餐厅: PHI Coffee & Pancake (卡佛大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-04 131 浏览
第一次食中環呢間分店,未入去已經見到門口擺左獨角獸🦄裝飾,今期個主題真係超靚超夢幻😍餐廳啲座位都有獨角獸公仔,侍應服務態度友善,係呢度用餐好愉快💕即刻充滿少女心炙燒半溶芝士吐司呢個比想像中吸引同埋好食,半溶芝士🧀慢慢流落黎,真係好邪惡👿見到都已經好想食,芝士唔會太鹹或膩,配上酥軟嘅吐司🍞及巴馬火腿,十分美味可口,真係必試香濃龍蝦扁意粉龍蝦肉雖然唔算太多,但勝在個汁夠香濃,扁意粉香滑彈牙,軟硬適中,食落滋味滿滿甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘獨角獸梳乎厘好色彩繽紛,有食落QQ嘅糯米糍、香甜嘅芋頭cream、芋泥➕棉花糖,唔需要落太多cream都已經好好味😋抹茶鮮奶有拉花圖案,抹茶🍵味道比較香濃綿棉獨角獸沙冰呢杯打卡都好靚,仲有芋泥,味道唔會過甜💜

抹茶鮮奶
有拉花圖案,抹茶🍵味道比較香濃

綿棉獨角獸沙冰
呢杯打卡都好靚,仲有芋泥,味道唔會過甜💜

突然發現自己很久沒有吃過Pancake得知最近我最喜歡的PHI正進行獨角獸主題天啊.ᐟ.ᐟ 這配色也太夢幻了吧~下班後立刻趕去PHI,這次到訪的是中環店♡⧐ 香濃龍蝦扁意粉 HK$192 ⧏這是我在PHI很喜歡的一道菜.ᐟ份量適中,很喜歡它的醬汁,龍蝦肉亦很多加上比起普通意粉,我更喜歡吃扁意粉♡⧐ 獨角獸魔法三明治 HK$85 ⧏這個三明治是獨角獸主題的期間限定菜式,材料有芋泥、厚蛋和肉鬆~三明治烤得很香脆,餡料的味道也很搭♡非常值得一試,超推薦.ᐟ.ᐟ⧐ PHI X Godiva朱古力梳乎厘 HK$128 ⧏這是PHI與Godiva的聯乘梳乎厘◟(∗ ˊωˋ ∗)◞PHI的梳乎厘Pancake也是一如以往的好吃,口感很鬆軟,入口即溶,空氣感滿滿~加上非常香濃的朱古力,喜歡朱古力的朋友不容錯過♡⧐ 繽紛獨角獸咖啡 HK$62 ⧏⧐ 綿綿獨角獸沙冰 HK$68 ⧏兩款飲品同樣是獨角獸主題裡的限定飲品,咖啡是自己倒進去,很有儀式感♡紫色是芋頭,所以咖啡就是芋頭咖啡,很特別,兩者味道也出乎意料地夾~至於沙冰即是芋頭沙冰,一定是好喝的配搭.ᐟ加上綿花糖,令味道更甜蜜,賣相也很美~

突然發現自己很久沒有吃過Pancake
得知最近我最喜歡的PHI正進行獨角獸主題
天啊.ᐟ.ᐟ 這配色也太夢幻了吧~
下班後立刻趕去PHI,這次到訪的是中環店♡
⧐ 香濃龍蝦扁意粉 HK$192 ⧏
這是我在PHI很喜歡的一道菜.ᐟ
份量適中,很喜歡它的醬汁,龍蝦肉亦很多
加上比起普通意粉,我更喜歡吃扁意粉♡
獨角獸魔法三明治
⧐ 獨角獸魔法三明治 HK$85 ⧏
這個三明治是獨角獸主題的期間限定菜式,
材料有芋泥、厚蛋和肉鬆~
三明治烤得很香脆,餡料的味道也很搭♡
非常值得一試,超推薦.ᐟ.ᐟ
PHI X Godiva朱古力梳乎厘

