2022-11-08 105 浏览
Passion is always my favourite hideout spot in wanchaiThis cozy cafe is celebrating its 10th anniversary in November with a brand new menu and a promo of “$10 for each of their 10 best-selling items” on 8Nov and 22 Nov.Highlights:-Caesar SaladAlways the side dish to go for!chopped romaine lettuce and garlicky croutons, tossed in a creamy dressing. This combo of savory, creamy, tangy, and crunchy ingredients is definitely tasty and healthy for all.-Chicken Tikka ToastThis chicken is seasoned wit

Highlights:
-Caesar Salad

-Chicken Tikka Toast
This chicken is seasoned with tikka masala , a tomato and cream-based sauce with a lot of spices, It's slightly spicy and tastes kinda earthy.
The chicken has a chargrilled flavor that pairs perfectly with the sour dough .

-Energy Breakfast
Avocado salmon ham and croissant benedict!
Definitely can feel a lot of energy just from the ingredients
It’s perhaps the best way to start your day with this brekkie

-Beef Bolognaise Linguine
The paradise for carbs lover
a delicious, classic Italian pasta dish
with a thick, tomato-based meat sauce
Linguine is cooked just right with a chewy and spongy texture

-Slow Cooked Beef with Sour Dough Bread
thick savory rich gravy topped with grilled onions and carrots
This casserole is filled with tender chuck steak
The kinda comfort food you want for dinner!

-Lychee & Raspberry Pavvlova / Le Cube
Enjoyed both of the 10th anniversary cake a lot
Love the subtle sweetness and attractive look
Both are berry based with a very moist and soft texture

想食得健康又唔想咁悶,呢間位於利東街嘅法式餐廳Passion就啱哂你!呢到提供各式各樣嘅美食,沙律、麵包、蛋糕、甜點、意粉、熱鍋,應有盡有🤩室外有數張長枱,帶埋寵物嚟用餐都得🐕室內都有大量位置,裝潢用上木系拼墨綠色,好有外國復古風,望住樓下利東街進餐都幾有feel架~適逢今個月係Passion十週年🥳除咗推岀10週年新menu之外,11月8日及22日仲會有優惠🌟10款best-selling items當中包括主食都只係$10咋‼️⚡️Energy Breakfast ($125)French Ham, Smoked Salmon, Onsen Egg, Avocado Chunk, Mixed Greens, Croissant呢個ADB好大份,食完真係充滿energy!特別一讚嘅係牛角包做得非常出色🥐鬆脆得嚟帶濃厚牛油香,搭配溫泉蛋同牛油果蓉🥑好快食哂呢個巨形牛角包,好滿足😍🥧Quiche ($80)Homemade Daily Quiche, Moroccan Couscous Salad, Mixed Greens蛋餅未食已經聞到蛋香,内裏充滿蘑菇餡料,加埋鬆脆嘅餅皮,入口層次豐富

⚡️Energy Breakfast ($125)
呢個ADB好大份,食完真係充滿energy!
Energy Breakfast

🥧Quiche ($80)
蛋餅未食已經聞到蛋香,内裏充滿蘑菇餡料,加埋鬆脆嘅餅皮,入口層次豐富😋旁邊仲有一碗地中海藜麥沙律同沙律菜,豐盛得嚟又健康💚
Homemade Daily Quiche

🍝Beef Lasagna ($96)
滿滿嘅芝士、牛肉碎、蕃茄醬😍
呢個牛肉千層麵都幾足料,香濃嘅芝士味同牛肉碎好夾🤤配埋酸酸甜甜嘅蕃茄醬,成個感覺無咁油膩幾開胃,不過呢個千層麵都幾大碟,食完都好有飽足感🤣
Beef Lasagna

🥘Casseroles: Slow Cooked Beef ($135)
牛肉用熱鍋盛載,經過慢煮好軟稔,完全唔洗出力咬,牛味仲非常香濃😍牛肉汁配以紅蘿蔔及薯仔等配料,頗有田園氣色🧑🏼‍🌾搭配兩片酸種麵包,淋上醬汁一齊食好滋味🤤
Slow Cooked Beef

🧃Bottle juice (+$25)
▸ Mango, Pear, Coconut Water
充滿果味好好飲🥭入口芒果味道特別濃厚,混合咗椰子水飲落唔會死甜🤤

▸ The Green Mix
望落青bb💚原來加咗羽衣甘藍好健康😍
唔使擔心有草青味,配搭咗蘋果同菠蘿味道好清甜架!

