2024-01-09 95 浏览
心血來潮,K歌癮又起即慶嚟銅鑼灣開返個中年好聲音 今晚要唱到沙聲先好走嚟到最緊要仲唱返首尹光嘅Dear Myself我地叫咗個二人套餐好多選擇好豐富仲可以加錢 無限追加飲品小食好豐富.配埋酒精飲品就Very Good▫️脆炸素菜春卷▫️汁燒雞肉串燒▫️香煎鵝肝多士▫️日本海膽流心忌廉薯餅主菜好有份量🔸香草蜜糖烤美國春雞🔹珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉加埋甜品先至完美✨雞蛋仔伴格仔餅.奶醬朱古力醬.雲呢拿雪糕揀咗兩款 季節限定嘅特飲有我最愛嘅芋泥而家唱K嘅飲品原來咁有水準🍹芋泥抹茶牛乳🍹厚芋泥奶茶今晚又唱又食好滿足音響同隔音都好正好快會再有下次
心血來潮,K歌癮又起

即慶嚟銅鑼灣開返個中年好聲音

2024-01-05
  • 芋泥抹茶牛乳
  • 厚芋泥奶茶
2024-01-08 78 浏览
本身以為唱卡拉OK吃的食物不太討好,但原來超正,唱K之餘,還可以在私人房間內吃大餐了‼️套餐十分之豐富,一個價錢,已包括了前菜、主菜、小食及飲品~前菜和風海蜇沙律汁燒雞肉串燒香煎鵝肝多士 脆炸素菜春卷主食珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉 香草蜜糖烤美國春雞 香蒜燒汁小食日本海膽流心忌廉薯餅 和風豚肉炒飯 飲品芋泥抹茶牛乳 鴨屎香奶蓋茶食物質素非常高,食物都熱辣辣上桌,份量也很足,保證吃得飽飽,有驚喜~門口臨走時看到有個叫「最紅搶錢機」遊戲,有機會得到$500coupon及累計最高分$10000現金獎,中尹光jackport更可即時double 積分,要玩‼️

套餐十分之豐富,一個價錢,已包括了前菜、主菜、小食及飲品~

和風海蜇沙律

和風豚肉炒飯

飲品
芋泥抹茶牛乳
鴨屎香奶蓋茶

放假除咗行街睇戲食飯之外?你會做啲乜嘢?我就同咗肥豬去Red Mr唱歌啦🎤細細個我就已經鍾意去Red Mr唱歌,貪佢環境靚音響正啲歌又新 😎 適逢聖誕新年,佢仲推出咗二人優惠套餐添😉即刻order先🥰✨前菜-脆炸素菜春卷-汁燒雞肉串燒-香煎鵝肝多士-和風海蜇沙律✨主食-珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉-香草蜜糖烤美國春雞(半隻)-日本海膽流心忌廉薯餅(3件)✨飲品-芋泥抹茶牛乳-鴨屎香奶蓋茶除節日套餐之外,仲有玩「最紅搶錢機」遊戲😎 有機會得到$500coupon同埋 累計最高分有$10000現金獎💵 搶到尹光jackport仲可將積分double添🤑有得食有我玩仲有機會有獎金💰你哋都快BOOK位啦😚🎤

✨前菜
-脆炸素菜春卷
-汁燒雞肉串燒
-香煎鵝肝多士
-和風海蜇沙律

✨主食
-珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉
-香草蜜糖烤美國春雞(半隻)
-日本海膽流心忌廉薯餅(3件)