⧐ PHI X Godiva朱古力梳乎厘 HK$128 ⧏
這是PHI與Godiva的聯乘梳乎厘◟(∗ ˊωˋ ∗)◞
PHI的梳乎厘Pancake也是一如以往的好吃,
口感很鬆軟,入口即溶,空氣感滿滿~
加上非常香濃的朱古力,喜歡朱古力的朋友不容錯過♡
⧐ 繽紛獨角獸咖啡 HK$62 ⧏
⧐ 綿綿獨角獸沙冰 HK$68 ⧏

兩款飲品同樣是獨角獸主題裡的限定飲品,
咖啡是自己倒進去,很有儀式感♡
紫色是芋頭,所以咖啡就是芋頭咖啡,
很特別,兩者味道也出乎意料地夾~
綿綿獨角獸沙冰
至於沙冰即是芋頭沙冰,一定是好喝的配搭.ᐟ
加上綿花糖,令味道更甜蜜,賣相也很美~
2024-05-30
獨角獸魔法三明治
PHI X Godiva朱古力梳乎厘
2024-06-03 85 浏览
和老友到中環PHI食午餐,雖然我們都已榮升婆婆級,但少女心仍未泯滅,PHI的花花世界一向能吸引我們,加上餐廳近日推出的的獨角獸主題,周圍都是獨角獸毛公仔。傳說中,獨角獸們只會顯現給純潔的人,並且具有治癒的力量,非去不可啦。🏅炙燒半溶芝士吐司($92)半溶芝士吐司的麵包鬆軟厚熟,甜甜的,中間還有鹹鹹地的巴哈馬火腿片,烘烤後的忌廉芝士焦糖化,不覺油膩,非常好吃。🏅番茄海鮮扁意粉($112)有青口和蝦仁,而最出色的是它的醬汁,甜酸適中,還有豐富的番茄肉茸,清新開胃。🏅藍莓希臘乳酪梳乎厘($105)食完午餐,叫多個梳乎厘,繼續慢慢食,慢慢傾。三件梳乎厘震顫顫的,不蘸醬汁原味吃充滿蛋香,若蘸藍莓醬則清甜好味,藍莓新鮮,希臘乳酪如雪糕般順滑。🏅Godiva朱古力酒咖啡($58)我向來少飲酒,不過喜歡吃Godiva朱古力和飲咖啡。呷上一口,入口像是濃郁香甜的奶昔,隨後香濃朱古力和咖啡香柔和地在口腔內化開,口感順滑。🏅綿綿獨角獸沙冰($68)牛奶沙冰中滿是芋泥,甜度剛好。而表面鋪滿色彩繽紛的綿花糖,大人細路都會愛上。

🏅炙燒半溶芝士吐司($92)
炙燒半溶芝士吐司

🏅番茄海鮮扁意粉($112)

🏅藍莓希臘乳酪梳乎厘($105)
食完午餐,叫多個梳乎厘,繼續慢慢食,慢慢傾。
藍莓希臘乳酪疏乎厘

🏅Godiva朱古力酒咖啡($58)
Godiva朱古力酒咖啡

🏅綿綿獨角獸沙冰($68)
2024-05-29
藍莓希臘乳酪疏乎厘
Godiva朱古力酒咖啡
2024-06-03 49 浏览
餐廳主打夢幻獨角獸風,整體裝修風格比較少女心,座位上仲會有啲獨角獸公仔,好適合去打卡🦄️❥甜蜜芋泥獨角獸疏乎厘 $158去PHI梗係要食佢哋嘅招牌疏乎厘!疏乎厘好蓬鬆,空氣感十足差唔多係入口即化,而且充滿蛋香👍🏻佢哋嘅芋香醬落有啲似以前雀巢雪糕嘅芋頭味🤣但係係好食嘅!配料仲有一份芋泥同麻糬添🤤❥香濃龍蝦扁意粉 $198感覺價錢有啲少貴但龍蝦汁都好濃郁~蝦都算彈牙,但如果份量再多少少就好🙈❥炙燒半浴芝士吐司 $98呢個超有驚喜,冇諗到咁好食!外表已經非常吸引,芝士好似真係滿瀉咁濟🫶🏻表面嘅芝士由火炙香氣,仲有一層薄脆嘅焦糖,好夾!吐司非常鬆軟中間夾咗一層火腿真係好難唔好食!😍❥士多啤梨梳打 $48前面食咗比較多油膩嘅嘢飲杯梳打即刻fresh 曬🍓

