2021-11-19
即叫即炸薯條🍟得揀薯條🥔或者番薯條🍠有唔同大小口味揀 𝐌𝐞𝐠𝐚 𝐒𝐢𝐳𝐞 ($35 - 2 𝐟𝐥𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫)每次都係揀食番薯條 🍠番薯條好甜炸得好香脆外脆內軟, 唔會炸得過火同又乾又硬超級大份, 好滿足好香口🤤食過芝士味🧀, 紫菜味,🌶辣味 𝐛𝐛𝐪, 同奶油洋蔥味🧅我就最鍾意佢哋嘅芝士味芝士味好香好出🧀同番薯條好夾💞💞而辣味 𝐛𝐛𝐪真係好辣🥵食唔到辣嘅朋友就唔好揀啦🤭另外 (+$20)要多兩塊日式炸雞 🍗都唔錯, 炸到脆卜卜🤣令食到上癮嘅𝐟𝐫𝐢𝐞𝐬 🍟幾好食😋但係食完會好口渴😂😂😂因為有好多重味道嘅調味粉所以都係間中食下好啦😚😚📍 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫 (尖沙咀)🐰: 3.9/5#eatwithkeikei #hkfoodie #potatocorner #tsimshatsui #potatocornerhk #yum #addicted #fries #chips #yamfries #yam #hkfoodie #hkfood #hkblogger #potato #sweet #chilly ##nom #薯條 #炸薯條 #尖沙咀 #toxic #potatoc
即叫即炸薯條🍟
得揀薯條🥔或者番薯條🍠
有唔同大小口味揀
𝐌𝐞𝐠𝐚 𝐒𝐢𝐳𝐞 ($35 - 2 𝐟𝐥𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫)
每次都係揀食番薯條 🍠
番薯條好甜炸得好香脆
外脆內軟, 唔會炸得過火同又乾又硬
超級大份, 好滿足好香口🤤
食過芝士味🧀, 紫菜味,
🌶辣味 𝐛𝐛𝐪, 同奶油洋蔥味🧅
我就最鍾意佢哋嘅芝士味
芝士味好香好出🧀
同番薯條好夾💞💞
而辣味 𝐛𝐛𝐪真係好辣🥵
食唔到辣嘅朋友就唔好揀啦🤭
另外 (+$20)
要多兩塊日式炸雞 🍗
都唔錯, 炸到脆卜卜🤣
令食到上癮嘅𝐟𝐫𝐢𝐞𝐬 🍟
幾好食😋
但係食完會好口渴😂😂😂
因為有好多重味道嘅調味粉
所以都係間中食下好啦😚😚
📍 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫 (尖沙咀)
🐰: 3.9/5
#eatwithkeikei #hkfoodie #potatocorner #tsimshatsui #potatocornerhk #yum #addicted #fries #chips #yamfries #yam #hkfoodie #hkfood #hkblogger #potato #sweet #chilly ##nom #薯條 #炸薯條 #尖沙咀 #toxic #potatochip #potatofries #globaleats #sweetiedaily_tsimshatsui