\\ 飯後甜品試試佢地10週年蛋糕,兩款賣相都很精緻~ //

🍰10th Anniversary Cake
▸ Lychee & Raspberry Pav Vlova ($56)
食落口感creamy,荔枝同紅莓味道好夾,底層有塊朱古力脆餅增添口感😋
Le Cube

▸ Le Cube ($56)
蛋糕面層佈滿粒粒紅莓,全部都好新鮮甜美😍下層係蛋白脆脆,食落富空氣感幾得意,整體輕盈得嚟加咗生果幾fresh,呢款蛋糕感覺不錯☺️
Lychee & Raspberry Pav Vlova

總結:碟碟都份量十足,價錢又唔貴相當抵食,襯十週年誌慶去試下啦!📣
2022-11-05
Homemade Daily Quiche
Beef Lasagna
Lychee & Raspberry Pav Vlova
PASSION 既10 週年紀念日,餐廳推出咗新既menu同菜式。另外係8/11和22/11呢兩日$10就可以試到其中一款最暢銷既菜式😍, 總共有10 款人氣產品都有呢個優惠。外賣每人可以買2款,堂食可以買1款.🌟煙三文魚布里芝士酸種麵包吐司 🧀🥪 $92煙三文魚加芝士配酸種麵包呢個組合幾時都咁搭,味道好香濃,吐司香脆🌟煙肉蛋餅🥓🥗 $80配地中海小米沙律、田園蔬菜🥗呢款係必食!! 蛋餅好香,切開中間係好滑嫩,我揀呢款係煙肉,味道好夾又唔膩。小米沙律沙律都唔錯🌟蕃茄牛肉醬意粉 🍝🥩$96蕃茄牛肉醬量好多,仲有少量芝士碎,牛肉味夠重,意粉軟硬啱啱好🌟全日早餐🥐🥑🍳 $125呢款都好好食~~牛角包🥐好酥脆又濃牛油香,夾住溫泉蛋同牛油果醬🥑,味道口感豐富。另外仲有煙三文魚同法式火腿。🌟營養之選 $94藜麥薏米沙律🥗、牛油果🥑、蕃茄🍅、黄椒、烤杏仁片、田園蔬菜🥬呢款最啱健康飲食,份量好足,藜麥薏米沙律口感又幾好,甜甜既黄椒,同酸酸甜甜既蕃茄🌟法式熱鍋慢煮牛肉• 酸種麵包 🥩🫕 $135呢款都幾特別,係成鍋咁上,慢煮牛肉黎到仲都仲熱的,牛肉好軟腍,加上脆脆既酸種麵包🍞到食都唔錯。🌟𝐋𝐲𝐜𝐡𝐞𝐞

🌟煙三文魚布里芝士酸種麵包吐司 🧀🥪 $92

🌟煙肉蛋餅🥓🥗 $80
配地中海小米沙律、田園蔬菜🥗

🌟蕃茄牛肉醬意粉 🍝🥩$96

🌟全日早餐🥐🥑🍳 $125

🌟營養之選 $94

🌟法式熱鍋慢煮牛肉• 酸種麵包 🥩🫕 $135

🌟𝐋𝐲𝐜𝐡𝐞𝐞 & 𝐑𝐚𝐬𝐩𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐏𝐚𝐯 𝐯𝐥𝐨𝐯𝐚 🍰$56
🌟𝐋𝐞 𝐂𝐮𝐛𝐞🍰 $56
呢兩款係10 週年既新蛋糕,賣相味道都好有水準,我鐘意𝐋𝐞 𝐂𝐮𝐛𝐞多啲,酸甜酸甜,表面仲有超濃既朱古力🍫