✨飲品
-芋泥抹茶牛乳
-鴨屎香奶蓋茶

有得食有我玩仲有機會有獎金💰你哋都快BOOK位啦😚🎤
2024-01-07 121 浏览
無諗過唱K嘅地方都會誘使到我寫食評,原因真係啲嘢食太高質,拍得住出去食西餐廳 話說聖誕新年長假我哋,因為之前太忙都冇計劃到飛,咁喺香港都要有返啲儀式感。睇完叱咤之後就不停喺度唱軒公,另一半就提議不如去唱K啦,可以唱飽佢,唔使喺屋企對住支花灑唱 一去到店員好好服務介紹我哋食咩,同埋門口仲有個最紅搶錢機玩遊戲,好似話會有現金jackpot店員介紹我哋食呢個節日二人餐,$568有三個course加特飲,當然已經包埋兩個人唱足兩個鐘。我地好好彩被安排咗係間好有空間感嘅大房,梳化座好舒服連飛鏢機都有當然最正係有個獨立廁所,比以前嘅印象感覺乾淨好多,又唔使成日出房。先嚟兩杯肥仔水,而家呢度嘅台式飲品連芋泥都係自家製,好有誠意 睇到層粉紫色嘅芋泥喺杯底份量都唔少,味道係真實嘅芋頭味唔係syrup。奶茶同抹茶牛乳各有特色,雖然冇得少甜,但係味道都唔會過甜。唱咗陣歌,頭盤同主菜同時上,份量大到嘩咗聲,三四個人都夠食先有超creamy嘅鵝肝多士,煎到有脆邊㗎好甘香。 另外炸芝士春卷夠晒熱,唔會食到成口油,絕對係外脆內軟,個春卷皮夠薄。酸辣海蜇爽口得來夠惹味,份量都唔少。仲有沙嗲雞串,醃得好入味煮食方面有半

連飛鏢機都有

厚芋泥奶茶  (左);  抹茶芋泥牛乳  (右)

唱咗陣歌,頭盤同主菜同時上,份量大到嘩咗聲,三四個人都夠食

先有超creamy嘅鵝肝多士,煎到有脆邊㗎好甘香。

煮食方面有半隻燒春雞,皮光肉滑,欣賞佢燒到個皮香脆得來又夠薄,入面肉質仍然嫩滑
個豆角泰式炒飯都幾惹味,仲要係用珍珠米夠晒有咬口。

炸軟殼蟹粉漿一樣唔會太厚,仲有蟹嘅鮮味,加埋三隻爽口大蝦,唔使自己剝殼,唱住K食夠方便。炒意粉有鹹蛋黃加持,質感啱啱好唔會太淋身,令人忍唔住一啖接一啖咁食

仲有三舊吉列炸明太子芝士,爆哂漿非常邪惡

食到勁飽估唔到仲有甜品,係新鮮即叫即整,咁樣雞蛋仔同窩夫先會夠香脆。個粉漿較得幾好,蛋味濃郁,配灑上曲奇碎嘅雲呢拿雪糕同埋香甜士多啤梨,多元化得嚟口感豐富,即使食到好飽都清晒碟

Red Mr不嬲都比同類型嘅唱K地方嘅野食高質,不過另一間以數量取勝嘅對手已不復存在。而疫情後好多野包括消費模式都變咗,而家呢間嘅分店都唔多了,希望唔會演變成淨係我地呢代嘅回憶啦。
厚芋泥奶茶  (左);  抹茶芋泥牛乳  (右)
  • 鵝肝多士
  • 軟殼蟹意粉
  • 燒春雞
  • 雞蛋仔
  • 窩夫
  • 節日二人餐
2024-01-06 109 浏览
唔知幾耐冇唱過k,加上之前既疫情,已經唔記得上次唱係幾時。咁耐冇嚟,原來銅鑼灣謝斐道都有得唱。而家都好先進,可以手機揀歌,房都幾大又乾淨。唱K包埋食都唔貴,仲要好多野食,無論兩個人定成班人都係一個好去處。至於歌曲同食物一樣豐富,大熱歌,唔同既歌手都有。套餐淨係前菜都可以9揀4,又多元化。香辣蒜蓉烤生蠔雖然要加錢,但惹味好食。汁燒雞肉串燒燒得香。脆炸紫菜魷魚鬚勁邪惡,配蛋黃香檸醬更開胃。仲有和風海蜇沙津做冷盤。和風海蜇沙津香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)+$20汁燒雞肉串燒(3串)脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬主菜香草蜜糖烤美國春雞(半隻),香蒜燒汁烤雞勝在多肉,烤得又香。珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉鮮蝦大隻彈牙,珍寶軟殼蟹又係大隻,仲好香口,意粉唔係成碟咁多,因為咁多野食你唔會食得晒。小食日本海膽流心忌廉薯餅(3件)海膽流心勁吸引,忌廉薯餅夠香脆,三件都已經好飽肚。甜品自家紅絲絨朱古力蛋糕蛋糕幾大件,而且賣相擺碟有心思,好過唔少餐廳出品。飲品唔再淨係雜果賓治,有奶蓋揀。
唔知幾耐冇唱過k,加上之前既疫情,已經唔記得上次唱係幾時。