❥甜蜜芋泥獨角獸疏乎厘 $158

去PHI梗係要食佢哋嘅招牌疏乎厘!
疏乎厘好蓬鬆,空氣感十足
差唔多係入口即化,而且充滿蛋香👍🏻
佢哋嘅芋香醬落有啲似以前雀巢雪糕嘅芋頭味🤣
但係係好食嘅!
配料仲有一份芋泥同麻糬添🤤

❥香濃龍蝦扁意粉 $198

感覺價錢有啲少貴
但龍蝦汁都好濃郁~
蝦都算彈牙,但如果份量再多少少就好🙈

❥炙燒半浴芝士吐司 $98

呢個超有驚喜,冇諗到咁好食!
外表已經非常吸引,芝士好似真係滿瀉咁濟🫶🏻
表面嘅芝士由火炙香氣,仲有一層薄脆嘅焦糖,好夾!
吐司非常鬆軟
中間夾咗一層火腿
真係好難唔好食!😍

❥士多啤梨梳打 $48

前面食咗比較多油膩嘅嘢
飲杯梳打即刻fresh 曬🍓
2024-06-02 163 浏览
PHI 出品的Pancake soufflé 我一向都好鍾意,見到近期出咗Unicorn主題概念產品,忍唔住要帶埋小駿駿一齊去打卡,不過我哋坐唔到有Unicorn 🦄️公仔果D枱呀一早已經比人book曬。坐唔到Unicorn 公仔枱都唔緊要的,因為門口都佈置得好靚好夢幻可以打卡,我哋仲試左幾款今次🦄️主題限定的食物&飲品。💜甜蜜芋泥獨角獸🦄️梳乎厘💜梳乎厘配上自家製的芋泥奶蓋好香好滑,梳乎厘好有蛋香味&充滿空氣感,仲有芋頭味cream 淺紫色好夢幻,旁邊伴有芋頭、麻薯、棉花糖,色彩繽紛超級靚打卡一流。💜粉紅吞拿魚貓耳朵粉💜貓耳朵粉質地煮得幾好食落有咬口,每一粒粉到沾滿曬用火龍果做的粉紅色醬汁,吞拿魚肉有煙燻過,吃起來帶點鹹香。💜獨角獸魔法三明治🥪💜估唔到呢個有驚喜,麵包烘到脆脆的,中間有件好厚的玉子燒,仲有夾住肉鬆、芋泥、芝士,咬落去口感超豐富又好夾。🦄️繽紛獨角獸咖啡面頭鋪滿七彩繽紛嘅棉花糖,可以自己加入濃濃的咖啡,估唔到杯咖啡都幾香幾好飲。🦄️綿綿獨角獸沙冰作為紫色控的我見到呢杯沙冰已經心心眼😍顏色好夢幻,沙冰帶有芋頭香同奶香味。

💜甜蜜芋泥獨角獸🦄️梳乎厘💜

💜粉紅吞拿魚貓耳朵粉💜

💜獨角獸魔法三明治🥪💜

🦄️繽紛獨角獸咖啡

🦄️綿綿獨角獸沙冰
作為紫色控的我見到呢杯沙冰已經心心眼😍
顏色好夢幻,沙冰帶有芋頭香同奶香味。
2024-05-27
午餐
2024-06-02 55 浏览
對PHI嘅Pancake情有獨鍾~咸甜點都精美又美味餐廳又打卡-able所以久唔久都會約朋友嚟 💕💕💕呢晚嚟到令我少女心大爆發呀💕💕💕梳乎厘同飲品都係Unicorn🦄😍😍好夢幻💕🦄🥞 《 甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘 💲158 》三塊梳乎厘唔會太空氣感,唔捨得食,放左一陣都唔會蹋~~加上彩虹綿花糖同紫紫藍藍嘅忌廉好靚呀~🍝《 粉紅呑拿魚貓耳朵粉 💲112 》煙燻過嘅吞拿魚有鹹香,貓耳朵粉有口感好掛汁~🦄☕️《 繽紛獨角獸咖啡(熱) 💲62 》香芋奶加上繽紛嘅彩虹綿花糖同七彩朱古力粉已經好靚~ 伴有一杯咖啡,可以加入香芋奶中~🦄🍹《 綿綿獨角獸沙冰(凍) 💲68 》呢杯沙冰口命感似smoothie,唔會好甜而且奶味重啲嘅香芋奶,都好靚呀~🍞《 炙燒半溶芝士吐司 💲92 》芝士控必食!熔岩般嘅芝士十分香口,加上吐司中間夾有parma ham,整體入口有咸香~ 佢將會開第8間分店啦,勁呀👏🏻