🌟紅石榴果汁 🍹
🌟朱古力奶 🍫
呢到有咖啡、茶、朱古力同果汁,果汁正常,朱古力奶幾出色,唔甜好濃郁

📍Passion (利東街) @passionhkcafe
灣仔皇后大道東200號利東街G11,G12及F12A號舖
黎到灣仔利東街二次到訪 Passion by Gerard Dubois 原來今年十一月係品牌嘅 10th Anniversary cheers🥳 今次選擇於樓上陽台雅座位置用餐,室外環境恍如置身於歐洲一片景致之中~ Brand New Menu ~Chicken Tikka on Sour Dough Toast一道充滿印度風味嘅菜式,以黃薑粉﹑甜紅椒粉、黑椒等香料去醃製雞肉,再經過香烤嘅過程,惹味可口嘅雞肉再配上豆苗、香菇、酸種麵包,惹味指數💯分!Energy Breakfast豐富早餐係給予一天能量嘅好開始☀️蜜糖牛角包入口鬆化內裡配有流心溫泉蛋與牛油果蓉口感絕配,再添上田園蔬菜、法式火腿以及煙三文魚,小清新有營之選🤤Slow Cooked Beef Casseroles端上餐桌上嘅時候,一陣香濃嘅紅酒味道撲鼻而來,熱烘烘嘅溫度再添上慢煮牛小排肉質軟腍入味,配上兩片黑麥酸種麵包再蘸上醬汁,滋味旋即倍增🆙Homemade Ham Quiche蛋餅每日都有不同嘅口味選擇,今次點左法式火腿做內餡,中間蛋餡🥚蛋香滿溢再加上芝士嘅鹹香味道更添層次,配上地中海小米沙律與田園蔬菜,分量十足🫶🏻N

~ Brand New Menu ~

Slow Cooked Beef Casseroles

Homemade Ham Quiche

Nutrient Bowl
晚餐中點上一款蔬菜盤,內有藜麥薏米沙律、牛油果、蕃茄、黄椒、烤杏仁片、田園蔬菜、沙律醋,差不多兩至三人份,色彩繽紛口味清爽有營養,打卡必備📸

La Palette "Passion" Pulled Pork
即叫即整選用玉米做薄餅餅底,🍕餅底非常薄身焗至脆口,入口「脆卜卜」,表面金黃帶點焦燶,讚!手撕豬肉以香草作調味再配上洋蔥嘅香甜 C'est délicieux🤩

Café Latte (hot/cold)
屬於nutty香味嘅咖啡,最後以一杯鮮奶咖啡☕️為晚餐帶來一份回甘,係人生一大樂事~

| 10th Anniversary Cakes |
Lychee & Raspberry Pavlova
賣相非常之上鏡,有一種白雪公主嘅感覺👸🏻外層蛋白霜脆餅配上細滑荔枝慕絲夾心,再加上滿滿清甜紅桑莓做toppings,交織出一種甜而不膩帶點可愛嘅味道🥰

Le Cube
搶眼嘅鮮紅色打扮,霧面質感令人聯想到紅絲絨蛋糕,加上白朱古力慕絲與紅桑莓果醬夾心😍,配以開心果慕絲點綴味道取之平衡,突顯出甜品師傅嘅匠心獨運!

由主菜到飲品以及甜品,都看到廚師嘅心思以及對食材品質與味道嘅追求,絕對會再到三訪餐廳👍🏻 記得!8 & 22 NOV, 2022 (兩日) 其中 10 款 best-seller 會以 HK$10 發售📣