咁耐冇嚟,原來銅鑼灣謝斐道都有得唱。

至於歌曲同食物一樣豐富,大熱歌,唔同既歌手都有。

和風海蜇沙津
香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)+$20
汁燒雞肉串燒(3串)
脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬

主菜
香草蜜糖烤美國春雞(半隻),香蒜燒汁
烤雞勝在多肉,烤得又香。

小食
日本海膽流心忌廉薯餅(3件)
海膽流心勁吸引,忌廉薯餅夠香脆,三件都已經好飽肚。

甜品
自家紅絲絨朱古力蛋糕
蛋糕幾大件,而且賣相擺碟有心思,好過唔少餐廳出品。

飲品唔再淨係雜果賓治,有奶蓋揀。
2024-01-03
香港人一向都壓力大!定時定候都要搵啲活動黎舒緩一下😬今次小編就同屋企人去咗唱下K 同埋 食下嘢,放鬆一下😝加上1月1號睇完叱吒頒獎典禮,唱癮起😆咁就即興去左位於銅鑼灣嘅「Red Mr」😊Set For Two $568和風海蜇沙律汁燒雞肉串燒(3串)香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉香草蜜糖烤美國春雞(半隻)日本海膽流心忌廉薯餅(3件)蒜香欖油炒雜菜芋泥抹茶牛乳鴨屎香奶蓋茶嘩!又有得食又有得唱!真係相當之盡興😬而且Red Mr嘅嘢食一向都有水準👍今次都唔例外😋真係岩哂情侶兩個人 又或者 一大班人一齊黎玩😊除咗唱歌仲可以玩下骰盅 玩下board game☺️P.S 另外仲有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲。有機會得到$500 coupon及累計最高分有$10,000現金獎

Set For Two $568

和風海蜇沙律
汁燒雞肉串燒(3串)
香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)
脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬
珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉
香草蜜糖烤美國春雞(半隻)
蒜香欖油炒雜菜
芋泥抹茶牛乳

嘩!又有得食又有得唱!真係相當之盡興😬
而且Red Mr嘅嘢食一向都有水準👍今次都唔例外😋
真係岩哂情侶兩個人 又或者 一大班人一齊黎玩😊
除咗唱歌仲可以玩下骰盅 玩下board game☺️

銅鑼灣REDMR 除了出名音響好,衛生外,前排重多咗聖誕餐可以點$568就可以包一個二人餐,前菜有巴馬火腿,鵝肝芝士,海膽流心忌廉薯餅,北海道芝士薯波,淨係一個前菜都食到飽。然後主菜仲會有烤羊架,美國燒春雞半隻,橄欖油意大利粉,黑松露薯條,加上烤生蠔兩隻同黑松露惹菌炒飯,基本上四個人都會夠食,點解咁多嘢食?因為唱K最緊要夠氣,俾多啲嘢食你,包保你可以唱好耐都唔會肚餓。最後有甜品,係來自日本嘅蘋果肉桂瑞士卷,以及飲品可以選擇厚芋泥奶茶同芋泥抹茶牛乳,不過我哋最後點樣鴨屎香奶蓋茶😂。歌曲上,都有唔少hit 歌可以選,好似尹光的Dear myself,MC的世一,Dear Jane到底發生過什麼事,重有陳蕾的窮人的薔薇,Aga 的 Miss you Goodbye 早一兩年嘅大Hit, 好似Dear my Friend ,俏郎君都有得唱☺️臨走記得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲,有高達一萬蚊coupon或今年再爆紅的尹光的jackport 。

