2022-12-22 10 浏览
食呢一間餐廳完全係純屬巧合 咁啱見到佢 係一個冇咁起眼嘅角落裏面 有一間賣三文治同埋可麗餅🥪 仲有牛角窩夫可以揀的🤓🤓 我地就揀左兩個可麗餅 因為我地兩個人一個驚唔夠兩個人分 兩個又太飽啦🤣🤣 所以叫左一大一細(點知兩個都好大😂😂😂).🐷香蕉Nutella可麗餅 👅8/10 $49呢個crepe有好多嘅Nutella醬💕💕朋友勁中意呢個醬🤣🤣 所以佢食得好滿意 我都覺得好正🤓🤓 裏面仲有勁多香蕉🍌 (所以成個可麗餅都幾重手)加埋啲朱古力醬同埋榛子醬好完美🐷 而且個皮都好好食 煎得啱啱好 唔會太硬/ 太淋 更加唔會太厚/ 太薄 👍🏻👍🏻 仲加咗一啲楓糖穀物 免頭有啲朱古力醬同埋少少朱古力薄片🍫 成個餅幾好食💕.🐷迷你可麗餅 👅8/10 $40呢一個可麗餅比較細少少 所以價錢亦都相對地低少少 不過其實就咁睇個份量唔係差好多 佢裏面主要係有棉花糖 有大亦都有細 面頭仲有啲粟米片 朱古力針 同埋勁香滑嘅忌廉💕 另一方面就係佢有一啲阿華田脆脆醬🤓🤓 成個口感都好正 個crepe皮同岩岩介紹過嘅一樣咁好食👍🏻👍🏻.不過呢間小店遲啲就會冇得賣三文治🥪 如果想食嘅話就記住趁佢地冇得賣之前要去試啦💕💕

🐷香蕉Nutella可麗餅 👅8/10 $49

🐷迷你可麗餅 👅8/10 $40

不過呢間小店遲啲就會冇得賣三文治🥪 如果想食嘅話就記住趁佢地冇得賣之前要去試啦💕💕 佢哋仲有牛角窩夫同埋小食有得賣 大家都可以去試下🤣🤣

另一方面 呢間小店亦都有加入Phenix 有惜食嘅concept 係我哋之前都介紹過嘅 🐷 所以大家可以多多支持呀😺😺
不過大家記住呢間餐廳冇堂食只有外賣哦🙇🏻‍♀️
味道👅:8/10
賣相👀:9/10
扺食💰:8/10
服務🙆🏻‍♀️:8/10
放工有點餓,又未到食飯時間,同朋友行一下,見到間小佷甜點好吸引,我地即刻叫左兩個可麗餅試下。法式可麗餅又名Crêpe,係法國一種傳統煎餅,可以有甜有鹹。Crêpe餅皮薄身濕潤帶蛋香,加埋唔同嘅餡料令人難以抗拒。仲有好多唔同口味選擇,款款都好吸引!店員表示主打係Crêpe,唔再做三文治。甜品控當然要食Crêpe,我地分別叫左香蕉Nutella Crêpe及mini Crêpe,兩個外表好似樣,中間係焦糖香蕉同cream,配上朱古力醬格外香甜,再加上杏仁片口感更豐富。一啖食入口好滿足,味道濃味得嚟又帶點清爽。