對PHI嘅Pancake情有獨鍾~
咸甜點都精美又美味
餐廳又打卡-able
所以久唔久都會約朋友嚟

💕💕💕呢晚嚟到令我少女心大爆發呀💕💕💕
梳乎厘同飲品都係Unicorn🦄😍😍好夢幻💕

🦄🥞 《 甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘 💲158 》

🍝《 粉紅呑拿魚貓耳朵粉 💲112 》
煙燻過嘅吞拿魚有鹹香,貓耳朵粉有口感好掛汁~

🦄☕️《 繽紛獨角獸咖啡(熱) 💲62 》

🦄🍹《 綿綿獨角獸沙冰(凍) 💲68 》

🍞《 炙燒半溶芝士吐司 💲92 》

佢將會開第8間分店啦,勁呀👏🏻
2024-05-17
2024-06-02 59 浏览
must visit Instagrammable cafe in Hong Kong @phi.coffee.pancake ✨ specializes in fluffy and airy ☁️ Japanese souffle pancakes 🥞 enjoy aesthetic and divine light meals and desserts 💗 from all-day breakfast and brunch options, toast, pasta, and more 💫香港必去梳乎厘班戟咖啡店 @phi.coffee.pancake ✨ 主打 日式梳乎厘班戟 🥞 蛋濃輕盈 蓬鬆柔軟 ☁️ 多款視覺同味覺享受嘅輕食同甜點 💗 全日早餐、吐司、意粉 等 💫🥞 經典英式伯爵茶梳乎厘 HKD$158classic earl grey souffle蛋味濃郁 🍳入口輕盈 空氣感強 ☁️ 蓬鬆柔軟充滿伯爵茶香氣 🍂 仲有madeline 同 蕨餅 造型精美 甜而不膩🍞 岩燒半溶芝士吐司 HKD$92cheese toast賣相吸睛 ✨ 麵包鬆軟 重重牛油香甜 🍯面層焦脆 炙燒焦

🥞 經典英式伯爵茶梳乎厘 HKD$158

扁意粉掛汁 🍝 軟硬適中

☕️ 提拉米蘇咖啡 HKD$52
tiramisu coffee
賣相吸引 底層甘醇咖啡
配上厚厚一層mascarpone cheese cream ☁️

🦄 綿綿獨角獸冰沙 HKD$68
unicorn marshmallow smoothie
獨角獸主題限定 🎠 顏色夢幻
奶味香濃 🍠 帶陣陣芋香

📍中環士丹利街19號卡佛大廈2樓1號舖🇭🇰
  • 經典英式伯爵茶梳乎厘
  • 岩燒半溶芝士吐司
  • 香濃龍蝦扁意粉
▫️經典英式伯爵茶梳乎厘 ($158)疏乎厘充滿空氣感同蛋香 好動L🤣伯爵茶醬汁濃郁不甜 冇茶渣 仲有瑪德蓮同蕨餅▪️炙燒半溶芝士吐司 ($92)超邪惡同大份!芝士份量超多 仲有炙燒香 一切多士就流心 吐司中間夾住parma ham 同芝士夾埋一齊食充滿鹹香▫️香濃龍蝦扁意粉 ($198)龍蝦份量比相像中多 新鮮彈牙鮮甜 每一條意粉都充滿龍蝦忌廉汁 好Creamy🫶🏻▪️綿綿獨角獸沙冰($68)期間限定😍呢杯係芋泥牛奶 甜度岩岩好 有淡淡既芋頭味 唔算好濃郁▫️士多啤梨梳打 ($48)梳打甜度適中 士多啤梨味唔會似藥水 幾解渴😳

▫️經典英式伯爵茶梳乎厘 ($158)

▪️炙燒半溶芝士吐司 ($92)

▫️香濃龍蝦扁意粉 ($198)

▪️綿綿獨角獸沙冰($68)

