招聘中
月薪
$17,300
月薪
2024-09-26 93 浏览
每次都諗唔到食咩嘅時候就會去Oliver’s Supersandwich度食焗薯😂今次去食下午茶,有機械人送餐,好得意。挪威煙三文魚•蜆肉扁意粉配刁草忌廉汁 單點冇嘢飲,加埋芝士粉味道啱啱好芝士肉醬薯皮・新奧爾良雞翼+凍檸檬茶 +$7兩塊薯皮,加兩隻雞翼,份量唔算太多,真係一個下午茶餐脆煙肉碎・酸忌廉配水耕菜沙律焗薯+水耕菜沙律加埋我最喜愛嘅焗薯,最鍾意食脆煙肉碎加酸忌廉,如果有埋鹹牛肉更加好😅埋單$166 飽啊!!
今次去食下午茶,有機械人送餐,好得意。

挪威煙三文魚•蜆肉扁意粉配刁草忌廉汁
單點冇嘢飲,加埋芝士粉味道啱啱好

芝士肉醬薯皮・新奧爾良雞翼
+凍檸檬茶 +$7
兩塊薯皮,加兩隻雞翼,份量唔算太多,真係一個下午茶餐

脆煙肉碎・酸忌廉配水耕菜沙律焗薯
+水耕菜沙律

埋單$166
飽啊!!
2024-08-01 236 浏览
流心蛋卡邦尼意粉(套餐)💲74份量唔少,吉穿流心蛋,蛋汁混合埋卡邦尼醬兩者十分夾,每一條意粉都可以包住所有醬汁,十分好味,食到停唔到南瓜湯+牛角包💲15南瓜湯十分正,有粒粒南瓜,一啖牛角包一啖湯👍👍
流心蛋卡邦尼意粉(套餐)
💲74

南瓜湯+牛角包
💲15
南瓜湯十分正,有粒粒南瓜,一啖牛角包一啖湯👍👍
2024-07-11 325 浏览
去港灣做完嘢經過想食個sandwich, 就俾我見到super sandwich。講真食物質素幾好,同其他分店一樣,個包烘到啱啱好,芝士好rich好厚,大集團嚟講一啲都唔求其。餐飲就一般,咖啡唔特別值得提。但真係如其他網友話齋,70 幾蚊個三文治,冇諗過坐咗20-30分鐘就俾人趕,咖啡未飲完俾人收走,叫我食完就讓返個位出嚟,仲要唔係好態度。俾我再揀寧願落樓下老x食兩個餐坐多陣,staff仲好笑容。少少嬲,應該唔會回頭了。

少少嬲,應該唔會回頭了。
2024-06-28 295 浏览
Super Sandwich 係間想搵個地方食少少野輕鬆chill吓嘅好選擇。可以輕量咁揀份三文治、配杯咖啡就坐一個下午,灣仔呢間分店都算旺場,不過因為都算多檯所以都唔難搵位。黎到當然要叫份主食三文治,最後揀咗芝士三文治、另一出色主食就係焗薯!最後叫埋個芝士薯條share食,同加左個湯暖一暖胃就好滿足啦芝士三文治嘅芝士量十足,未食都見到爆滿晒出嚟,仲係拉絲芝士!麵包烘到脆卜卜咁,咬落去就有外脆內軟嘅口感。煙肉焗薯配酸忌廉好開胃,連埋沙律一齊好清新,不失為一個健康午餐嘅選擇!芝士肉醬薯條正常發揮,加配價嘅份量滿足下口癮都不錯