📍200 Lee Tung St, Wan Chai, Hong Kong
最近去了利東街附近,在這間𝐏𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧餐廳食𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫,剛好碰着他們10 週年的紀念月,有新𝐦𝐞𝐧𝐮挑選,另外只須$10就可以在10 款最暢銷𝐦𝐞𝐧𝐮中挑選1款~依間分店環境好舒適寫意,有兩層分室/內坐位,裝修又幾有外國風,幾𝐜𝐡𝐢𝐥𝐥🌞 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤𝐟𝐚𝐬𝐭全日早餐🍳($125)超級豐富,有🥓法式火腿+煙三文魚+ 牛角包🥐+溫泉蛋🥚+牛油果🥑+田園蔬菜🥗,🥐牛角包好出出色,好香牛油味🧈,超級酥脆,配上超級流心的溫泉蛋同牛油果蓉,味道好夾,好滿足🧡🥩𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐁𝐨𝐥𝐨𝐠𝐧𝐚𝐢𝐬𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐠𝐮𝐢𝐧𝐞🍝🍅蕃茄牛肉醬意粉 ($96)扁意粉口感彈牙,配上🥫香濃的蕃茄牛肉醬同芝士,好開胃好惹味,正❤️❤️🫕 𝐒𝐥𝐨𝐰 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐨𝐮𝐫 𝐃𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝 🐄 法式熱鍋慢煮牛肉• 酸種麵包($135)🥪有驚喜,經過慢煮嘅牛肉真係特別軟淋,一夾起就碎🤣🤣,醬汁味道酸酸甜甜,好開胃🐷𝐋𝐚 𝐏𝐚𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐏𝐮𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐫𝐤🍕手撕豬肉玉米薄餅 ($88)超鍾意呢款玉米薄餅,夠晒薄脆,餅底香脆可口,配上撕得好幼細的𝐁𝐁𝐐豬肉絲🤤,仲

🌞 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤𝐟𝐚𝐬𝐭
全日早餐🍳($125)

🥩𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐁𝐨𝐥𝐨𝐠𝐧𝐚𝐢𝐬𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐠𝐮𝐢𝐧𝐞🍝
🍅蕃茄牛肉醬意粉 ($96)

🐄 法式熱鍋慢煮牛肉• 酸種麵包($135)

🥪有驚喜,經過慢煮嘅牛肉真係特別軟淋,
一夾起就碎🤣🤣,醬汁味道酸酸甜甜,好開胃

🍕手撕豬肉玉米薄餅 ($88)

超鍾意呢款玉米薄餅,夠晒薄脆,餅底香脆可口,配上撕得好幼細的𝐁𝐁𝐐豬肉絲🤤,仲有不少紫洋蔥🧅,口感更豐富,好香好惹味💛

🐟𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧 & 𝐁𝐫𝐢𝐞 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭🥪
💗煙三文魚布里芝士酸種麵包吐司 ($92)

煙三文魚配上布里芝士,味道濃郁🧀
三文魚魚香味好重,配上烤得香脆的酸種麵包,配搭冇得輸😍

🥚𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧 𝐐𝐮𝐢𝐜𝐡𝐞
煙三文魚蛋餅💛 ($80)

蛋餅充滿蛋香,估唔到質感超級滑,雞蛋口感好軟熟,但煙三文魚味道不是很出,適合鍾意食雞蛋的朋友💛💛

✨𝟏𝟎 𝐚𝐧𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐜𝐚𝐤𝐞

💜𝐋𝐲𝐜𝐡𝐞𝐞 & 𝐑𝐚𝐬𝐩𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐏𝐚𝐯 𝐯𝐥𝐨𝐯𝐚 ($56)
💚𝐋𝐞 𝐂𝐮𝐛𝐞 ($56)

仲有兩款10 週年推出的蛋糕,造型賣相好精美,而且味道唔會過甜,作為飯後甜品,就啱啱好~💖

☕️𝐇𝐨𝐭 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 ($42)
超香濃的朱古力味,超級香濃可可豆,入口好順滑🍫

🍎𝐏𝐢𝐧𝐤 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐁𝐨𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐉𝐮𝐢𝐜𝐞 ($25)
香甜的蘋果果汁,又不會過甜,不錯💗

📍 𝐏𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 (灣仔)
🐰: 4/5

#eatwithkeikei #passion #利東街
#passionbygd #passionbygerarddubois
#sweetiedaily_wanchai

