🤣🤣 所以叫左一大一細(點知兩個都好大😂😂😂).🐷香蕉Nutella可麗餅 👅8/10 $49呢個crepe有好多嘅Nutella醬💕💕朋友勁中意呢個醬🤣🤣 所以佢食得好滿意 我都覺得好正🤓🤓 裏面仲有勁多香蕉🍌 (所以成個可麗餅都幾重手)加埋啲朱古力醬同埋榛子醬好完美🐷 而且個皮都好好食 煎得啱啱好 唔會太硬/ 太淋 更加唔會太厚/ 太薄 👍🏻👍🏻 仲加咗一啲楓糖穀物 免頭有啲朱古力醬同埋少少朱古力薄片🍫 成個餅幾好食💕.🐷迷你可麗餅 👅8/10 $40呢一個可麗餅比較細少少 所以價錢亦都相對地低少少 不過其實就咁睇個份量唔係差好多 佢裏面主要係有棉花糖 有大亦都有細 面頭仲有啲粟米片 朱古力針 同埋勁香滑嘅忌廉💕 另一方面就係佢有一啲阿華田脆脆醬🤓🤓 成個口感都好正 個crepe皮同岩岩介紹過嘅一樣咁好食👍🏻👍🏻.不過呢間小店遲啲就會冇得賣三文治🥪 如果想食嘅話就記住趁佢地冇得賣之前要去試啦💕💕
🐷香蕉Nutella可麗餅 👅8/10 $49
🐷迷你可麗餅 👅8/10 $40
不過呢間小店遲啲就會冇得賣三文治🥪 如果想食嘅話就記住趁佢地冇得賣之前要去試啦💕💕 佢哋仲有牛角窩夫同埋小食有得賣 大家都可以去試下🤣🤣
另一方面 呢間小店亦都有加入Phenix 有惜食嘅concept 係我哋之前都介紹過嘅 🐷 所以大家可以多多支持呀😺😺
不過大家記住呢間餐廳冇堂食只有外賣哦🙇🏻♀️
味道👅:8/10