Poking

2024-09-15 0 浏览
銅鑼灣新開了一間專做Poke Bowl的夏威蓋飯健康餐廳,做gym人士的福音!🥗Tuna the Classic $118(323卡路里)點了一份以吞拿魚為主題的poke bowl,我選了壽司飯和沙律菜作主食,配料有吞拿魚、牛油果、青瓜、新鮮芒果、芝麻以及自製醬油,看起來很富色彩。吞拿魚的口感嫩滑,醬汁的味道較清淡,主要的味道來自於食材本身,芒果和牛油果吃起來清爽,多菜少肉卡路里都很底。餐套餐加配$15是日湯品椰子蜆湯,好清潤🥥🥗Creamy Baby $128(550卡路里)有三文魚、牛油果、雞蛋絲、豆腐、青瓜、蟹籽、木魚絲、炸蒜粒、芥末乳酪沙律醬。見到咁色彩繽紛好有食慾,即場現制份量足,夏天撈埋一齊食特別開胃,。套餐加點優惠飲品$10泡菠蘿紅茶🍍這間餐廳提供環境開揚明亮,服務親切用心。食物新鮮,營養豐富,自選口味Poke Bowl日日食都唔怕悶,適合健身和減脂朋友。🎈Poking🎈銅鑼灣禮頓道125號地舖

🥗Creamy Baby $128(550卡路里)

🎈Poking🎈
銅鑼灣禮頓道125號地舖
2024-09-12 51 浏览
如果你係健身一族,或者想食啲健康又高營養嘅嘢,咁你一定要試下銅鑼灣呢間專做夏威夷蓋飯嘅餐廳——Poking!呢度嘅份量大到你想像唔到,完全可以滿足你嘅胃口,仲係減脂嘅必選之地!我去到嗰陣,就揀咗佢哋其中一款招牌——The Oceanic Vibe。呢道菜真係好豐富,入面有鮮蝦同八爪魚,兩樣海鮮都超新鮮,八爪魚彈牙得嚟唔會嚡,蝦亦都好爽口,真係食得好滿足。再加上半個牛油果,配埋藜麥同車厘茄沙律,感覺清新又健康,最正嘅係佢哋嗰個和風沙律汁,帶少少酸味,開胃到不得了。雖然冇澱粉,但份量十足,食完都覺得超飽!之後仲自選咗一個夏威夷蓋飯,有飯底或者沙律菜可揀,我就揀咗飯底,再加三文魚同慢煮雞胸。三文魚份量好足,新鮮到爆,而慢煮雞胸多汁唔會乾柴,食落好滿足。至於配料,我揀咗香菇、雞蛋絲同豆腐,全部都好惹味,特別係香菇,口感好爽!飲品方面,我叫咗蘋果醋氣泡紅茶同蜂蜜柚子茶,全部都係健康又清爽嘅選擇,配埋呢度嘅高蛋白餐,簡直一流。總括嚟講,如果你鍾意健康餐,又想食得豐富,Poking真係值得推薦!

前排多慶祝活動食多咗 都係時候要食返啲健康啲嘅嘢😂 做完Yoga嚟到呢間Poke Bowl 好多選擇 大大份得嚟有營養又高蛋白🫡 真係銅鑼灣keep fit之選🏋🏻-🐔 The Spicy Popeye $136沙律配料: 300g 慢煮雞胸(麻辣), 芫荽莎莎, 藜麥車厘茄沙律, 指天椒碎, 花生碎, 和風沙律汁嗜辣嘅朋友揀咗呢款高蛋白沙律🌶️ 雞胸灑上大量川式麻辣粉 加埋芫荽莎莎食落惹味 食健康餐都唔駛口淡淡😉-🐟 Tuna The Classic $163Poke Bowl配料: 呑拿魚, 牛油果, 青瓜, 新鮮芒果, 芝麻, 自製醬油, 糙米飯配沙律菜吞拿魚新鮮 自製醬油味道啱啱好 好似食緊魚生飯咁🍣 個base我就要咗糙米飯配沙律菜 份量大方🥬 Signature Menu揀唔啱都可以自選配料架🥰 -🍼 蜜糖藍莓椰子脆片希臘乳酪 $35我有時都會食greek yogurt當甜品 感覺冇咁邪惡😙 呢個用咗有機蜂蜜點綴 配埋新鮮藍莓 味道更加豐富🍯 質地好creamy 食完真係飽曬 非常滿足呀🫠-🥤紅火龍果希臘乳酪特飲 +$38跟餐可以加點特飲 我地㨂咗乳酪特飲 可以中和返辣味❄️