mini Crêpe
2022-12-09
下午茶
mini Crêpe
  • 素食,健康,沙律,意粉,西餐、甜品,
  • YUMMY,Café 點心,外賣,
  • Crêpe
2022-12-05 1097 浏览
佐敦番工既朋友仔有福了🫶🏻小編成日行大街勁小機會入細巷🥲點知恆豐酒店後面竟然有得買韓式三文治🥪仲要係大份厚餡個種💋價錢都唔算貴即刻買set番office 當lunch食🤘🏻覺得太多嘅話都可以有半份叫~📍芥末蟹柳沙律肥嘟嘟三文治 ($40)🥪勁多款式 吉列豬扒、泡菜五花肉、炸蝦、火腿蛋等等總之每款都好想食😍😍😍最後staff話芥末蟹柳好熱門 又特別 即試✅一口過勉強食到 (太厚)入面仲有生菜🥬蕃茄🍅芝士🧀 蔬菜同芥末蟹柳比例1:1 所以口感好豐富~芥末配蟹柳比想像好食🤤勁多蟹柳芥末味好出 食到一半都幾「公鼻」🤣🤣🤣小編一個人食晒個三文治已經好飽😉所以做lunch絕對夠📍黑松露薯條 ($40)因為係外賣關係 都驚薯條會淋咗點知餐廳好醒目喺個盒開咗個窿🫶🏻返到Office食都仲好脆~~~薯條即叫即炸好夠熱🔥個黑松露醬好足料 味道好出👄成個口都係黑松露味👍🏻📍藍莓乳酪沙冰 ($17)前幾日天氣仲係好熱☀️熱到真係要飲沙冰叫咗三文治加$17就可以飲小編揀咗一款最唔甜嘅水果🫐飲咁落去好smooth 無乜碎冰✨好重藍莓味又唔會好甜🌈最surprise係size勁大杯 飲到收工hahaha⚠️同staff
佐敦番工既朋友仔有福了🫶🏻
小編成日行大街勁小機會入細巷🥲
點知恆豐酒店後面竟然有得買韓式三文治🥪
仲要係大份厚餡個種💋價錢都唔算貴
即刻買set番office 當lunch食🤘🏻
覺得太多嘅話都可以有半份叫~

📍芥末蟹柳沙律肥嘟嘟三文治 ($40)
🥪勁多款式
吉列豬扒、泡菜五花肉、炸蝦、火腿蛋等等
總之每款都好想食😍😍😍

最後staff話芥末蟹柳好熱門 又特別 即試✅
一口過勉強食到 (太厚)
入面仲有生菜🥬蕃茄🍅芝士🧀
蔬菜同芥末蟹柳比例1:1 所以口感好豐富~
芥末配蟹柳比想像好食🤤勁多蟹柳
芥末味好出 食到一半都幾「公鼻」🤣🤣🤣
小編一個人食晒個三文治已經好飽😉
所以做lunch絕對夠

📍黑松露薯條 ($40)
因為係外賣關係 都驚薯條會淋咗
點知餐廳好醒目喺個盒開咗個窿🫶🏻
返到Office食都仲好脆~~~
薯條即叫即炸好夠熱🔥
個黑松露醬好足料 味道好出👄
成個口都係黑松露味👍🏻

📍藍莓乳酪沙冰 ($17)
前幾日天氣仲係好熱☀️熱到真係要飲沙冰
叫咗三文治加$17就可以飲
小編揀咗一款最唔甜嘅水果🫐
飲咁落去好smooth 無乜碎冰✨
好重藍莓味又唔會好甜🌈
最surprise係size勁大杯 飲到收工hahaha

⚠️同staff嘅時候發現三文治只係供應到今年年尾🥺 之後最主要都係飲品、可麗餅同小食為主😭如果大家都想食脹卜卜爆餡三文治就快啲去🫶🏻
————————————————————
味道😋:8/10
抵食🥳:9/10
環境🥂:NA
  • 芥末蟹柳肥嘟嘟三文治
2022-11-28 18 浏览
呢間係位於佐敦嘅三文治外賣店除咗三文治仲有我鍾意嘅可麗餅🤩佢哋啲韓式肥嘟嘟三文治都非常之吸引-🥢吉列炸蝦肥嘟嘟三文治三文治入邊有三條吉列炸蝦🍤另外有菜同蕃茄,三文治都包得幾厚🥪一啖落去都好滿足,爽脆嘅生菜,飽滿嘅吉列炸蝦,識落口感好豐富,加上佢哋嘅三文治係即叫即整,超正!🥢香蕉Nutella 可麗餅可麗餅嘅餅皮好軟熟,入面有大量嘅忌廉同半條左右既香蕉,再加埋Nutella既苦甜苦甜,香蕉同朱古力夾埋一齊真係非常之夾!而且好邪惡😈不過食落一啲都唔覺得膩,默默地食晒所有cream🤣🥢雙重朱古力牛奶特飲超級濃嘅朱古力味🥰雖然飲落去唔係太甜,不過都有少少起痰feel😂 而且就算啲冰溶咗都唔會溝淡咗
呢間係位於佐敦嘅三文治外賣店
除咗三文治仲有我鍾意嘅可麗餅🤩
佢哋啲韓式肥嘟嘟三文治都非常之吸引
🥢吉列炸蝦肥嘟嘟三文治