烤生蠔
日本嘅蘋果肉桂瑞士卷
Christmas set
2023-12-19
烤生蠔
日本嘅蘋果肉桂瑞士卷
Christmas set
2023-12-27 71 浏览
聖誕節快樂🎄慶祝聖誕緊系去食大餐啦,見到red.mr出左個聖誕menu,加上好耐冇去唱k,一於去試下先😝😝除左節日套餐外,另外有得玩一個叫「最紅搶錢機」既遊戲,有機會得到$500 coupon 及累計最高分有$10000現金獎!超吸引😚-FESTIVE CELERATION MENU SET FOR 2 $568 $248/person前菜 (選4):巴馬火腿蜜瓜🍈,日本🇯🇵海膽流心忌廉薯餅,北海道脆炸芝士🧀️薯波,香煎鵝肝多士(升級+$60)特別表揚日本🇯🇵海膽流心忌廉薯餅👍🏻,酥脆既口感,一咬落去即刻爆醬!!推介一定要試😝😝主菜:香草烤羊架,香草燒汁(升級+$30) 伴黑松露薯條🍟平時吾食開羊既我,但呢個羊架既蘇味吾會好重,小編都接受到😚😚薯條更加吾洗講,本人最中意食,幸福之選!!🥰🥰香草蜜糖🍯烤美國🇺🇸春雞(半隻),香蒜燒汁 伴蒜香🧄橄欖🫒油意大利粉🍝半隻蜜糖春雞既份量其實都吾細,一咬落去好多肉汁,聖誕節一定要食返隻先有氣氛架😚😚😚小食 (選2):香辣蒜蓉烤生蠔🦪,黑松露野菌炒飯生蠔🦪值得一讚,蒜蓉份量超多,而且生蠔新鮮,好惹味🤯🤯🤯甜品:日本🇯🇵蘋果肉桂瑞士卷最後既甜品有驚喜!首

FESTIVE CELERATION MENU
SET FOR 2 $568 $248/person

主菜:香草烤羊架,香草燒汁(升級+$30) 伴黑松露薯條🍟

小食 (選2):香辣蒜蓉烤生蠔🦪,黑松露野菌炒飯
生蠔🦪值得一讚,蒜蓉份量超多,而且生蠔新鮮,好惹味🤯🤯🤯

甜品:日本🇯🇵蘋果肉桂瑞士卷
最後既甜品有驚喜!首先成個擺設超級聖誕feel之外,糖分鋪滿成個木板,系冬天❄️既感受。瑞士卷中有忌廉夾住蘋果粒,咬落去好有層次,真系好滿意👍🏻❣️❣️❣️

飲品:芋泥抹茶牛乳
2023-12-27 73 浏览
平時間唔中同同事都會去銅鑼灣RED MR唱lunch K,抵食之餘地方寬敞乾淨企理,食物質素仲打破咗我哋以前一貫嘅想像,平時最愛鹹蛋黃生炸雞髀+鴨屎香檸檬茶,做埋會員仲有九折😝聽講RED MR新增左最強搶錢機,唱到最高金額嘅可以獲得$10000現金獎!臨近聖誕周圍都好多人,寧願喺K房叫個Christmas set 再練下歌🎤Christmas set (for 2) $568前菜已經超級豐富,炸物香脆熱辣辣,巴馬火腿蜜瓜 / 鵝肝多士 / 海膽流心忌廉薯餅 / 脆炸芝士薯波 Main course我地叫左香草烤羊架同聖誕節必不可少嘅燒春雞,細細個真係想像唔到,可以一路食住羊架黎唱歌想大讚黑松露野菌炒飯超好食!香得來隆又粒粒分明好有鑊氣,食飽先夠氣去震音架嘛😝依家唱K已經唔再咁守舊淨係可以叫酒或者蔘蜜,我就叫左杯芝士奶蓋檸檬茶同奶蓋芋泥抹茶,完全不輸街上的茶飲店呢!—————————————————Red MR (謝斐道) (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #

Christmas set (for 2) $568

—————————————————

Red MR (謝斐道) (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓

—————————————————

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #唱K

___
🥇Follow @eathkgirls
#eathkgirls
#食港女
2023-12-18
2023-12-24 57 浏览
今日去咗銅鑼灣行街肚餓揀嘢食嘅時候,比我見到好多年都冇去過既RED MR. ,口痕痕就上去唱K加睇下有咩食先,入到去肚餓揀咗嘢食先慢慢唱k,見到佢而家聖誕節有個聖誕套餐好豐富,咁就試試佢啦上到去見到佢地有個聖誕套餐好吸引呀!只係$568就有兩人份嘅聖誕套餐!😍🎄成個套餐食物每樣都好吸引好難簡🤤!我地揀咗幾款前菜,包括巴馬火腿蜜瓜、香煎鵝肝多士、海膽流心忌廉薯餅同脆炸芝士薯波。每款都超正,巴馬火腿同蜜瓜嘅鹹甜組合好開胃,而煎鵝肝多士則鬆軟香脆🤩襯熱食一流!海膽流心忌廉薯餅有海膽嘅濃郁味道同薯餅嘅口感,好有層次感同好脆。脆炸芝士薯波,外脆內融化嘅芝士真係好滋味🧀!主菜方面有香草烤羊架🐑同黑松露薯條燒汁,羊架烤得香草香氣四溢,肉質鮮嫩多汁,配埋黑松露薯條🍟同燒汁,味道更加豐富,係有樣可惜就係無醬汁,如果有埋就無得頂。另外仲有香草蜜糖烤美國春雞,糖香味道好吸引,春雞肉質嫩滑,配上香蒜燒汁同蒜香橄欖油意大利粉,好正既組合!仲有一見到就即簡既香辣蒜蓉烤生蠔🦪同黑松露野菌炒飯🍚生蠔鮮甜又帶辣蒜蓉香味烤得岩岩好好滿足🥰,炒飯香氣四溢黑松露亦都好多好足料😋!甜品方面有日本蘋果肉桂瑞士卷,瑞士卷外鬆軟內香

甜品方面有日本蘋果肉桂瑞士卷,瑞士卷外鬆軟內香甜,加埋蘋果同肉桂味道,真係好開胃又唔會過甜!
特飲有口芋泥奶茶同鴨屎香奶蓋,口芋泥奶茶濃郁香甜,奶茶滑順好喝,鴨屎香奶蓋香氣獨特,個奶蓋好軟滑🤤!

之前成日覺得唱k食物都冇乜好野,但係今次改觀左,又豐富味道又唔錯一路食一路唱k幾過癮,而且呢度仲有好多k歌都係獨家先有得唱🎤,喺第二度成日搵唔到嘅依家終於都可以唱返舊本🥳
另外見到佢地依家仲有個遊戲「最紅搶錢機」🎮有機會贏取$500優惠券同$10000現金獎!如果搶到尹光jackpot,積分更會double呀!💰💰

不過有個唔好既就係無遙控制,咁岩apps用唔倒🥲要行埋去點歌
2023-12-23 61 浏览
聖誕節快到了,大家想好要怎樣慶祝了嗎?其實比起食,我更中意唱歌,似我這麼熱愛唱歌的朋友們現在有福啦🔈💕現在Redmr推出聖誕二人套餐,可以邊唱k邊享用豐富的聖誕大餐🤩,賣相吸引,味道亦不遜色,和朋友/另一半渡過一個難忘的聖誕節🥰.𐐂Festive Celebration HK$568/2人𐐚.。餐點。./前菜 (選4)/.❥ 巴馬火腿蜜瓜正常發揮,蜜瓜和火腿夾住食中和了火腿的鹹味😀~.❥ 日本海膽流心忌廉薯餅薯餅炸得酥脆,裹面的海膽流心甜甜的,還不錯😄.❥ 北海道脆炸芝士薯波芝士味濃郁.❥ 香煎鵝肝多士本來不吃內臟的我今日豁出去了🫣,朋友中意食鵝肝,亦稱讚煎得夠香口👍🏻./主菜/.❥ 香草羊架配香草燒汁,伴黑松露薯條薯條炸得香脆,黑松露味突出😍羊架肉嫩,外層微微燒焦,好香口💕.❥ 香草蜜糖烤美國春雞 (半隻)配香蒜燒汁,伴蒜香橄欖油意大利粉春雞的肉不會過柴,鎖到肉汁,而且雞皮亦烤得香口😙意粉煮的熟度剛剛好,不會過硬,有彈性有口感,調的鹹度剛剛好,蒜味好香,令人胃口大開😋./選配/.❥ 香辣蒜蓉烤生蠔肥美鮮甜多汁,微辣更提鮮🤤.❥ 黑松露野菌炒飯材料滿滿,除了菜名寫明的黑松露醬和野菌之外
聖誕節快到了,大家想好要怎樣慶祝了嗎?
。餐點。