🐔 The Spicy Popeye $136

🐟 Tuna The Classic $163

🍼 蜜糖藍莓椰子脆片希臘乳酪 $35

🥤紅火龍果希臘乳酪特飲 +$38
跟餐可以加點特飲 我地㨂咗乳酪特飲 可以中和返辣味❄️ 冇加糖冇負擔 飲埋真係飽曬 仲可以抗氧化💆🏻‍♀️

🍹冷泡菠蘿紅茶 +$10 [夏日優惠]
冷泡菠蘿紅茶同樣係無糖 好啱夏天🌞
📍Poking
銅鑼灣禮頓道125號地舖
這個年代非常注重健康,年青一代都會尋找美食之餘,亦都會尋找健康又美味的食物。今晚變到銅鑼灣這間新開的夏威夷波奇飯分店。這裏除了提供美食之外,裝修有特色,是另一打卡位置。Salmon The Classic, 飯底/沙律菜(壽司飯,正常飯),熱情果菠蘿梳打-凍(Set)$153。三文魚味道鮮甜,加上日本芥辣和醬油,混合之後,這碗健康又美味的壽司飯,很快便被消滅了。這裏的飯量充足,就算正常份量,一位男士都足以吃夠飽。熱情果的份量十足,味道帶點酸味,非常開胃,加上熱情果有富含維生素 C、維生素 A、鉀、鐵、膳食纖維、類胡蘿蔔素,對於消炎、排便,維護心血管等等的好處,這杯飲品非常推薦。👍👍👍👍👍Spicy Ahi Tuna, 飯底/沙律菜(沙律菜,少飯),額外配料(新鮮芒果),蜂蜜柚子茶 - 凍 (Set)$146。吞拿魚解凍程度適中,沒有過動或者個暖,非常鮮甜,辣味的辣粉辣度十足,令人刺激又驚喜。芒果酸酸甜甜,非常開胃,配合海鮮,效果更佳。沙律菜內還有洋蔥粒,加上醬油的香氣,感覺非常健康。蜂蜜柚子茶 ,柚子香味十足,加上酸酸甜甜的味道,配合這頓晚飯。

這裏的飯量充足,就算正常份量,一位男士都足以吃夠飽。

芒果酸酸甜甜,非常開胃,配合海鮮,效果更佳。

沙律菜內還有洋蔥粒,加上醬油的香氣,感覺非常健康。
2024-09-10 52 浏览
擁有健康體魂是時下都市人追求,銅記新開poking餐廳承健美風潮,主打高蛋白高營養食品,打造健康飲食餐廳,食材選擇多元化。我地兩人分別點了兩個signature bowl,第一款係creamy baby,食材相當豐富,有豐富的蛋白質,食材有三文魚、牛油果、雞蛋絲、豆腐、青瓜、蟹籽、木魚絲及脆炸蒜粒配芥末乳酪沙律醬,伴似沙律同壽司飯,賣相吸引兼份量驚人,健康一族必選!另一款Tuna the classic,以吞拿作主打,伴以牛油果,青瓜,新鮮芒果,芝麻配自製醬油,水果迷必叫!
2024-09-09 42 浏览
今日同朋友喺銅鑼灣附近做完嘢突然好掛住e間餐廳所以做gym 前決定黎食個晚餐我簡左自選夏威夷蓋飯 $133但其實好飽糙米飯同沙律菜主食有三文魚同慢煮雞胸,加西蘭花菇同蟹柳沙律,配醋香果仁醬。一碗份量超多而且材料好新鮮好多我鐘意食配料我朋友揀咗吞拿魚同芒果e個飯份量都好多搭配沙律菜同額外再加嘅枝豆,和風十足,每樣配料都好足!餐飲最愛熱情果菠蘿蘇打好Refresh💕所以一人叫一杯佢哋好多分店我覺得銅鑼灣地址好方便下次可以再食
今日同朋友喺銅鑼灣附近做完嘢

好多我鐘意食配料

我朋友揀咗
吞拿魚同芒果e個飯
份量都好多
搭配沙律菜同額外再加嘅枝豆,和風十足,每樣配料都好足!

