2023-04-20 283 浏览
最近食量大了,總愛吃東西,今日放假和小米去旺角逛街,一於晚餐去食放題。小米帶我到running 燒,餐廳格局有韓風感。餐廳有很多肉類,例如烤肥牛,牛利,西施牛肉,雪花牛肉,牛肋骨,牛柳片,牛柳粒,西冷牛扒等等。雪花牛肉肥瘦均勻,燒一燒已經熟,可以食,肉香有咬口。豬的選擇也有不同款式。就好像豬頸肉都有不同口味選擇,有原味,辣味。豬腩肉,豬大腸都有。還有豬梅肉,豬耳,豬皮,五花腩等等。小米愛食這裡的蒜蓉芝士生蠔,蒜頭和芝士香氣撲鼻,食完一隻,見她又再食。魷魚圈和鯖魚等海鮮類,亦新鮮可口。餐廳還有其他小食,不過今次已經食得很飽,下次和小米再來食。哈哈。

2023-04-17
2023-04-19 197 浏览
今日跟朋友去位於旺角彌敦道的一家韓燒店,這一家店在網上經常看到好評如潮❤️今天跟家人前來試一下 他們主打韓式燒肉放題,目前有優惠價錢平日午市/晚市7:20前離座 21:30後入座都會享有七折優惠❤️這裏的和牛真係好Juice好不錯,餐廳會提供QR二維碼揀選其他食物,和牛方面餐廳會有紙張另外點原塊T骨牛扒 肉特別鮮嫩 肉味很重 十分好食🥰另外推介一下鹿兒島A5和牛,這個肉油脂分布好平均 入口即溶 !美國牛頭肩也是必點之選,牛味濃郁 口感豐富 肉質很紮實😊整體說這間店性價比很高,300多元可以吃到咁高質素的韓式放題真超值!大家有興趣快點前來訂座哦!

2023-04-19 141 浏览
Running燒肉店有110分鐘的用餐時間都提供了超多元化選擇,相當豐富肉類:豬肉,牛肉,雞肉; 仲有海鮮任君選擇可以滿足不同口味的顧客。雪花牛仔肉、一口牛和薄切西冷牛扒都是比較常見的燒肉食材燒完之後口感嫩滑, 有好出既牛味海鮮方面,大蝦、魷魚、帶子、扇貝和生蠔都是超受歡迎仲有埋多春魚, 真係好似bbq咁燒烤海鮮可以拎鹽蒸發, 保留到海洋既鮮味好fresh呀有著獨特既風味& 口感仲有好多飲品同甜品俾大家揀記得留意優惠啦
Running燒肉店有110分鐘的用餐時間
都提供了超多元化選擇,相當豐富
肉類:豬肉,牛肉,雞肉; 仲有海鮮任君選擇
可以滿足不同口味的顧客。

雪花牛仔肉、一口牛和薄切西冷牛扒都是比較常見的燒肉食材
燒完之後口感嫩滑, 有好出既牛味

海鮮方面,大蝦、魷魚、帶子、扇貝和生蠔都是超受歡迎
仲有埋多春魚, 真係好似bbq咁
燒烤海鮮可以拎鹽蒸發, 保留到海洋既鮮味
好fresh呀
有著獨特既風味& 口感

仲有好多飲品同甜品俾大家揀
記得留意優惠啦
2023-04-18 130 浏览
Running 燒 📍旺角彌敦道726號9樓性價比高~韓燒放題店內空間感大非常舒適~枱上更設有大煙通以吸走油煙味👍🏻食物種類選擇豐富~肉類、海鮮、炸物~任君選擇😁海鮮我點了燒蠔、帶子、墨魚、大蝦上菜速度快~上碟看到燒蠔、帶子好大隻肉質飽滿~燒蠔🦪更可選擇配上芝士絲經鐵板燒後~變成芝士燒蠔😁非常滋味除左海鮮外~更點了牛舌、肥牛~肉類質素唔錯👍🏻好多選擇~而且飲品、甜品任飲任食~放題吃到飽
Running 燒
📍旺角彌敦道726號9樓

性價比高~韓燒放題
店內空間感大非常舒適~
枱上更設有大煙通以吸走油煙味

👍🏻食物種類選擇豐富
~肉類、海鮮、炸物~任君選擇😁

海鮮我點了燒蠔、帶子、墨魚、大蝦
上菜速度快~上碟看到燒蠔、帶子好大隻
肉質飽滿~燒蠔🦪更可選擇配上芝士絲
經鐵板燒後~變成芝士燒蠔😁非常滋味

除左海鮮外~更點了牛舌、肥牛~
肉類質素唔錯👍🏻好多選擇~
而且飲品、甜品任飲任食~放題吃到飽

2023-04-18 134 浏览
好久沒食過韓燒啦~ 幾個朋友說bookmark左旺角呢間好耐, 就一齊去試下呢個質素同多樣化食材來講算非常經濟, 平日夜晚食大約兩個鐘, 連同服務費大約$300, 早鳥時段$216更抵食!除左最常見既燒肉 (雞腎爽口超好食!), 仲有炸物: 炸餃子入面都係韓風食材, 有泡菜辣辣地~仲有海鮮! 最令我們一致驚嘆既係龍利柳魚塊, 輕輕既醃味加上嫩滑魚肉, 燒燒下水份逼左出來形成鹹鹹的薄脆片, 好好食!還有芝士燒蠔都是貴價食材, 食多啲唔怕蝕🤣