🥢香蕉Nutella 可麗餅

🥢雙重朱古力牛奶特飲
  • 吉列炸蝦肥嘟嘟三文治
最近工作忙碌,忙得也只能夠吃個簡便午餐又要處理不同事務;想起之前到訪過佐敦一間主打韓式三文治的外賣店,吃膩了公司附近的餐廳就來這店外帶三文治回公司享用泡菜五花肉肥嘟嘟三文治 $24(半份) $42(全份)既然是以韓式三文治作招徠,當然要點一份最signature的口味啦~ 再加上之前探店時只吃越南法包,這次就更期待所選的三文治了!實物如名稱一樣同樣是「肥嘟嘟」,全因餡料超豐富:泡菜、五花肉、蕃茄、芝士、生菜、紫椰菜跟秘製醬汁,色彩繽紛而且份量十足,三文治撐得厚厚的,吃一個已經夠飽肚~ 店家選了泡菜偏辣,搭配其他食材除了帶出濃郁惹味感,也同時減走五花肉的油膩,喜歡重口味的朋友應該會很喜歡這個!野莓可麗餅 $55(限時優惠減 $5)同樣地之前探店仍未有可麗餅供應,到今天已經發展到6款不同口味~ 自問不太愛吃整份巧克力的味道,就選了這款加入不同種類莓果的野莓可麗餅!這款是下單即製,所以等候時間會相對長一點要留意啊~ 可麗餅口感軟糯煙韌,餡料非常多,有士多啤梨、藍莓、紅桑子、楓糖穀麥、朱古力碎針、Nutella榛子醬、朱古力醬、士多啤梨醬跟忌廉,莓果的酸甜搭配甜甜的醬料,每一口都是美味都是邪惡
泡菜五花肉肥嘟嘟三文治 $24(半份) $42(全份)
野莓可麗餅 $55(限時優惠減 $5)
同樣地之前探店仍未有可麗餅供應,到今天已經發展到6款不同口味~ 自問不太愛吃整份巧克力的味道,就選了這款加入不同種類莓果的野莓可麗餅!這款是下單即製,所以等候時間會相對長一點要留意啊~ 可麗餅口感軟糯煙韌,餡料非常多,有士多啤梨、藍莓、紅桑子、楓糖穀麥、朱古力碎針、Nutella榛子醬、朱古力醬、士多啤梨醬跟忌廉,莓果的酸甜搭配甜甜的醬料,每一口都是美味都是邪惡啊!
焙茶鮮奶特飲 $33(350ml熱飲) $36(500ml熱飲) $40(600ml凍飲)
焙茶latte是近來的最愛,平日大多喝熱的但到訪天氣太熱還是喝一杯冰的比較好,不過始終會擔心焙茶latte加冰後整體味道會變得薄弱,可是這杯入口絲毫沒被破壞,焙茶依然清香甘澀,加上滑溜的奶香,這杯的味道實在不錯!
店家位於佐敦鄰近地鐵站的位置,因處於內街故此較為寧靜,但不乏客人到場購買
除了爆餡三文治、可麗餅跟飲品外,還有越式法包、小食跟甜品供應,全部即叫即製,保證新鮮!全部都以外帶方式包裝,方便食用又不容易弄污雙手,對附近上學上班的朋友來說真的是一個不錯的選擇
2022-11-18
20 分钟 (外卖自取)
佐敦即整韓式肥嘟嘟三文治,超爆餡到手熱辣辣仲要爆餡☘ strawberry banana crepe 👍🏻$55➪ 店主即整,仲溫馨提我要快啲食唔係啲鮮奶油好易融呀~😙佢地可麗餅餅身偏軟,屬於煙韌個類!! 入面有士多啤梨、香蕉,🍌🍓配上Nutella 同朱古力醬top🍨🍫,認真好飽滿啖啖都咬到果肉,讚,水果又中和咗cream 既甜膩————————————☘秘製醬汁烤牛肉肥嘟嘟三文治 🥪👍🏻$45➪ 一拎上手已經知佢足料!三文治用韓式既方式整,又多汁又多醬,十分邪惡~🤤估唔到烤牛肉個汁整到幾出色,咬落好開胃,配上芝士椰菜很解膩🥪🥬————————————☘ 焦糖瑪琪雅朵 ☕️👍🏻$43➪ 原本仲擔心會好糖,見瑪琪雅朵咖啡顏色偏啞,都知佢奶味重🤤點知一飲都好驚艷!!😍咖啡味比奶味突出,有焦糖味但又唔算太甜,大推!好過連鎖coffee shop 太多,小編再經過都會想買杯!▼・ᴥ・▼
佐敦即整韓式肥嘟嘟三文治,超爆餡