餐飲最愛
熱情果菠蘿蘇打
好Refresh💕
所以一人叫一杯

佢哋好多分店
我覺得銅鑼灣地址好方便
下次可以再食
2024-09-08 77 浏览
#fatchubelly銅鑼灣📍Poking (銅鑼灣)之前食過上環分店覺得唔錯今次銅鑼灣呢間新嘅分店地方幾大而家新開張仲有優惠啱晒減脂同做gym人士😝💥creamy baby +原味雞胸今次叫咗一個set好咗嘅poke本身有三文魚,牛油果,雞蛋絲,豆腐,青瓜同蟹籽配上芥末乳酪沙律醬配搭已經好豐富而且醬汁惹味💕份量亦十足除此之外可以菜底或者飯底今次叫咗半飯半菜沙律菜都好新鮮另外叫多咗個原味煮雞胸👍🏻口感嫩滑💥自選丼飯(三文魚,牛展,枝豆,雜錦香菇,海帶芽,溫泉蛋))另一個方法叫做自選配料牛展味道有驚喜😊每一舊都大大粒而且有咬口但一啲都唔硬值得一試配料方面叫咗海帶芽口感爽口整體味道唔錯溫泉蛋必叫流心蛋黃撈埋啲飯好正😝
#fatchubelly銅鑼灣

📍Poking (銅鑼灣)

之前食過上環分店覺得唔錯
今次銅鑼灣呢間新嘅分店
地方幾大
而家新開張仲有優惠
啱晒減脂同做gym人士😝

💥creamy baby +原味雞胸

今次叫咗一個set好咗嘅poke
本身有三文魚,牛油果,雞蛋絲,豆腐,青瓜同蟹籽
配上芥末乳酪沙律醬

整體味道唔錯
溫泉蛋必叫
流心蛋黃撈埋啲飯
好正😝
夏日炎炎,或者做完運動,食返碗poke bowl就啱晒!呢間Poke bowl專門店喺上環都有一間,而銅鑼灣分店新開冇耐,仲有打卡位添~食材新鮮又夠多元化,配料好多都高蛋白低脂,絕對滿足到健身一族🏋🏻選擇困難人士可以考慮預設招牌蓋飯,唔啱心水嘅都可按自己喜好,自選主食同配料配搭,今次點咗兩個自選夏威夷蓋飯:𓎩自選①➩ Base: 蕎麥麵配沙律菜 (+$5)➩ Protein: 三文魚 ($108)➩ Mix-ins (包三款配料): 蟹籽⋄豆腐⋄雜錦香菇另加牛油果 (+$18) ⋄ 溫泉蛋 (+$12)唔想食咁多飯,有得轉低卡路里嘅蕎麥麵,清爽細滑好好味😍三文魚粒粒都新鮮肥美,搭配多款配料,再撈埋溫泉蛋汁,啖啖口感豐富;芥末乳酪沙律醬清新又惹味,而香口脆脆選了木魚絲、日式飯素,增添口感不錯~𓎩自選②➩ Base: 壽司飯➩ Protein: 三文魚 ($108)➩ Mix-ins (包三款配料): 甜粟米⋄蟹柳沙律⋄金平牛蒡(+$5) 另加牛油果 (+$18)同樣點了三文魚,一樣鮮美嫩滑;配料輕盈一點,但份量一樣咁澎湃咁飽肚!滿滿營養,仲好好送飯😆🥭芒果希臘乳酪特飲 (+$38)芒果新
夏日炎炎,或者做完運動,食返碗poke bowl就啱晒!

𓎩自選①
➩ Base: 蕎麥麵配沙律菜 (+$5)
➩ Protein: 三文魚 ($108)
➩ Mix-ins (包三款配料): 蟹籽⋄豆腐⋄雜錦香菇
另加牛油果 (+$18) ⋄ 溫泉蛋 (+$12)

𓎩自選②
➩ Base: 壽司
➩ Protein: 三文魚 ($108)
另加牛油果 (+$18)

