(非会员)
2009-05-31 22 浏览
當晚 因為同女朋友拍拖5週年,所以決定周圍搵間餐廳慶祝一番 !呢間餐廳其實我自己早幾日已經渣車經過,由於位置係轉角位,比較清靜 ! 好適合我同女朋友既要求 !當晚我地坐係餐廳既VIP房, 餐廳全晚都係播法國既歌,感覺好高級 !好....講下d野食啦 !Soup : Lobster Bisque & Black Truffle Cream Soup ! ( 呢兩個soup都唔錯,特別係個菌湯,d black truffle 份量十足 )Main Course : Grilled Baby Lamd Rack & Chicken With Mushroom &Blak Sauce Risotto (首先講過羊先 , 真係一d都唔 "so" , 店員講 原來係用bb羊 所以唔會太"so" ! 另外,個意大利飯 d 雞都ok, , 不過如果下次個飯再落多d black truffle 就好了 ! so far 都唔錯既 ! )最後,要多謝店員KELVIN 送左兩杯香檳比我同女朋友用黎慶祝 !
好適合我同女朋友既要求 !
好....講下d野食啦 !

2009-05-24
庆祝纪念