2023-08-02 262 浏览
之前已經試過幾次,覺得水準都keep到,所以今次屋企人生日又嚟咗依度慶祝😋我哋專登食五點半時段,因為七點二十分前離座可享有七折。依度放題選擇真係好多,算係我食過韓式放題之中數一數二。除咗燒烤,小食都有,炸雞辛辣麵等等😙今次因為我哋人多,所以試咗好多嘢食,當中最鍾意係美國牛頸脊, encore咗好多次,牛肉juicy又重牛味,厚度啱啱好,一致好評。另外海鮮推薦大家一定要試扇貝同鯖魚,鯖魚個調味唔錯,無骨啖啖肉,扇貝就超大粒😍燒完都唔會乾柴👍🏻👍🏻而且食海鮮唔肥,食多幾隻都冇罪惡感。
燒完都唔會乾柴👍🏻👍🏻而且食海鮮唔肥,食多幾隻都冇罪惡感。
2023-07-29 232 浏览
Fried Rice Cake appetizer: The sweet and savory glaze coated each piece, adding a burst of flavors with every bite. It was a fantastic start to the meal.Beef Belly with Sauce: The accompanying sauce was a delightful blend of savory and slightly sweet, enhancing the natural flavors of the beef. Each tender slice melted in my mouth, leaving me wanting more. It was an absolute must-try for any meat lover.Korean Fried Vermicelli:The vermicelli noodles were stir-fried to perfection, accompanied by an
Fried Rice Cake appetizer:
Beef Belly with Sauce:
Korean Fried Vermicelli:
The vermicelli noodles were stir-fried to perfection, accompanied by an array of fresh vegetables and a hint of Korean spices. It provided a delightful contrast to the grilled meats, creating a well-rounded and satisfying meal.
2023-06-21
午餐
2023-07-27 214 浏览
来「Running」烧和朋友们聚餐🥩性价比很高的自助烤肉 可以随心所欲的点餐 和牛放题怎么能不多吃一点我自己最钟意吃的是鹿儿岛A5和牛 鲜嫩多汁牛颈脊薄薄一片➕泡菜➕豆芽 用生菜包住真是一绝封门柳是比较厚实的 还有T骨牛扒真的比我的脸还大 海鲜的话我很爱吃烤生蚝 芝士味超浓郁耶炒年糕也是我每次吃韩餐都要点的软软糯糯 辣味恰到好处
来「Running」烧和朋友们聚餐

海鲜的话我很爱吃烤生蚝 芝士味超浓郁耶
炒年糕也是我每次吃韩餐都要点的
软软糯糯 辣味恰到好处
2023-07-25 194 浏览
去得韓燒成日好怕會成身臭哂,搞到再揾friend都唔敢😂搭地鐵又怕俾人聞到知道肯定係食完燒肉🔥但驚喜呢間Running燒食完又無太大味喎,所以第一樣就想讚下個抽風系統🌬️價錢方面我覺得好合理,因為佢地即使係普通既燒肉套餐都有齊我想既食野,而質素都唔錯喎,特別係牛舌同生蠔都令我好surprised🤩因為牛舌都好有咬口👅而生蠔都唔會話燒完縮哂水🦪👉🏻 晚市成人110分鐘燒肉放題(星期五至日及公眾假期)$288因為依家做緊7折,所以今日晚市假期去食加埋一都係三百幾蚊左右,我地2個都食到捧住個肚走🤰🏻下次出糧再upgrade去食佢地個和牛放題先🤣

2023-07-24 188 浏览
之前喺IG見到餐廳有優惠,只要7:20pm前離座或9:30pm後入座均享有七折😍所以趁今日放假即刻同朋友來試試佢😋我哋兩個都係食肉獸,冇肉不歡😝所以最啱就係嚟食燒肉。我哋揀咗A5和牛放題🐮靚牛選擇繁多,最深刻印象係鹿兒島A5和牛。仲有兩款美國嘅牛頸脊,特選封門柳。首先和牛油花均勻,肉質細緻柔軟,入口即溶👍🏻👍🏻美國牛亦都唔輸蝕,唔會切得好薄,食落都好有口感,高質。餐廳其實仲提供好多唔同種類嘅食物,一次真係食唔晒,下次要再同多啲朋友來🥰

我哋兩個都係食肉獸,冇肉不歡😝所以最啱就係嚟食燒肉。
我哋揀咗A5和牛放題🐮
靚牛選擇繁多,最深刻印象係鹿兒島A5和牛。
仲有兩款美國嘅牛頸脊,特選封門柳。

2023-07-24 141 浏览
Running燒聽就聽過,但試就第一次🏃‍♀️因為之前店舖係將軍澳實在太遠啦,所以就令我卻步左🥺但今日朋友話我知原來旺角都有分店,我即刻雙眼發光同fd約去試試佢😆佢依家做緊promotion,只要兩個人或以上影相係Fb&Ig tag同出 public post,就會送日本原產大海賊一隻🦑如果唔想出post都有身份證優惠🪪如果符合佢地既要求就可以有discount😍真係好抵,人均都係三百幾蚊,而原來燒牛頸脊都唔錯喎🐮而豬腸都無其他味雖然好飽但係見到有韓式紫菜蛋飯無理由唔試下呱🤪依家睇翻都覺得飽,但係再揀我都會嗌。正 !!!