🥭芒果希臘乳酪特飲 (+$38)
芒果新鮮唔會死甜,加入乳酪口感醇厚香滑,幾好飲🤩

總結:營養豐富,份量多到滿瀉,減肥都絕對夠飽!
2024-09-06 76 浏览
喺南華會打完波,同事介紹附近一間新開嘅 Poking試下佢哋嘅Poke Bowl。Poke Bowl 通常係用一碗飯或者沙律菜打底,上面鋪滿切細嘅生魚片,例如吞拿魚、三文魚、八爪魚等,然後再加埋其他配料,例如牛油果、海藻、黃瓜等,最後淋上特製嘅醬汁,特別適合注重健康飲食嘅朋友。我點咗 Thai Good Day,選擇咗沙律菜同蕎麥麵作為飯底,配埋和風沙律汁。配搭夠清爽,加咗牛腱肉之後更加有咬口,味道好濃郁,啱晒健身減脂期間嘅朋友。份量大,食完有飽肚感,但又唔會覺得負擔朋友試咗Spicy Ahi Tuna,飯底揀咗糙米飯同沙律菜,健康又營養。Tuna 帶少少辣味,口感好正,再加埋慢煮雞胸同牛腱肉,蛋白質爆錶,真係啱晒想補充營養嘅人。餐廳環境唔錯,地方寬敞,又有打卡位,啱晒朋友嚟食飯影相。推介比啲想食健康餐、注重高蛋白質嘅朋友,難怪閒日晚上都座無虛席,仲有好多外賣訂單—————-𝙒𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙:Thai Good Day (沙律菜蕎麥麵 / 和風沙律汁/ 額外蛋白質 牛腱肉 @$30 / 額外配料 車厘茄 @$10)Spicy Ahi Tuna (糙米飯配沙律菜 / 額外蛋白質

—————-
𝙒𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙:

Spicy Ahi Tuna (糙米飯配沙律菜 / 額外蛋白質 牛腱肉 @$30 / 慢煮雞胸(原味)@$20)

—————————————————

𖠿𖥣 Poking (銅鑼灣)
〒 銅鑼灣禮頓道125號地舖

—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram #健康飲食 #增肌
___
🥇Follow @eathkgirls
#eathkgirls
#食港女https://maps.app.goo.gl/Y7Uh8LrK6orLGc5t8?g_st=ic

2024-09-03
2024-09-05 68 浏览
之前去過上環文娛中心附近的Poking, 原來銅鑼灣也有新開分店,而且環境更加大,更加有不少打卡位,坐去里面有自成一隔的位置,很清靜。原來出街都可以食得很健康,里面都是高蛋白質,是健身一族减脂必選。還可以根據個人的口味和喜好自由配搭👍👍❇️I Am Greedy份量超級大,里面有三文魚,吞拿魚,鮮蝦,蟹柳沙律,蟹籽,雞蛋絲,青瓜,枝豆,芝麻配上蕎麥麵沙律菜,實在太豐富了,果然很飽肚。三文魚和吞拿魚很新鮮😋😋❇️Tropical Moo-moo里面有牛腱肉,西蘭花,菠蘿片,藜麥車厘茄沙律配和風沙律汁。店員都很細心醬汁另上,酸酸甜甜的沙津汁很開胃,牛腱很嫩滑❇️冷泡菠蘿紅茶,宇治抹茶高蛋白飲平時在家飲蛋白粉覺得很難喝,原來抹茶跟蛋白粉咁夾,好好喝同健康👍👍👍,連我老公也叫我在家試試自製

❇️I Am Greedy

❇️Tropical Moo-moo

❇️冷泡菠蘿紅茶,宇治抹茶高蛋白飲
2024-09-05 77 浏览
銅鑼灣高蛋白外食飯堂🥗呢間銅鑼灣新開嘅Poking主打高蛋白、高營養嘅菜式,啱哂健身族同減脂人士🏋️‍♀️ Menu都幾多款式可以選擇🦐Seafood Scallion($108)有鮮蝦、三文魚配上溫泉蛋,加埋和風汁撈埋蕎麥麵,充滿蛋白質、仲好開胃,夏天食最啱🥗Popeye Punch 2.0($81)加左$3轉沙律菜底,有沙律菜、西蘭花、豆腐、雞胸肉,而且份量勁多,係高纖高蛋白之選🥑牛油果希臘乳酪特飲($58)口感絲滑又唔會太膩,重有淡淡蜜糖甜味🍯🥤紅火龍果希臘乳酪特飲($48)好清新解暑,飲落好清甜解渴
銅鑼灣高蛋白外食飯堂🥗

🦐Seafood Scallion($108)

🥗Popeye Punch 2.0($81)