到手熱辣辣仲要爆餡

➪ 店主即整,仲溫馨提我要快啲食唔係啲鮮奶油好易融呀~😙

佢地可麗餅餅身偏軟,屬於煙韌個類!!

啖啖都咬到果肉,讚,水果又中和咗cream 既甜膩

————————————
☘秘製醬汁烤牛肉肥嘟嘟三文治 🥪👍🏻$45
➪ 一拎上手已經知佢足料!
三文治用韓式既方式整,又多汁又多醬,十分邪惡~🤤

————————————
☘ 焦糖瑪琪雅朵 ☕️👍🏻$43
點知一飲都好驚艷!!😍
咖啡味比奶味突出,有焦糖味但又唔算太甜,大推!

▼・ᴥ・▼
2022-11-23 17 浏览
上星期諗住去西九野餐,就喺佐敦呢間主打韓式肥嘟嘟三文治嘅小店買野食。😛 呢度嘅三文治有好多口味,好足料🥪 除咗肥嘟嘟三文治,仲有可麗餅、小食同飲品。 🥪日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治 $42三文治有好多款,仲可以揀全份或者半份。我就叫咗日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治🥪 雞扒好大塊,肉質夠嫩滑。餡料仲有生菜、紫椰菜、蕃茄同芝士,非常足料,拎去野餐食啱哂 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و🦀日式蟹肉忌廉薯餅 $28忌廉薯餅熱辣辣,入面係滿滿嘅蟹肉忌廉,店主好細心剪開個蓋,可以keep住香脆。🧇君主可麗餅 $62 佢地嘅可麗餅都有好多款,我就叫咗呢款有Nutella 榛子醬、士多啤梨🍓、藍莓🫐、紅桑、芒果🥭、香蕉🍌、開心果嘅君主可麗餅,即叫即整,可麗餅皮薄煙韌,一定要試。(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🍓Strawberry Latte $40Strawberry latte 嘅士多啤梨味好突出,溝埋牛奶一齊飲唔會太甜,值得一試。

🥪日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治 $42

🦀日式蟹肉忌廉薯餅 $28

🧇君主可麗餅 $62

🍓Strawberry Latte $40
以前因為要跳舞,成日會過嚟佐敦,跳完舞勁攰就會周圍搵嘢食,好彩佐敦好多小店買一啲輕食,勁方便補充體力🤣呢間韓風小店純白色裝修,主打三文治同埋可麗餅,平時放學都會過嚟買返杯嘢飲,今次終於認認真真寫返份食評比佢哋🙌🏻作為甜品控,自己其實係衝住strawberry banana crepe($55)而嚟🍓可麗餅餅皮質地偏軟熟,入面包住勁多忌廉、士多啤梨同香蕉,啲香蕉份量甘唔多有半條🫡而且鋪滿開心果碎同朱古力脆針增加口感🤎配搭nutella同埋朱古力醬真係超邪惡😈 日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治 ($42)雞扒夠厚身,而且煮得好嫩滑,落咗照燒汁、沙律醬同芝士,加埋勁大量嘅椰菜、蕃茄同生菜令三文治口感豐富得嚟又冇咁膩,而且大大份好夠飽,女仔食一份其實已經可以當午餐🤪 買三文治可以跟餐加嘢飲,揀咗杯士多啤梨鮮奶特飲(+$20)🍓 其實就係士多啤梨醬加牛奶,份量多得嚟簡簡單單😛而家可麗餅仲有減$5優惠😆 不過小店人手有限,繁忙時間佢哋都好多單,要稍微等一等呀🫶🏻