芝士肉醬薯條正常發揮,加配價嘅份量滿足下口癮都不錯

2024-06-12 282 浏览
星期日咁啱離開灣仔呢頭,好多餐廳,冇開唔知食咩好,見到Super sandwich,記得先前喺機場食過都OK,所以就揀咗呢間。我個女叫咗個雞胸螺絲粉,呢個螺絲粉配有茄汁,味道都OK啦。但係啲雞胸就太乾太嚡,我個女唔肯食,我自己都唔肯食,基本上啲雞胸嘥咗。我自己就叫咗個三文魚焗薯,個焗薯好好味,而且焗薯係平時會比較少食嘅嘢,所以就特登叫咗呢個,好彩個焗薯都幾好味,唔係就會有啲失望,因為個螺絲粉真係唔係幾好味。我同我老婆都係咗咖啡飲,而呢個價錢嚟講有呢杯咖啡飲,性價比都算OK。佢啲枱燈感覺上就比較污糟,可能因為唔夠人手,佢哋求其mark兩下就算啦。
午餐
2024-05-15 272 浏览
Super sandwiches@wanchai🌟叫咗個牛油果沙律包,味道嘅配搭上都幾唔錯,而且牛油果配埋沙律呢一個配搭真係好好食,飾物嘅口感都幾有層次,價錢嚟講40幾蚊,正常,反而嘢飲就冇乜特別,覺得比普通茶餐廳質素低,下次會試吓其他唔同嘅sandwich!好食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟抵食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟位置 (5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟服務態度 (5粒🌟)🌟🌟🌟衞生程度 (5粒🌟)🌟🌟🌟🌟
Super sandwiches@wanchai

好食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟
抵食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟
位置 (5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟
服務態度 (5粒🌟)🌟🌟🌟
衞生程度 (5粒🌟)🌟🌟🌟🌟
2024-01-16 569 浏览
一段時間沒吃這分店,由於星期日,又記得這裡會比平日,所以來這裡吃個快lunch。。食物而家閒閒地食個焗薯餐都要六十幾蚊,轉飲cappuccino就加多八蚊,加埋七十幾蚊,係唔係好抵架喇。食物非常普通,都係求求其其食落肚就算。杯咖啡有咖啡味就過關,唔好期望有咩拉花。。環境最主要係有位!仲有勁多位!自己一個食想自閉一下都可以坐這檯。。服務有個阿姨服務態度好好,我食晒野佢幫我收左隻碟,話咁就唔駛阻住我飲杯咖啡,又叫我小心唔好倒瀉水。總結嚟講,如果想食過快西餐又想坐得舒服嘅話,呢間都係唔錯嘅選擇,而且出咗門口搭扶手電梯就有商場廁所。

。食物

煙肉酸忌廉焗薯加沙律

Cappuccino

。環境

。服務

2024-01-07
2023-09-07 733 浏览
因為平時送完阿仔去補習後總有空檔時間所以我就會去下啲無咁多人既餐廳可以坐耐啲,等佢放學今日試下super sandwich 「超Club公司三文治」三層面包再夾有火腿、有蛋、有蕃茄、再配上沙律醬,入口唔會太多野,清新飽肚「煙三文魚。蜆肉扁意粉配刁草忌廉汁」煙三文魚份量唔多但蜆肉就多小小,配上岩岩好既醬汁,唔會食到一口醬,成碟份量都好多,以一個下午茶計真係食唔曬啲間分店唔多人、可以坐幾耐都得真係非常之咁好
因為平時送完阿仔去補習後
總有空檔時間
所以我就會去下啲無咁多人既餐廳
可以坐耐啲,等佢放學