正 !!!
2023-07-24 69 浏览
要食韓國嘢我就梗係最鍾意食Running 燒呢間,本身已經係黎左幾次㗎喇,每一次嚟都總會有驚喜。 最鍾意食牛舌,大大份,又任食,點埋啲醬汁超級好味。呢個價錢性價比超高。 你話佢呢度都有好多海鮮㗎,有蠔,帆立貝,而我最鍾意食嘅梗係海蝦,因為我最欣賞佢哋嘅size好大份,我出面食過一啲海蝦佢哋只係好細隻,但呢度啲蝦超級大隻,正同埋夏天最鍾意食佢嘅水冷麵,酸酸甜甜超好味,食埋雪條最正,完全啱晒夏天冇乜胃口,食呢個就超滿足喇。 另外我見到佢哋而家做緊好多優惠推廣啊,好似身份證有3個8字,有全檯7折,好可惜我身份證一個八字都冇😭😭😭😭😭 不過下次我問吓我身邊有冇啲朋友有先,因為佢係全台都可以有折扣㗎。 正😏😍

2023-07-23 88 浏览
唔覺唔覺原來Running燒已經開左8年,而依家仲推出左一系列既8周年優惠,分別係身份證折扣優惠,打卡簽到送野優惠,同埋一直都有既午市同指定時段7折優惠🤩個日知道有身份證折扣優惠之後即刻諗自己符唔符合🤣但發覺自己都係用翻佢地個午市同指定時段7折優惠仲抵🤭大家都快啲留意下自己身份證有幾多個8字啦8️⃣講番食物質素,我本人好中意食牛脂🐮因為一啖食落去油脂爆發既感覺好正😍重點係呢到有主食嗌,燒好左既肥牛片再配白飯真係好難抗拒😈另外朋友都嗌左水冷麵try try💧佢話呢個係local韓國人既食法🤣我第一次試又覺得幾得意幾解膩,不過我都係中意食燒肉配紫菜飯多d,好surprise既係呢到仲有得食韓式辣味炸雞🍗好嬲自己點解個胃唔生大啲🐄咁就可以食好多正野🥲🥲🥲

2023-07-23 107 浏览
其實我真係好鍾意食韓國燒烤,啖啖肉啱晒食肉獸嘅我,同埋放題就梗係最吸引啦,一個價錢想食咩都得,最近就試咗呢間嘅韓國燒烤放題,好抵食呀! 我哋揀咗晏晝去食,全單有七折,勁抵! 有勁多肉類海鮮唔在講,仲有好多熟食添呀,肉類方面我最欣賞呢個牛舌,牛味超濃,入口有陣陣既牛香😍另外熟食方面就梗係食我最鍾意食嘅炸魷魚鬚,坊間既魷魚鬚最棹忌有好厚粉,但呢度嘅魷魚鬚就好薄粉,所以啖啖肉,好好味。 同埋甜品居然有我最鍾意食嘅芒果味雪條,呢個牌子韓國通一定識啦,超好味,尤其是夏天最正最吸引,食完咁多肉類之後,梗係要食返條雪糕中和返,好滿足呀😍

我哋揀咗晏晝去食,全單有七折,勁抵!

2023-07-20 183 浏览
今日突然覺得好似好耐無食過韓燒,可能因為呢排轉戰邊爐多而忽略左韓燒😂唔知係唔係耐無食既緣故,我覺得今日呢間好高質🤩而價錢因為我揀左燒肉就會相對再平啲,而我地今日午市時間去,價錢係下面⬇️午市成人110分鐘燒肉放題(星期一至五)$202一個人都係二百零蚊,除左有基本肉類之外🍖仲有韓式芒果雪條🥭呢樣都係驚喜位,因為本身expect可能都係啲common雪糕🍦所以都食左幾條解熱氣🥶肉類質素都唔錯,特別係牛肩胛都幾重牛味🥩而如果中意食肥肉夾雜既就可以嗌肥牛卷,因為佢既肥牛卷唔同打邊爐個啲,而係真係for韓燒🔥所以都欣賞店舖既真材實料 👍👍👍

午市成人110分鐘燒肉放題(星期一至五)$202

2023-07-19 156 浏览
其實我係一個食肉獸嚟㗎,啖啖肉最啱我🤣 最近朋友推介左呢一間餐廳俾我,就係知道一定滿足晒我,入到去真係超驚喜。 餐廳有勁多嘢食,以下幾款最令我滿足❤️✨原塊頂級T骨牛扒 超大塊,大過把鉸剪,有圖有真相😂🤣 仲要係佢嘅牛味超級香,我相信就咁買呢1塊牛扒應該都要成兩舊水,呢度真係回晒本🤣🤣🤣 ✨牛舌 最鍾意食牛舌,陣陣牛味超香,而且坊間啲牛舌好貴,呢度放題就可以任食,性價比超高。✨無限嘢飲放題最開心係呢度嘅嘢飲係完全放題㗎,有我最鍾意嘅忌廉梳打,烏龍茶等等無限暢飲。 一個字:正