/前菜 (選4)/

❥ 巴馬火腿蜜瓜
正常發揮,蜜瓜和火腿夾住食中和了火腿的鹹味😀~
❥ 日本海膽流心忌廉薯餅
薯餅炸得酥脆,裹面的海膽流心甜甜的,還不錯😄
❥ 北海道脆炸芝士薯波
芝士味濃郁
❥ 香煎鵝肝多士
/主菜/

❥ 香草羊架配香草燒汁,伴黑松露薯條
薯條炸得香脆,黑松露味突出😍
羊架肉嫩,外層微微燒焦,好香口💕
春雞的肉不會過柴,鎖到肉汁,而且雞皮亦烤得香口😙
/選配/
❥ 香辣蒜蓉烤生蠔

肥美鮮甜多汁,微辣更提鮮🤤
❥ 黑松露野菌炒飯
材料滿滿,除了菜名寫明的黑松露醬和野菌之外,還有蛋、紅蘿蔔、洋蔥、青椒等等,味道口感都多元化,健康又美味😆
/加配甜品/
❥ 日本蘋果肉桂瑞士卷

瑞士卷不只是賣相好,口感綿密鬆軟,散發出肉桂獨有的微微香氣,不會過甜,忌廉亦不多,所以作為飯後甜點也不會覺得膩👍🏻
。飲料。
/季節限定 - 自家濃厚芋泥/

❥ 鴨屎香奶蓋茶 HK$58
(左)散發出淡淡的香氣,不會過甜的奶茶
❥ 厚芋泥奶茶 HK$58
(右)滿滿的芋泥,很能填飽肚子
本來對k舖裡的食物並沒有抱多大期望,這次是真的給我驚喜了😆
𐐂温馨提示𐐚
現時除了唱啊, 食啊,還有得玩「最紅搶錢機」遊戲,有機會贏得$500 coupon,以及累計最高分有$10000現金獎呢😍
想唱個盡興,食個盡興,玩個盡興?盡在Red MR❣️
其他分店:尖沙咀、旺角

2023-12-15
2023-12-22 25 浏览
今年12月超級凍,諗左好耐同班friends去邊度交換聖誕禮物🎁,最終揀左黎銅鑼灣唱K兼食聖誕大餐🎄間房都幾大,最緊要冇煙味,重有好多Mirror 既歌tim 而套餐就有我最愛既香草烤羊架、香辣蒜蓉烤生蠔 、香草蜜燒烤美國春雞、香煎鵝肝多士、仲有造型幾靚既聖誕cake添😍除節日套餐外,有得玩一個叫「最紅搶錢機」既遊戲。有機會得coupon 及累計最高分有現金獎,更有機會搶到尹光jackport可將積double🥳Red Mr 銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓

間房都幾大,最緊要冇煙味,重有好多Mirror 既歌tim

Red Mr
銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓
2023-12-20 38 浏览
大時大節梗係要去唱K🎤聖誕節梗係要食返個聖誕節大餐啦💕Red MR地理位置方便,最重要係非常乾淨!唱K食飯真係好放心❤️佢地做緊FESTIVE CELEBRATION MENU🎄$568 for 2 person 🌸前菜可選擇4款巴馬火腿蜜瓜(4 件)香煎鵝肝多士(2 件)日本海膽流心忌廉薯餅(3件)北海道脆炸芝士薯波(4 件)🌸主菜香草烤羊架,香草燒汁伴黑松露薯條香草蜜糖烤美國春雞(半隻)香蒜燒汁伴蒜香橄欖油意大利粉🌸選配香辣蒜蓉烤生蠓(2隻)黑松露野菌炒飯🌸甜品日本蘋果肉桂瑞士卷🌸厚芋泥奶茶呢個套餐好豐富,好大份又足料!伴碟上亦都做得好精緻♨️味道方面我最欣賞係鵝肝,好creamy and juicy! 入口即溶😚香草蜜糖烤美國春雞,雞肉嫩滑可口!完全滿足好想食聖誕大餐既你💕
大時大節梗係要去唱K🎤聖誕節梗係要食返個聖誕節大餐啦💕

🌸前菜可選擇4款
巴馬火腿蜜瓜(4 件)
香煎鵝肝多士(2 件)
日本海膽流心忌廉薯餅(3件)
北海道脆炸芝士薯波(4 件)

🌸主菜
香草烤羊架,香草燒汁
伴黑松露薯條
香草蜜糖烤美國春雞(半隻)香蒜燒汁伴蒜香橄欖油意大利粉

🌸選配
香辣蒜蓉烤生蠓(2隻)
黑松露野菌炒飯

🌸甜品
日本蘋果肉桂瑞士卷

🌸厚芋泥奶茶

最近同朋友去咗銅鑼灣嘅Red Mr 而家有Christmas menu🍽️Set For 2 $568ꕥ 前菜巴馬火腿蜜瓜 醎香味濃 同甜甜蜜瓜好夾🍈香煎鵝肝多士 香得嚟唔會太油膩 多士夠脆身🍞日本海膽流心忌廉薯餅 薯味淡淡滲出海膽鮮味🥔仲有北海道脆炸芝士薯波 ꕥ 主菜香草烤羊架伴黑松露薯條🍟羊架羶味啱啱好 唔會太搶 肉稔軟稔🐏薯條好好味 黑松露味勁香😆香草蜜糖烤美國春雞有驚喜 春雞配香蒜燒汁 唔會烤到好乾 切開已經聞到濃濃香味 🍗蒜香橄欖油意大利粉口感唔錯 炒得乾身🍝Side Dish揀咗香辣蒜蓉烤生蠔同埋黑松露野菌炒飯🥢兩個人食到超飽ꕥ 甜品日本蘋果肉桂瑞士卷 酸酸甜甜咁 效果幾清新🍏最後仲叫咗季節限定特飲 鴨屎香奶蓋茶同芋泥抹茶牛乳🥛兩杯味道都唔錯 原來芋泥同抹茶都好夾㗎☺️喺reception旁邊見到有部 問過職員而家惠顧指定酒set就可以玩一次 頭獎仲有港幣$10000現金獎🤑我仲喺錢錢箱入面見到光B啊😆
ꕥ 前菜
ꕥ 主菜
甜品
日本蘋果肉桂瑞士卷 酸酸甜甜咁 效果幾清新🍏

喺reception旁邊見到有部[最紅搶錢機] 問過職員而家惠顧指定酒set就可以玩一次[搶錢] 頭獎仲有港幣$10000現金獎🤑我仲喺錢錢箱入面見到光B啊😆
1K
2023-12-16 84 浏览
聖誕差不多到了, 昨日同一班朋友到Red Mr 預先慶祝聖誕🎄呢!位於銅鑼灣的RedMR紅人派對 環境舒服😌, 房間盡情唱歌🎤 和品嚐美食,原來已經開始了聖誕套餐 , 有香煎鵝肝多士、香草烤羊架、香辣蒜蓉烤生蠔 🦪、 香草蜜燒烤美國春雞、更有聖誕甜點🍮呢!除節日套餐外, 店員介紹另外有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲。有機會得coupon 及累計最高分有現金獎,更有機會搶到尹光jackport可將積分double !好像好好玩🎈Red Mr 地址:銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓

Red Mr
地址:銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