2022-11-02 118 浏览
呢度嘅食嘢位置好好,特別係上層。食物都好好食😋我亦都好想日日嚟食😂食物最好係吞拿魚pizza,亦都有免費檸檬水,沙律既有益又好食。三文治好有特色,種類繁多,味道好。
  • SALAD
2022-09-02 780 浏览
呢間鋪有室外座位,亦都有室內座位,二樓嘅間隔好寬敞,座位都好舒適,裝修同環境都好靚。食物質素有水準,個餐湯用個大紙杯上,份量都唔少,味道亦都濃郁。咖啡沖得唔錯,外觀同味道都高分,打卡嘅好選擇,呢度平日午飯時間都唔算好滿座,嚟到都基本上會有位,喺灣仔區嚟講起碼唔使排隊。價錢方面加埋一,大概$135一個人,以同區同類型西餐廳泥計價錢差唔多,起碼入咗嚟食唔會後悔,最少環境同食物質素都一定有保證,如果係行李東街嘅不妨響呢度試下。
2022-08-25 671 浏览
星期二晚六點多的時間,約朋友去聚一聚,這是一個比較寧靜的餐廳。我最欣賞PASSION的室內設計:有格調的高枱和高櫈,有在酒吧吧枱的感覺;另一打卡位,好文藝的背景。也是高枱和高櫈;也有梳化區,不過我無影相當晚三人行,點了磨菇意粉,全日早餐和蛋餅套餐(套餐包了小麥沙律和生菜沙律)。食物質素不錯。有檸水免費供應我知星期五晚特別多人,所以平日晚上去這𥚃靜靜地傾偈是不錯的選擇。要留意的事:1. 不收QR CODE, 即支付寶、Wechat那些用唔到。收信用卡、八達通和現金。2. 8.15pm清場,不是open rice寫的21.00。每人消費約$150

我最欣賞PASSION的室內設計:
有格調的高枱和高櫈,有在酒吧吧枱的感覺;

另一打卡位,好文藝的背景。也是高枱和高櫈;

也有梳化區,不過我無影相

磨菇意粉,煙肉蛋餅,小米沙律, 全日早餐

煙三文魚薄餅

有檸水免費供應

要留意的事:
每人消費約$150
磨菇意粉,煙肉蛋餅,小米沙律, 全日早餐
煙三文魚薄餅
  • 磨菇意粉,煙肉蛋餅,小米沙律,全日早餐
2022-08-06 707 浏览
地點近地鐵站,行幾分鐘就到。Cafe seat位有露天、地下、二樓。每一層也有order 位。不用行上行落。食物不錯。有大量打卡位。大家可在二樓、樓梯位隨意找一個適合的位置,就能拍出週末消閑的感覺!
地點近地鐵站,行幾分鐘就到。
Cafe seat位有露天、地下、二樓。
每一層也有order 位。不用行上行落。
2022-07-31
星期六收工後搵地方飲咖啡食下午茶,見間店外觀幾有外地感覺,又有室外坐位。入去試試。入到去有唔少客人排緊隊,有員工就話我知二樓有位。二樓地方簡潔,雖然都有唔少客但都好清靜。我哋叫咗芝士蛋沙拉三文治,露筍法國火腿蛋餅,牛油鬆餅配果醬同忌廉,coffee latte 同 cappuccino。 落單同俾錢時啲員工都好有善同有禮貌。芝士蛋沙律三文治同露筍法國火腿蛋餅,兩者內嘅配料味道調教得剛好,唔會互搶味道。牛油鬆餅,係已加左蜜糖所以配紅梅果醬就甜咗啲但係配忌廉就非常好。雖然不斷有客人離開同加入,但地方算寬倘所以都好清靜。有機會我一定會再去。
2022-06-18
2022-05-24 1222 浏览
在熙來攘往的灣仔,早上上班繁忙時段要找一個寧靜位置,享受一個價錢不貴的地方早餐,實在不容易。我很喜愛這間位於利東街的西式餐廳,餐廳分上下兩層,早上的時候上層不會售賣食品,顧客可以在下層先買食物,再到樓上雅座用餐。早餐有兩款,只是$25 包飲品一款是火腿法包,另一款是蕃茄蛋沙律包。我較為喜愛後者,蛋的份量很多,醬汁不會太濃,配以蕃茄生菜,甚為清新。麵包鬆軟,配以豐富的餡料,非常飽肚,飲品方面有各種味道的茶。Lemongrass 是我的至愛,滲出濃濃的香味,在早上飲完令人為之一振。環境方面,樓上早上較少人,可以坐在露台遠眺利東街的風景,亦可坐在玻璃房的一閣,靜靜地享受美味的早餐。這間餐廳最出名的是甜品,款式眾多,很多人也會買來做甜品或散水餅,大家不妨試試!