🥑牛油果希臘乳酪特飲($58)
口感絲滑又唔會太膩,重有淡淡蜜糖甜味🍯

🥤紅火龍果希臘乳酪特飲($48)
好清新解暑,飲落好清甜解渴
小編其實都真係幾鍾意食夏威夷蓋飯最近見到銅鑼灣新開咗一間喎🤓質素真心唔差😌🥰而且餐廳環境都唔差 甚至係有打卡位🤣🤣呢間分店嘅地方亦都比較大同埋闊落! 如果大家想食減脂餐/ on diet緊可以嚟呢度食佢哋嘅飯 因為健康得來又夠飽肚 真心好大份🥰🥰🐷 自選Bowl🥣 壽司飯+三文魚+中華沙律呢個組合真係超正😋😋壽司飯粒粒分明😌 三文魚新鮮滑嫩 仲要份量唔少 粒粒都大粒😍 中華沙律清爽可口 食落去感覺好健康 仲有飽肚感🥰🐷 Seafood Scallion呢碗真係好豐富😛 除咗食飯之外仲可以食蕎麥麵🤣鮮蝦、三文魚、溫泉蛋搭配蕎麥麵 味道層次多 蔥花同芝麻增添香氣 😍 再加埋紫菜絲 撈埋一齊嘅味道都幾豐富同埋而家天氣咁熱 真係有時唔想食啲熱辣辣嘅湯麵呢個面配一個冷麵汁真係Perfect😍🐷 紅火龍果希臘乳酪特飲呢個飲品色澤靚 味道酸甜適中 火龍果同希臘乳酪搭配得非常好😍 飲落去清新爽口 仲有健康感💪🏻🐷 蘋果醋氣泡紅茶飲落去超清新 蘋果醋嘅酸味配合紅茶 可以幫助解膩 雖然本身呢餐飯都唔膩 但係勝在份量夠多呀 飲埋杯蘋果醋就可以啱啱好😋 適合夏天飲 非常解渴😋 Poking📍 銅鑼灣禮頓道12
小編其實都真係幾鍾意食夏威夷蓋飯

🐷 紅火龍果希臘乳酪特飲

🐷 蘋果醋氣泡紅茶

Poking
📍 銅鑼灣禮頓道125號地舖
#吃貨日常 #香港 #輕食 #尖沙咀美食 #hkfoodie #foodiehk #銅鑼灣 #銅鑼灣好去處
Poking👆🏼@pokinghkAlways poking✨OL同Gym界名物,吹起一片低卡低脂輕食風😌 Poke Bowl食材選擇多元化,又擺得整齊好治癒,健康得嚟又岩打卡📷由上環開到銅鑼灣,設計比上環木色系更新潮🪵 全店都用上鮮艷嘅橙色,搶眼又有夏日風情🌺 面積雖然唔算好大,但內部分成三個獨立就餐空間,推開玻璃大門都唔會見到餐廳嘅全部,可以話增添了唔少神秘感👀Menu設計好幾款配搭,有選擇困難症嘅都唔驚😂 但想自選配料製作出最岩自己口味嘅poke bowl都得🗂️ 全部都可以跟壽司飯、糙米飯、沙律菜,同甚少見嘅蕎麥麵 🍝 當然mix and match都可以啦🍚I am greedy🤤三文魚|吞拿魚|鮮蝦|蟹柳沙律|蟹籽|雞蛋絲|青瓜|枝豆|芝麻|自家醬油一道色彩繽紛嘅夏威夷魚生飯,幾樣配料整齊地疊得夠高🗼 而每一口都能品嘗到唔同海鮮風味🌊 鮮甜嘅三文魚同吞拿魚,清脆嘅青瓜同枝豆完美搭配🫛 提供左豐富嘅營養😌Moo moo onsen bowl🥩牛腱肉|蕃茄洋蔥莎莎|新鮮芒果|溫泉蛋|紫洋蔥|自家醬油有筋有肉嘅牛腱肉煮得非常嫩滑,再加上蕃茄洋蔥莎莎嘅酸甜🧅 溫泉蛋嘅柔滑口感和芒果嘅
Poking👆🏼
@pokinghk
Always poking✨