• Strawberry  banana  crepe
  • 日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治
2022-11-06 25 浏览
呢間位於佐敦嘅三文治外賣店主打韓式肥嘟嘟三文治🥪三文治款式多變吸引!每款都脹卜卜絕對係名實相符呀🤤-🍔芝士漢堡扒肥嘟嘟三文治($48)全部都係即叫即整拎上熱辣辣,好墜手呀!中間夾咗生菜、芝士,蕃茄同漢堡扒咬落口感豐富,好有層次喔😋漢堡扒肉味濃又夠juicy 加埋熱溶嘅芝士🧀認真惹味💕值得一讚嘅係包裝好紮實唔會食到好論盡👍🏻🍹蜂蜜檸檬梳打(購買全份三文治+$17)加咗蜂蜜中和檸檬酸味🍋味道清新,幾解渴呀!🍟香濃芝士薯條($30)薯條香脆可口除咗面頭吱咗香濃芝士醬之外🧀另外仲附有一盒芝士醬超讚呀👍🏻🧇香蕉Nutella可麗餅(特價$44,原價$49)面頭有香蕉同朱古力碎🍌仲有落咗朱古力醬超邪惡呢😍餅皮薄身,口感煙韌內餡嘅香蕉切得厚身大片味道同Nutella醬好夾香甜滋味呀!
呢間位於佐敦嘅三文治外賣店
主打韓式肥嘟嘟三文治🥪
三文治款式多變吸引!
每款都脹卜卜
絕對係名實相符呀🤤

🍔芝士漢堡扒肥嘟嘟三文治($48)
全部都係即叫即整
拎上熱辣辣,好墜手呀!
中間夾咗生菜、芝士,蕃茄同漢堡扒
咬落口感豐富,好有層次喔😋
漢堡扒肉味濃又夠juicy
加埋熱溶嘅芝士🧀
認真惹味💕
值得一讚嘅係包裝好紮實
唔會食到好論盡👍🏻

🍹蜂蜜檸檬梳打(購買全份三文治+$17)
加咗蜂蜜中和檸檬酸味🍋
味道清新,幾解渴呀!

🍟香濃芝士薯條($30)
薯條香脆可口
除咗面頭吱咗香濃芝士醬之外🧀
另外仲附有一盒芝士醬
超讚呀👍🏻

🧇香蕉Nutella可麗餅(特價$44,原價$49)
面頭有香蕉同朱古力碎🍌
仲有落咗朱古力醬
超邪惡呢😍
餅皮薄身,口感煙韌
內餡嘅香蕉切得厚身大片
味道同Nutella醬好夾
香甜滋味呀!
2022-09-07 59 浏览
南瓜蓉肥嘟嘟三文治44蚊最近想減肥,所以特別揀左個睇落好健康的三南蓉三文治。😆第一次食南瓜味既三文治,南瓜蓉食落好濃南瓜味,同三文治都好夾!有南瓜的甜味再加上打成蓉的口感。而且份三文治份量都唔細,除左南瓜蓉,仲放左好多生菜,紫椰菜,食落仲有蕃茄,芝士,口感豐富,而且佢個秘製醬汁酸酸甜甜,令人胃口大開!加8蚊配既沙律都幾好食!有蕃茄,蛋,栗米,紫椰菜同大量生菜,連埋秘製醬汁,好食!另加17蚊叫左杯青檸梳打,素食同減肥人士都岩食,好食又滿足❤️
南瓜蓉肥嘟嘟三文治44蚊

2022-09-07 35 浏览
近期係佐敦番工😌繼續發掘下公司附近有咩值得一試😏🔸️🍴Korean style kimchi pork sandwiches 🥪 超惹味😋 啱哂中意食濃味嘅人啦, 啖啖Kimchi味豬腩肉, 好開胃, 唔會太heavy🤩 🍴Egg mayo sandwiches 🥪 我平時唔係egg mayo fans, 但係呢份三文治個sauce調較得又幾好食喎, 好健康好refreshing😋🥤Matcha Latte & Pineapple Soda 熱天解喝一流, 仲幾大杯添😆➡️ Takeaway only 得外賣㗎咋
近期係佐敦番工😌繼續發掘下公司附近有咩值得一試😏
🔸️

