2023-01-21
同屋企人去商場行街,見到呢間韓國餐廳好多人排隊,就去望吓啦,原來係食芝加哥薄餅同埋韓式炸雞嘅,見肚餓就排隊試一試啦。 等位嘅時候發現,原來餐廳係寵物友善嘅,帶毛孩嘅朋友都可以同佢哋一齊食飯啊。Menu上到幾多選擇有辣有唔辣,仲有好多款式嘅炸雞添。第一樣就係帶咗個芝加哥薄餅係雞肉味嘅同平時嘅Pizza唔同,佢係好厚身嘅,但食落又唔會覺得好飽肚,加埋啲糖霜喺面甜甜地好好食。之後帶咗兩款炸雞,仲可以揀雙併 啱晒我啲選擇困難嘅人叫咗一個辣嘅同一個芝士炸雞,辣炸雞好正少少辣好過癮,而芝士炸雞就非常香,有啲邪惡嘅感覺。跟住仲叫咗兩款主食,有呢個軟殼蟹意大利飯,賣相同味道都好好,不過唔知點解加咗啲提子乾甜得有啲新奇。仲有個白汁青口年糕,海鮮配白汁冇得輸啦,加埋啲年糕撈汁真係好正㗎總括嚟講跟餐食得好開心,下次有機會會帶埋毛孩過嚟
Menu上到幾多選擇有辣有唔辣,仲有好多款式嘅炸雞添。第一樣就係帶咗個芝加哥薄餅係雞肉味嘅 同平時嘅Pizza唔同,佢係好厚身嘅,但食落又唔會覺得好飽肚,加埋啲糖霜喺面甜甜地好好食。
之後帶咗兩款炸雞,仲可以揀雙併 啱晒我啲選擇困難嘅人 叫咗一個辣嘅同一個芝士 炸雞,辣炸雞好正 少少辣好過癮,而芝士 炸雞就非常香,有啲邪惡嘅感覺。
總括嚟講跟餐食得好開心,下次有機會會帶埋毛孩過嚟