還有芝士燒蠔都是貴價食材, 食多啲唔怕蝕🤣
2023-04-17 112 浏览
別人去韓燒都是吃肉類, 我來吃海鮮😁 燒蠔大大隻, 燒得稍稍乾身來吃就有爆汁的口感; 除了原味蠔還有芝士燒蠔, 見它鋪上了一大堆芝士碎, 燒著燒著就熔化了, 吃起來拉絲效果一絕 😍肉類豬牛羊雞都有, 特別喜歡這個羊髀肉, 特別嫩滑! 不算太羶, 沾上燒烤汁很好吃!!飲品方面有玉露系列, 果汁裡有滿滿的椰果, 清新解膩; 同行朋友選了忌廉鮮奶, 都是韓國很有名的品牌~ 但我怕有汽飲品會撐胃還是選了果汁, 另外還有茶類飲品~順帶一提那些圓形的小凳子可打開放袋子, 那就不怕沾到燒烤味, 但身上還是有, 吃完快快回家🤣
2023-04-16 119 浏览
前陣子跟朋友一齊去了吃烤肉,這家一直在網絡上很多人推介! 110分鐘燒肉放題有多款配料選擇,環境也是挺舒服,現在有優惠平日午市/晚市7:20pm前離座,21:30後入座打7折!今次試了$377的和牛放題,味道有驚喜肉類方面特別推介牛肉,今次來來回回吃了很多款,雪花牛仔肉、牛脷、薄切西冷牛扒也不錯,牛脷薄身爽口一塊接一塊海鮮方面推介大蝦,彈牙也有膏,魷魚鬚用了咖哩調味,惹味香口,值得一試飲料方面汽水任飲, 酒要另收費,燒肉就是要配啤酒,今次也有加喔! 下次會再來吃
今次試了$377的和牛放題,味道有驚喜

2023-04-16 91 浏览
ʚ Running 燒 (旺角) ɞRunninh燒中學時期就有吃過,食物質素都不錯,110分鐘的韓式燒肉放題,食物種類多,而且上菜速度也很快!Running 燒有兩款可以選擇,普通燒肉或者和牛燒肉,我們選擇了普通燒肉,普通燒肉的肉類選擇也有很多,肉類中我比較推薦豬五花肉,烤到焦香然後用生菜包住,非常好吃!海鮮有蝦、魷魚、扇貝、蠔、魚類等,任吃蝦真的很過癮🤤爽口彈牙除此之外也有多款熟食、炸物可以選擇!
ʚ Running 燒 (旺角) ɞ

除此之外也有多款熟食、炸物可以選擇!

復活節假期同朋友去左呢間位於旺角既韓燒放題,每張枱都有獨立既抽風機,唔怕食完會有好勁油煙味。唔係等左好耐就有位,都算開揚,仲可以一路聽k-pop一路燒肉,別有一番風味!用QR-Code落單好快就上菜。由前菜.小吃.甜品跟飲料都好有韓國風味,肉類都有好多款(豬.牛.雞),其中我稅得五花肉最好食,肉質鮮嫩,燒到脆邊再加埋生菜同泡菜真係岩岩好海鮮類有扇貝、生蠔、帶子、大蝦等,都幾新鮮,食落肉質都爽口既,唔洗落其他野都已經好足夠!仲可以自由選擇加芝士或蒜蓉。出面會有個自助櫃提供唔同既飲品,醬料部份都可以自由配佢有成110分鐘可以慢慢燒慢慢食,絕對夠時間,每人都係大概$300左右

2023-04-15 89 浏览
🇭🇰 旺角- Running 燒☑️整體方面:服務不錯,是用韓式嗰啲燒烤爐燒,另外會有一個長形嘅抽油煙機管,有韓國風味😜食物的款式多,抵食~餐具整潔🔲110分鐘 任食放題▪肉類豬肉,牛肉,雞肉任君選擇,肉的質量好,肉類紋路分明,不鞋容易咬~~除了普通牛肉,還有牛肋骨等等選擇😍▪️海鮮有海蝦,扇貝,帶子,生蠔…..的海鮮,以放題來講海鮮種類算多👍🏻海鮮都大大隻的,所以食海鮮都很抵了~~▪️自助區可以拿的食物款式都很多,蔬菜類同埋丸類都是由自己出去拿,蔬菜很新鮮~有冬菇,金菇等等▪甜品他們的甜品是韓國雪條😆大概截單前15分鐘就會讓你選擇👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址:Running 燒 (旺角)旺角彌敦道726號9樓
🇭🇰 旺角- Running 燒
🔲110分鐘 任食放題
▪肉類
▪️海鮮
▪️自助區
甜品
他們的甜品是韓國雪條😆大概截單前15分鐘就會讓你選擇👍🏻
🎏地址:Running 燒 (旺角)
旺角彌敦道726號9樓
2023-04-15 103 浏览
想不到吃什麼我會想吃燒肉🥰還要放題那款,什麼都有不用煩惱,之前吃過running燒覺得不錯,19:20前離開還有7折,性價比很高👍🏻環境乾淨利落,還有自助醬料區同飲品櫃,十分方便海鮮很好,特別是生蠔和扇貝,都幾新鮮,另外還有牛肉和雞肉,質素幾好‼️肉表面燒到有一點焦,好香好有肉味,雞翼大隻,沒有雪藏味,吃完再叫多次最後吃了雪條才離開,有蜜瓜味和芒果味,吃完油膩燒肉,吃雪條可以清下口腔油味,很滿足🤣