🍴Egg mayo sandwiches 🥪

熱天解喝一流, 仲幾大杯添😆

➡️ Takeaway only 得外賣㗎咋

2022-08-02
午餐
2022-08-24 37 浏览
其實是看到其他食評而慕名前往選了西班牙白豬午餐肉果然超級大件好足份量牛餐肉其實始終即煎即食最香口不過夾麵包當三文治涷食都幾清爽起碼感覺唔油膩而且佢夾的蔬菜份量都唔少食完真係好飽
其實是看到其他食評而慕名前往
而且佢夾的蔬菜份量都唔少
食完真係好飽
2022-04-05
2022-08-21 43 浏览
經過佐敦看見一間小店,餐牌寫著肥嘟嘟三文治,餡料超厚,相當吸引!於是外賣了吞拿魚沙律和泡菜五花肉三文治。這裡三文治是即叫即做的,所以門外都等滿了人。果然是肥嘟嘟,三文治的餡料是滿滿的,再加上厚厚-肥嘟嘟三文治 吞拿魚沙律 三文治除了有超厚的吞拿魚沙律外, 還有同樣厚的玻璃生菜,所以入口 索索聲,生菜很新鮮和爽甜,連餡料 食,不會覺得膩,非常清新。 泡菜五花肉 這個口味非常特別,泡菜和五花肉是 很夾的,但他們也加同樣厚的生菜, 減低辣味,菜多肉少比例更加健康。 -芝士薯條- 伯爵茶Latte- 士多啤梨乳酪沙冰
-肥嘟嘟三文治
吞拿魚沙律
三文治除了有超厚的吞拿魚沙律外,
還有同樣厚的玻璃生菜,所以入口
索索聲,生菜很新鮮和爽甜,連餡料
食,不會覺得膩,非常清新。
泡菜五花肉
這個口味非常特別,泡菜和五花肉是
很夾的,但他們也加同樣厚的生菜,
減低辣味,菜多肉少比例更加健康。
-芝士薯條
- 伯爵茶Latte
- 士多啤梨乳酪沙冰
2022-08-19 56 浏览
❤️ 火腿蛋肥嘟嘟三文治 $36(Whole)好大份🤤🤤我食一個whole已經足夠我早餐加午餐生菜紫椰菜加蕃茄好fresh!!佢地用嘅沙律醬好獨特好香麵包嘅皮都好滑,勁like😋❤️吞拿魚沙律肥嘟嘟三文治🥪$43(Whole)勁足料!!佢啲生菜同吞拿魚都係勁多㗎加埋蕃茄真係好好味😋我同朋友一人半件咁就可以每種味都試到😁❤️香蕉鮮奶特飲600ml(large)(cold)$40好好飲 好新鮮 好香嘅香蕉味!!我好鍾意,好高質呀❤️柚子梳打600ml(large)$38佢地係用新鮮水果製造,真係食到好多新鮮柚子皮,好fresh好正特別一讚佢地包裝得真係好好,好方便食用,整得又靚
火腿蛋肥嘟嘟三文治

❤️ 火腿蛋肥嘟嘟三文治 $36(Whole)
好大份🤤🤤我食一個whole已經足夠我早餐加午餐
生菜紫椰菜加蕃茄好fresh!!
佢地用嘅沙律醬好獨特好香
麵包嘅皮都好滑,勁like😋
吞拿魚沙律肥嘟嘟三文治

❤️吞拿魚沙律肥嘟嘟三文治🥪$43(Whole)
勁足料!!佢啲生菜同吞拿魚都係勁多㗎
加埋蕃茄真係好好味😋
我同朋友一人半件
咁就可以每種味都試到😁
香蕉鮮奶特飲

❤️香蕉鮮奶特飲600ml(large)(cold)$40
好好飲 好新鮮 好香嘅香蕉味!!我好鍾意,好高質呀

❤️柚子梳打600ml(large)$38

特別一讚佢地包裝得真係好好,好方便食用,整得又靚
火腿蛋肥嘟嘟三文治
吞拿魚沙律肥嘟嘟三文治
香蕉鮮奶特飲
2022-08-15 27 浏览
好吃好抵好足料,有機會試埋早餐,時條夠脆,醬料充足。野飲選擇多,可以買返公司食真好,如果有堂食就滿分了良心商店要多多支持!有空多多支持下!經過都會同朋友仔分享一下
  • 芥末蟹柳沙律肥嘟嘟三文治
  • 芝士薯條