I am greedy🤤

Moo moo onsen bowl🥩
牛腱肉|蕃茄洋蔥莎莎|新鮮芒果|溫泉蛋|紫洋蔥|自家醬油

Moo moo onsen bowl

有筋有肉嘅牛腱肉煮得非常嫩滑,再加上蕃茄洋蔥莎莎嘅酸甜🧅 溫泉蛋嘅柔滑口感和芒果嘅清甜🥭 整體味道豐富卻不失清爽,絕對係高蛋白、低脂餐嘅選擇🧮

Moo moo onsen bowl

除咗PokeBowl配料種感覺多,飲品都有超過20個選擇😲 比較特別嘅有Greek Yogurt同高蛋白飲🥛 不過大份量嘅Poke Bowl已經佔據咗我地個胃🎒

[夏日優惠] 冷泡菠蘿紅茶🍍

[夏日優惠] 冷泡菠蘿紅茶

做緊優惠假$10一杯,新鮮菠蘿片掛係杯邊🔰 冷泡茶輕盈且不過甜,帶來清爽嘅菠蘿香氣,非常適合夏天享用⛱️

蘋果醋氣泡紅茶🍎

蘋果醋氣泡紅茶

帶有微微酸味同氣泡感,清新解膩🫧

新店開張雙重優惠,買一送一同時全日9折,即使有指定menu同quota,都係好抵‼️

[夏日優惠] 冷泡菠蘿紅茶
蘋果醋氣泡紅茶
以橙色白色為主調,好sharp醒!新店大左,而且打卡處處,幾中意呢度嘅半私人長枱設計,行到最入仲有超大包廂,同friend一齊開心食減脂餐最啱!QR code落單,食材選擇都好多元化,而且肯定係高蛋白高營養!👉🏻自選夏威夷蓋飯由飯底/沙律菜、蛋白質、三款配料、醬汁同香口脆脆,全部自己掌控!蕎麥麵口感彈牙;麻辣味慢煮雞胸非常惹味;牛腱肉軟淋;蟹柳、雜錦香菇帶有清新風味;豆腐令口感更加柔和;紫菜絲同芝麻碎增添左香氣,真係色香味俱全!另一款自選夏威夷蓋飯,份量大,揀左壽司飯為基底,三文魚粒同吞拿魚粒好新鮮肥味;車厘茄嘅酸甜平衡左整體嘅味道,配胡麻醬同日式飯素,加埋七味粉,口感豐富!👉🏻芒果希臘乳酪特飲好濃郁嘅希臘乳酪,入口絲滑,富有奶香,同時帶有芒果果香!👉🏻冷泡菠蘿紅茶茶底柔和,菠蘿清新甜美,酸甜適中,夠清爽!

👉🏻自選夏威夷蓋飯

👉🏻芒果希臘乳酪特飲
好濃郁嘅希臘乳酪,入口絲滑,富有奶香,同時帶有芒果果香!

👉🏻冷泡菠蘿紅茶
茶底柔和,菠蘿清新甜美,酸甜適中,夠清爽!
銅鑼灣減脂餐推薦 絕對係高蛋白飯堂🙌🏻橙白色既門面夠哂搶眼🟧而店內裝修光猛 座位都坐得舒服 餐牌上既食材選擇都好多元化 選擇都多可以自選poke bowl /有啲配搭好既款式👍🏻而且每碗都份量十足 真係性價比好高!自選左兩碗poke bowl 賣相都好靚望落色彩繽紛特別開胃真係好岩甘熱既天氣食🧊配料揀左枝豆,三文魚,蕃茄,中華沙律,牛油果🥑,蟹柳沙律都好不錯 而飯底係揀左壽司飯酸度同軟硬度都好好💯亦有沙律/蕎麥麵等可揀醬汁方面揀左胡麻醬同原味醬油 兩個醬汁都同啲配料好夾飲品方面都多選擇有咖啡,yogurt,梳打同冷泡茶等
銅鑼灣減脂餐推薦
絕對係高蛋白飯堂🙌🏻
橙白色既門面夠哂搶眼🟧
而店內裝修光猛 座位都坐得舒服
餐牌上既食材選擇都好多元化 選擇都多
可以自選poke bowl /有啲配搭好既款式👍🏻
而且每碗都份量十足 真係性價比好高!

自選左兩碗poke bowl 賣相都好靚
望落色彩繽紛特別開胃
真係好岩甘熱既天氣食🧊
酸度同軟硬度都好好💯
亦有沙律/蕎麥麵等可揀
醬汁方面揀左胡麻醬同原味醬油
兩個醬汁都同啲配料好夾
飲品方面都多選擇
有咖啡,yogurt,梳打同冷泡茶等