2022-05-20 669 浏览
嗰日想清清地就嗌咗個沙律🥗佢可以揀細或者大嘅size 我就揀咗個大嘅 其實都好飽!推介蔬菜伊甸園同埋雞肉意粉沙律 咁就有齊主菜,蔬菜同肉 均衡營養!呢度仲有得食Pizza㗎 佢係薄脆批底 食落脆卜卜 煙三文魚嗰款好好食😋三文魚好厚身又唔會太鹹 好輕盈唔會食到好滯!
灣仔食晏有好多選擇,但係我唔想排隊又想同朋友好好坐低傾吓計,呢度係一個唔錯嘅地方。唔入嚟都唔知道原來有兩層,上層嘅環境非常闊落,仲可以坐喺半露天嘅枱,唔會太熱,非常舒服。大沙律$80可以揀四款,紫色嘅係酸忌廉紅菜頭,酸酸地但無咩其他調味,咖哩雜菜相對濃味d。雞肉意粉偏向無味,但極多汁,唔覺得特別健康。Chicken Salad Sandwich就好食好多,啖啖雞肉,好足料,但包就非常輕身,無咩咬口,呢個三文治餡料搭救。
Chicken  Salad  Sandwich

2022-05-18
午餐
Chicken  Salad  Sandwich
2022-05-10 463 浏览
Spacious cafe with upper floor seatings. Nice coffees and food, with lots of choices of pasta/ sandwiches/ pastries/ bakery. Food freshly prepared upon order. Price is reasonable, highly recommended for a coffee break/ tea. Good service!
2022-05-08 516 浏览
來過Passion已經無數次, 好似無寫過一篇關於Passion的食評.疫情後第二餐外食. 我們又來了.蛋餅這家的蛋餅有不同味道選擇, 但我一定會選吞拿魚蛋餅. 因為啖啖都係吞拿魚. 唔好睇佢細細件. 其實食完一件再加沙律已經好飽, 可惜個沙律係辣的. 真係估唔到.  能量全日早餐有別於平日食開的all day breakfast, 呢個all day breakfast十分健康. 有煙三文魚, 法式火腿, 水波蛋, 麵包亦都係選用黑麥酸種包. 配上牛油果. 重有田園蔬菜. 坦白講, 一個女仔食呢個餐其實係超級飽肚. 所以我平時都係會同同事share 然後加多件蛋餅再share.手撕豬肉玉米輕盈薄餅.唔好睇佢咁薄, 但若果一個人食都係好飽肚. 肉已經撕開晒所以成塊pizza都係啖啖肉. 調味亦都好夠. 同事食過印式烤雞肉酸麵糰薄餅, 呢個薄餅係厚身. 但因為辣的關係. 所以我無法試到. 但食得辣的朋友, 我同事好推介. 是日叫套餐居然送香蕉蛋糕. 個蛋糕比想像好. 因為唔太甜.  而且有淡淡的香蕉味. 最後想講呢度的湯雖然都係洋蔥湯, 蕃茄湯, 但唔食得辣的朋友. 就真係唔好試, 因為
疫情後第二餐外食. 我們又來了.
蛋餅

能量全日早餐

手撕豬肉玉米輕盈薄餅.

最後想講呢度的湯雖然都係洋蔥湯, 蕃茄湯, 但唔食得辣的朋友. 就真係唔好試, 因為十次有九次都係辣.
2022-05-04
  • 蛋餅