2023-04-10
2023-04-14 95 浏览
好耐無食過放題啦~朋友揾到間cp值高既放題同我去食!座位闊大, 坐得好舒服, 最怕坐到好迫~ 而且通風系統都通理得唔錯.. 唔會好大陣味~呢到種類好多有肉類, 海鮮,蔬菜~肉類方面有牛肉, 豬肉, 雞肉, 羊肉等~ 蔬菜類有泡菜,海帶, 芽菜, 冬菇, 雞髀菇, 而海鮮就有任燒帶子, 鯖魚, 扇貝, 魷魚!牛肉味濃同好林, 雞肉肉質鮮嫩! 配埋D唔同既調味料同蔬菜夾住一齊~ 咁樣食好fresh~ 唔會覺得好油膩~ 牛舌好好食呀! 好惹味~酒另外收費, 非酒精先任飲!
好耐無食過放題啦~朋友揾到間cp值高既放題同我去食!

呢到種類好多有肉類, 海鮮,蔬菜~
而海鮮就有任燒帶子, 鯖魚, 扇貝, 魷魚!

酒另外收費, 非酒精先任飲!
2023-04-14 36 浏览
朋友在外國回港,當然要相聚一下選了這間任飲任吃的韓國燒烤食物質數相當高110分鐘絕對充足時間吃個飽餐廳位置方便.環境舒適,有落地大玻璃的視野餐牌上的款式很多最吸引是和牛.海鮮前菜.肉類.蔬菜.沙律.炸物,應有盡有雞.牛.豬都醃的很入味飲品.雪條 也是韓國品牌特別喜歡炸魷魚,外層香脆,炸粉不厚煙煙靭靭的口感店員還主動更換鐵板,相當貼心雞.牛.豬都醃的很入味飲品.雪條 也有韓國品牌今餐豐富又滿足.朋友都大讚

朋友在外國回港,當然要相聚一下
選了這間任飲任吃的韓國燒烤
食物質數相當高
110分鐘絕對充足時間吃個飽

餐廳位置方便.環境舒適,
有落地大玻璃的視野

餐牌上的款式很多
最吸引是和牛.海鮮
前菜.肉類.蔬菜.沙律.炸物,應有盡有

雞.牛.豬都醃的很入味
飲品.雪條 也是韓國品牌

特別喜歡炸魷魚,外層香脆,炸粉不厚
煙煙靭靭的口感

店員還主動更換鐵板,相當貼心

雞.牛.豬都醃的很入味
飲品.雪條 也有韓國品牌

今餐豐富又滿足.朋友都大讚
2023-04-13
午餐
2023-04-12 114 浏览
平日中午跟朋友去Running燒。和牛餐7折後$377/位,110分鐘任食。當中有四款牛肉質素特別高:鹿兒島A5和牛原塊頂級T骨牛扒美國牛頸脊美國特選封門柳鹿兒島A5和牛肉質鮮嫩,口感豐富,脂肪分布均勻,讓人一口接一口的想吃下去。原塊頂級T骨牛扒肉質厚實,口感紮實,肉汁十足。海鮮方面燒蠔、大蝦質素都不錯。熟悉方面亦都有不少韓式食品,例如炸雞、冷麵。朋友說炸雞味道不錯!最後還有韓國melona雪條💕。

當中有四款牛肉質素特別高:
鹿兒島A5和牛
原塊頂級T骨牛扒
美國牛頸脊
美國特選封門柳

原塊頂級T骨牛扒肉質厚實,口感紮實,肉汁十足。

最後還有韓國melona雪條💕。
2023-04-11 100 浏览
接近2小時的放題,非常適合三五成群聚會! 食物方面有不同的選擇,五花八門,一定可以選擇得到自己喜歡的食材。簡單介紹一下,有豬、牛、雞的不同部位,亦有海鮮,例如扇貝、帶子、蝦、秋刀魚等等,任君選擇! 當然一定有蔬菜類,如生菜、金菇、栗米等,中和油膩感覺!讚!放題當然唔少得前菜同小食,有泡菜、辣蘿蔔,亦都有水冷麵、炸雞等!一個晚上可以食齊唔同菜式😆😆環境衛生乾淨;而且可以打電話訂座,方便喔!
接近2小時的放題,非常適合三五成群聚會!

當然一定有蔬菜類,如生菜、金菇、栗米等,中和油膩感覺!讚!

環境衛生乾淨;而且可以打電話訂座,方便喔!