▫️士多啤梨梳打 ($48)
梳打甜度適中 士多啤梨味唔會似藥水 幾解渴😳

2024-05-29 56 浏览
今日過嚟食龍蝦潛艇,之前喺日本食完龍蝦包返嚟就一直念念不忘,呢度龍蝦包嘅麵包有啲似熱狗包出邊嗰個麵包,但係呢度會更加韌啲,冇法軍包咁韌,但係都會有少少法棍嘅口感,我比較鍾意,龍蝦份量都幾多,加埋啲醬汁個口感都幾唔錯,同埋仲會有啲蕃茄仔,我會攞埋隔籬嗰個蔬菜夾埋一齊食~
2024-05-27 45 浏览
I’ve been to the one in Mong Kok ages ago, but haven’t visited this one at Central. I was surprised by how spacious and dreamy the decor was! The menu was definitely attractive - they’re currently doing a unicorn theme and their menu was gorgeous. I don’t think I’ve ever complimented a restaurant’s menu before 🤣We decided to try something new today (on top of the Souffle pancakes of course) and was blown away by their cheese toast. It was a buttered toast with Parma ham in between, and carameliz

We decided to try something new today (on top of the Souffle pancakes of course) and was blown away by their cheese toast. It was a buttered toast with Parma ham in between, and caramelized cream cheese. The perfect salt to sugar ratio 🤗 it was a tad bit filling, so it’s perfect to share between two.

As for the main, we ordered their lobster risotto.
I wasn’t expecting too much at first, but was genuinely surprised by the portion of lobster provided. Not to say, the risotto itself had texture that was al dente (haha unsure if I can use this term to describe risotto too!)

To end our meal, we got their earl grey Souffle pancakes. Already had it a few times but I’m always impressed by the airiness of the Souffle pancake - perfect with the vanilla ice cream!!! When we wanted to place it on our plates, it was so soft that it broke already. So we decided to just eat from the sharing plate 🤪

As for drinks, since they’re known for their coffee, I decided to get the Godiva chocolate wine coffee - what a nice treat for a TGIF - it’s like an alcoholic mocha 😆

Would come again - would order the cheese toast again for sure 🙌🏼
2024-05-26 60 浏览
上次食過PHI Coffee & Pancake 山頂的分店,一直都想再次回味呀!今次經開中環,就去食多次啦! 中環分店裝飾好Fancy ,以獨角獸為主題,好適合女仔去打卡影相呀!餐廳入面每枱都叫梳乎厘,當然要試吓啦!跟Godiva cross-over 的朱古力梳乎厘配Brownies,梳乎厘質地輕盈柔軟,入口即刻融化,每啖都充滿濃郁的Godiva朱古力味道。此外,Brownies口感紮實,亦帶有濃厚的朱古力味,對於愛玩小生朱古力控,實在非常滿足。Lotus海鹽焦糖法式吐司則是另一道小食,焗得金黃香脆的法式吐司,淋滿濃郁的Lotus焦糖醬,甜而不膩,值得一試。香濃龍蝦扁意粉採用新鮮龍蝦肉與濃郁的奶油番茄醬煮成。龍蝦切成粒狀,肉質鮮嫩,而扁意粉彈牙滑溜,配上蒜末、洋蔥和香草,層次豐富!最後,愛玩小生認為餐廳的特飲:綿綿獨角獸沙冰,打卡之餘,亦很好飲!佈滿綿花糖粒在沙杯面上,七彩繽紛,微微甜味,不錯呀!

又想食甜品又想食意粉食呢間就啱晒勒🤤✨經典英式伯爵茶疏乎厘 $158叫咗呢款人氣No 1⭐️疏乎厘伯爵茶味道好出!疏乎厘好香蛋味,又厚身,入口充滿空氣感✨香濃龍蝦扁意粉 $192龍蝦汁鮮味十足!扁意粉掛滿醬汁好鮮味😍 龍蝦肉質爽口帶甜滋味無窮✨炙燒半溶芝士吐司 $88好吸睛🤩面頭滿滿半溶芝士吐司口感鬆軟,中間夾上鹹香Parma Ham,邪惡又美味✨Tiramisu咖啡 $52✨焦糖脆脆鮮奶咖啡 $48———————————
又想食甜品又想食意粉
食呢間就啱晒勒🤤