✨原塊頂級T骨牛扒

✨牛舌

✨無限嘢飲放題
2023-07-12 250 浏览
今日星期五收工唔使煮飯,約埋老公仔去食好西,睇過OpenRice Running燒都幾多好評,二百幾蚊就可以食到和牛放題,牛魔王嘅朋友絕對可以食到回本😆今晚我哋total叫咗五round 和牛入口即溶 又多汁 另外我哋仲叫咗一個韓式水冷麵,食到少少熱氣可以食返碗中和下全程QR code落單上菜都幾快 地方環境都幾乾淨 無煙系統做得好好 唔會好大煙 最咪佢哋嘅雪條都幾多選擇侍應姐姐會俾個雪糕券我哋揀好多韓國口味嘅雪條 我哋今次揀咗芒果雪條 淡淡,芒果肉真係超正
2023-07-11 249 浏览
之前喺OpenRice 睇到running 燒好多好評.今日就決定同屋企人過黎食返餐勁嘅!店舖環境好有韓國風味,一邊播住韓國歌好有feel丫!呢度嘅無煙設備做得好好 食完一餐返到屋企件衫都冇吸滿油煙味☺️抵讚啊!首先 我哋嚟到叫咗炸韓國餃子🥟餃子炸得好鬆脆 熱辣辣脆卜卜!另外佢哋嘅咖喱魷魚酥同埋鯖魚都非常好食 醃製得好入味,仲可以無限添食,飲品仲可以任飲 食到最尾仲有冰凍嘅雪條食 真心好食呀!如果大家都有興趣 不妨去試吓啦

第一,一上啲肉全部都係勁薄,燒完之後好油,食落完全冇肉味,唔點下啲醬汁係完全冇味嘅。正常就算冰鮮頹肉都會醃下,有啲醃料味,呢度啲肉係完全冇。另外有加咗成二百蚊轉和牛嘅set,啲和牛就係相入面睇到好薄好肥,油同肉分開晒嗰啲。小弟可能未食過好野,唔知呢啲係咪靚和牛,總之我見到嘅肉就係咁,埋單兩個人八百幾蚊。第二,喺相都睇到有啲肉唔知係啱啱冰格拎出嚟定點,係硬嘅,未解凍,一舊冰咁樣直接放上個爐度燒🙏🏻🙏🏻🙏🏻冰鮮肉冇味都算,未解凍就咁放上嚟真係未見識過。嗰度有其他熟食,我試過最好食(正常)就係佢嘅紫菜飯,西柚定唔知咩柚子炸雞朋友話好難食。成間野1點幾lunch time得兩三枱,呀姐仲一嚟同我講明2點幾一定要交枱,咁嘅質素嘅野真係驚我食太多對身體唔好,呀姐真係關心我係咁多,openrice咁多正評,大家睇路。2023年5月

係咁多,openrice咁多正評,大家睇路。

2023年5月
2023-05-05
2023-06-26 356 浏览
最近唔知點解好想食燒肉,咁今日同朋友喺旺角行街嘅時候佢就話不如食呢間啊見到都好似好多人推介咁,而呢間就係旺角彌敦道726號9樓嘅Running燒😎我哋去嘅係平日嘅夜晚大概6點上到去發現已經坐左七八成客🤫呢間舖頭嘅裝修勁又去咗韓國嘅感覺.播住最新潮嘅韓國音樂,然之後又有好多韓國嘅poster ,有啲店員仲好似係韓國人嚟嘅😂😂佢呢一度係大概兩個鐘頭任食嘅,價錢都唔算好貴❤️重點係佢嘅款式相當之多!相當之滿足呀,佢哋都做得相當唔錯,而我自己個人最推介嘅就係佢哋嘅肥牛!肥牛真係夠晒肥,當你係個籠上面燒嘅時候你會聞到一浸好香嘅牛油味😏😏加上去夠薄身可能只係需要蕭大概好短嘅時間就可以食到啦!放上口牛香味不得了,而且牛味好重!另外,我都特別推介佢哋嘅泡菜,佢唔好似坊間咁樣一般係死行或者死辣,調味做得啱啱好相當唔錯😍而佢哋炸魷魚鬚,反而令我有驚喜😍 佢新鮮炸起嘅時候食落去個外表係徐卜卜,八爪魚酥就會係有啲韌韌咁口感十足😚整體來講呢一間餐廳嘅裝修環境好舒服,食物質素亦都有保證,而且職員嘅態度亦都好好下次我會再帶其他朋友嚟試呀!

我哋去嘅係平日嘅夜晚大概6點上到去發現已經坐左七八成客🤫