今日試下super sandwich
「超Club公司三文治」

「煙三文魚。蜆肉扁意粉配刁草忌廉汁」

啲間分店唔多人、可以坐幾耐都得
真係非常之咁好
2023-07-22 666 浏览
今日去完書展已經天黑,諗住係附近搵d簡單晚餐食完就返屋企行行下見到呢間super sandwiches 室外位無人,終於唔洗再同人迫即刻決定食呢間🤣睇完餐牌主要都係食焗薯,意粉同三文治,岩哂我😋坐出面雖然無人,但無咩風,所以都幾熱,如果可以加返一兩部風扇比戶外位就好喇👍🏻食物方面份量係少左d,但因為我本身唔係太肚餓所以覺得👌🏻👌🏻🍝肉醬偏意粉意粉軟硬度適中,肉醬比較稀偏酸,但整體味道👌🏻🥔煙三文魚碎蛋焗薯焗薯焗到好軟滑,配埋煙三文魚咸咸地幾好味👍🏻🌮燒雞甜椒餡餅一片餡餅大約有兩片燒雞,配蕃茄味ge 醬同少少香草,好清新👍🏻🎃南瓜湯南瓜湯我覺得一般,我估應該係加左忌廉,所以味道唔太岩我口味🫣🥭芒果特飲芒果特飲應該係用芒果汁加乳酪打成,本身一來到飲係幾好味,但加得太多冰,後尾d冰溶左d就變左好淡🫠整體食物都唔錯,係會展附近用呢個價錢食到個晚餐都算好抵👍🏻
今日去完書展已經天黑,諗住係附近搵d簡單晚餐食完就返屋企

睇完餐牌主要都係食焗薯,意粉同三文治,岩哂我😋

🍝肉醬偏意粉
意粉軟硬度適中,肉醬比較稀偏酸,但整體味道👌🏻

🥔煙三文魚碎蛋焗薯
焗薯焗到好軟滑,配埋煙三文魚咸咸地幾好味👍🏻

🌮燒雞甜椒餡餅

🎃南瓜湯

🥭芒果特飲

整體食物都唔錯,係會展附近用呢個價錢食到個晚餐都算好抵👍🏻
肉醬偏意粉
煙三文魚沙律。碎蛋沙律
燒雞甜椒芝士墨西哥餡餅
2023-07-22
肉醬偏意粉
煙三文魚沙律。碎蛋沙律
燒雞甜椒芝士墨西哥餡餅
2023-07-22 416 浏览
平時都有食super sandwich ,貪佢快上餐得黎又坐得舒服。不過呢間分店真係冇下次。意粉同其他分店一樣,飲品叫咗小冰都勁多冰,所以有啲淡。最差係我哋只係食咗20分鐘,大人食完小朋友仲有少少,店員已經嚟收兩次野,仲出聲叫下次早啲黎趕客走。明白係繁忙時間,但由坐低到走前後都係約35分鐘。我哋又唔係坐度傾偈,小朋友野又未食完,等佢食埋先走係基本吧。好彩我本身都趕時間,食完嗱嗱臨走,但對super sandwich 印象大打折扣,冇啦啦受氣,仲慘過食澳牛。
。意粉同其他分店一樣,飲品叫咗小冰都勁多冰,所以有啲淡。
,冇啦啦受氣,仲慘過食澳牛。

2023-07-20
2023-04-25 810 浏览
平時lunch會單點超club三文治入面有雞肉,煙肉,蛋,菜超足料又大份每次都只食得落半份仲有半份夜晚食六十幾蚊但夠食兩餐好抵食仲要豐盛又好味另外試左無肉既芝士菇多士呢個都好食
平時lunch會單點超club三文治
入面有雞肉,煙肉,蛋,菜
超足料又大份
仲要豐盛又好味

另外試左無肉既芝士菇多士
呢個都好食
2023-04-18 605 浏览
剛在倫敦走了一轉,食過一間炸魚薯條好好味,一直念念不忘。某日心血來潮想吃,得悉Super Sandwich其中一款下午茶就正正是它,於是特意推遲午飯的時候,改食下午茶餐。在倫敦食的炸魚,一般都是用上啤酒醃製,外層酥脆又不油膩,魚肉更是爆汁!至於這個下午茶餐,炸魚有兩條,漿衣薄薄,唧一角檸檬汁,香是香的,可惜檸味完全不足,似有還無。漿衣應該不是啤酒脆漿吧?脆層吃起來似油炸鬼多於一切。幸好魚肉不腥,兼且厚身,雖然不能誇張地說食到魚肉本身的鮮嫩;但總算調味恰當,尚算豐腴。無奈地整個餐最不堪的地方就是任何醬料都欠奉!既沒有他他醬丶也沒有青豆蓉;結果小人得到的就只是兩包茄醬,就連薯條都不夠蘸沾!說到薯條,當地人就只愛灑上一些鹽,沒有茄汁,就這樣乾巴巴的吃;然而小人卻一定要加茄醬,少一些都不行。可是正如剛才提及的就只有兩包茄醬,乾食薯條就跟當地人相若,認真地道!$60配一杯熱檸茶,止止癮還可,至於化算與否,見仁見智。