✨經典英式伯爵茶疏乎厘 $158
叫咗呢款人氣No 1⭐️疏乎厘
伯爵茶味道好出!疏乎厘好香蛋味,又厚身,入口充滿空氣感

✨香濃龍蝦扁意粉 $192
龍蝦汁鮮味十足!扁意粉掛滿醬汁
好鮮味😍 龍蝦肉質爽口帶甜
滋味無窮

✨炙燒半溶芝士吐司 $88
好吸睛🤩面頭滿滿半溶芝士
吐司口感鬆軟,中間夾上鹹香
Parma Ham,邪惡又美味

✨Tiramisu咖啡 $52

✨焦糖脆脆鮮奶咖啡 $48

———————————

2024-05-24 53 浏览
今日同朋友係中環食晚飯揀咗呢間超夢幻甜美嘅PHI Coffee & Pancake嚟開餐 😋一入去已經被成個裝修吸引咗好多座位後面都有花嘅佈置影相打卡一流 👍🏻餐牌有好多選擇全部都好吸引最後主菜我哋叫咗鮮龍蝦意大利飯龍蝦分量好多Risotto好有咬口因為呢間餐廳啲甜點全部都好吸引我哋就決定叫兩款甜點第一款係Lotus海鹽焦糖法式吐司個吐司唔係普通一塊厚吐司而係嗰種千層吐司內層鬆軟外層香脆配埋雪糕食 簡直一流 👍🏻另一款係甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘梳乎厘非常鬆軟賣相超級夢幻打卡一流嘢飲我哋就叫咗抹茶鮮奶同鮮蘋果汁同朋友慢慢傾吓食吓非常滿足嘅一餐 👍🏻
今日同朋友係中環食晚飯

非常滿足嘅一餐 👍🏻
2024-05-22
  • 甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘
2024-05-24 31 浏览
呢間嘅pancake一直都係我最愛,最近佢哋推出咗獨角獸系列,顏色粉粉紫紫咁好夢幻,適合女仔打卡。綿綿獨角獸沙冰一上台就覺得超級靚,牛奶沙冰加上滿滿芋泥,味道香濃,甜度剛剛好。濃鮮龍蝦意大利飯超級濃郁,龍蝦爽口彈牙,意大利飯煮到軟硬適中,醬汁Creamy。經典英式伯爵茶梳乎厘賣相靚,梳乎厘軟熟Q彈,蛋味超級香濃,加上伯爵茶茶味香,唔會太膩,另外有三件厥餅,煙靭可口。焦糖脆脆鮮奶咖啡咖啡味道香濃,加上焦糖脆脆好有口感。

濃鮮龍蝦意大利飯

經典英式伯爵茶梳乎厘

焦糖脆脆鮮奶咖啡
咖啡味道香濃,加上焦糖脆脆好有口感。
2024-05-24 25 浏览
甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘🥞賣相好靚呀⋯😍色彩繽紛,梳乎厘空氣感滿滿,芋泥唔太甜好好味,仲有麻糬添樣樣都好好味🤤海鹽焦糖法式吐司🍞麵包個邊脆脆地,中間好似海綿軟腍腍,加埋忌廉同香蕉超愛。香濃龍蝦扁意粉🍝好多龍蝦肉🤩特別鍾意扁意粉吸晒d汁,好好味架呢。綿棉獨角獸沙冰🍧靚到唔捨得飲,好香芋泥味,啖啖都感覺到,好好飲呀⋯⋯繽紛獨角獸咖啡☕️滿滿都是棉花糖,加左咖啡可以中和返個甜度,完完全全地夾。
甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘🥞

海鹽焦糖法式吐司🍞
麵包個邊脆脆地,中間好似海綿軟腍腍,加埋忌廉同香蕉超愛。

香濃龍蝦扁意粉🍝
好多龍蝦肉🤩特別鍾意扁意粉吸晒d汁,好好味架呢。

綿棉獨角獸沙冰🍧
靚到唔捨得飲,好香芋泥味,啖啖都感覺到,好好飲呀⋯⋯

繽紛獨角獸咖啡☕️
滿滿都是棉花糖,加左咖啡可以中和返個甜度,完完全全地夾。
午餐