炸魚薯條
炸魚內容
$60配一杯熱檸茶,止止癮還可,至於化算與否,見仁見智。
外卖自取
下午茶
2022-08-09 1667 浏览
食過好多餐廳既公司三文治,最抵食,大份,又足料,莫過於係super sandwiches 既公司三文治。做會員購買有9折,今個月會員優惠-買三文治套餐有芝士肉醬薯條送,超抵呀經典公司三文治$70+$7熱奶茶(另再有9折)三文治內餡豐富,份量大,一人會食唔哂送既芝士肉醬薯條,好味呀!公司三文治太大份,第二個餐要order細份啲啦!所以order左燒烤菇芝士熱烘三文治餐$70+$7(凍奶茶)同等價錢,但份量相對細好多。都好食喎,兩片包有用牛油塗抹後再焊脆,入面芝士有拉絲。加埋會員既芝士肉醬薯條。

經典公司三文治$70+$7熱奶茶(另再有9折)
三文治內餡豐富,份量大,一人會食唔哂

送既芝士肉醬薯條,好味呀!
經典公司三文治餐

公司三文治太大份,第二個餐要order細份啲啦!
所以order左
燒烤菇芝士熱烘三文治餐$70+$7(凍奶茶)

同等價錢,但份量相對細好多。
燒烤菇芝士熱烘三文治

2022-08-07
經典公司三文治餐
2022-08-08 766 浏览
Wait time: no need to wait 1:30pm on a Wednesday Environment: alrightFood: I ordered chicken spaghetti with creamy sauce + cold lemon water. The spaghetti with sauce tastes very bland. No flavor whatsoever. The chicken is like a rubbery fake chicken breasts, no texture at all. Portion is quite small.Service: nonePricing: $88, pricey for the quality Recommend: NO

Environment: alright

Service: none

Recommend: NO
2022-07-03 761 浏览
晏晝搵嘢食,預搵啲嘢頂吓肚,有沙律意粉等等嘅選擇我喺cashier,買咗個煙三文魚意粉加埋凍奶茶少冰少甜買完,店員就俾咗個取餐提示器俾我坐咗喺舖頭一陣,佢好快就送到個餐嚟喇雖然係打風落雨,都想呼吸吓新鮮空氣舖頭外面嘅半露天座位啱哂我,最出有塊玻璃板擋住,只要唔坐最外面就唔會打濕意粉份量係幾好,三文魚同蜆肉都多,冇雪藏同腥味味道ok ,冇café 嘅質素,叫做係頂肚之選至於杯凍奶茶,淡到似飲茶咁嘅味,少甜啫唔洗太誇張😅😅😅
晏晝搵嘢食,預搵啲嘢頂吓肚,有沙律意粉等等嘅選擇

我喺cashier,買咗個煙三文魚意粉加埋凍奶茶少冰少甜

買完,店員就俾咗個取餐提示器俾我

坐咗喺舖頭一陣,佢好快就送到個餐嚟喇

雖然係打風落雨,都想呼吸吓新鮮空氣

意粉份量係幾好,三文魚同蜆肉都多,冇雪藏同腥味

味道ok ,冇café 嘅質素,叫做係頂肚之選
煙三文魚意粉
至於杯凍奶茶,淡到似飲茶咁嘅味,少甜啫唔洗太誇張😅😅😅

2022-07-01
煙三文魚意粉