*此餐廳收取加一服務費。烤焗海鮮拼盤(單點$398),好豐富,芝士焗原隻龍蝦肉質爽口,味道鮮甜;2隻巴馬臣芝士焗扇貝味道鹹香;6隻蒜蓉翡翠螺好大隻,肉質肥美,口感彈牙,食落有鮮味;1隻芝士黑松露焗大蘑菇肉質厚身,食落好Juicy;香烤魷魚肉質薄身,食落有鮮味。Free Flow(單點$188),可以根據自己嘅口味發揮無限創意DIY屬於自己嘅Cocktail,先選Base,後選Cocktail Ingredients;東京之夜工藝手工杜松子酒配菠蘿汁冰塊及梳打、東京之夜柚子伏特加配蔓越莓汁冰塊及通力水,味道酸甜,令酒中帶有果香。Rick And Morty(單點$68),採用奇異果、青檸、薄荷葉製作沙冰,再加上青瓜和雪碧,飲落好清爽,真係飲得又食得。Baby Driver(單點$68),採用士多啤梨、雪碧、椰青水製作,味道清新。
*此餐廳收取加一服務費。

• 海鮮拼盤
2022-06-29 106 浏览
忙咗咁而都要放鬆chill下‼️「Season Plus」做緊$188 cocktail放題🍸就夜晚去飲下酒relax下😌.意大利巴馬火腿盤🇮🇹有帕爾馬火腿🍖伊比利火腿、莎樂美腸🐖分量十足😉味道鹹香😬肥瘦比例適中😙配酒食就啱晒🥃旁邊仲有一個黑醋小沙律🥗.烤焗海鮮拼盤🔥有芝士焗原隻龍蝦🦞巴馬臣芝士焗扇貝2隻🧀蒜蓉翡翠螺🐚芝士黑松露焗大蘑菇 1隻🍄香烤魷魚🦑龍蝦肉實肉鮮甜,蝦膏都頗香😋翡翠螺肉非常大粒,蒜蓉調味剛好🧄.雪茄蝦卷🪵蝦卷用木盒盛載住🧱蝦卷外觀真係好似雪茄😍外層炸得好香口😆內裡嘅蝦肉彈牙🦐點沙律醬都幾好味🤤.Free flow(2位)🥂Lemon Vodka🍋加上梳打同蔓越莓汁冰塊🧸感覺非常清爽💦而「東京之夜」柚子伏特加咗提子汁冰塊🧊充滿柚子🍊菠蘿🍍同提子嘅果香味🍇
  • 烤焗海鮮拼盤
  • 海鮮拼盤
2022-06-20 140 浏览
好耐冇飲得咁舒暢! 朋友係網上見到依間有個free flow promotion, $188就可以任飲, 而且酒類選擇多, 特登卜定位happy Friday黎開心下~餐廳以綠色為主, 招牌同牆身都用植物佈置, 天花掛左好多彩色花串, 好靚! Cocktail list入面選擇已經好多, 可以自己揀Base, 除左一般既VODKA外, 仲可以揀GIN同WHISKY。Kobe Blue Blend先來一杯WHISKY, 順口唔燒喉嚨, 酒香濃厚。 另外仲試左兩款Vodka, 特別之處係可以加入水果味既冰粒, 仲有唔同口味, 非常人性化!特別杯Tokyo Night Yuzu Vodka蘋果汁冰粒一路溶化, 令果味不減, 好易入口, 唔覺唔覺就飲哂成杯~美國特級安格斯肉眼賣相靚, 牛扒上既網紋好吸引, 切開牛扒中心係嫩粉紅。最欣賞佢煎到表面焦香, 內裡肉汁豐富, 煎封得好好! 入口可以食到面層微脆, 內軟嫩JUICY既口感, 肉味香濃。老實講依塊牛唔洗點鹽已經超好食, 不過佢亦有附上岩鹽同埋我最愛既原粒蒜頭, 將蒜頭一瓣取出再塗抹到牛排上, 又係另一番風味, 總之一個字, 香!香烤威爾斯羊

Kobe Blue Blend
先來一杯WHISKY, 順口唔燒喉嚨, 酒香濃厚。

特別杯Tokyo Night Yuzu Vodka

美國特級安格斯肉眼
賣相靚, 牛扒上既網紋好吸引, 切開牛扒中心係嫩粉紅。

香烤威爾斯羊西冷
唔係間間餐廳都會有羊西冷, 所以遇到有既都會叫黎食。估唔到份量咁大, 而且非常厚身, 重點係咁厚身都做到口感軟嫩, 羊脂豐富香味濃郁, 整體香而不酥, 好好食!

另外值得一讚既係, 佢連伴碟既蔬菜都有用心煮, 切片既翠肉瓜, 茄子, 薯仔, 豆角, 茄扒等等, 全部都煎香左先上碟, 亦有悉心擺盤, 唔止食得出, 仲係睇得出既誠意。

今日嚟到尖沙咀,係朋友介紹呢間西餐食飯,位置有啲偏避,要行入行仔先揾到。佢哋做緊優惠就係叫紅酒或者白酒加$50就有12隻生蠔,呢個優惠梗係唔可以錯過啦!覺得佢生蠔個優惠係幾抵嘅,但肉類就麻麻哋啦,過嚟飲酒食生蠔都OK嘅!🍷 果味十足意大利白酒 $168 (6/10)唔係好飲到有咩果味,唔係好甜亦都唔會太苦,帶少少味苦同埋微微嘅酒精味,都易入口嘅OK啦!🦪精選生蠔 一打 +$50 (7/10)唔係好知係邊個產地嘅生蠔😂因為食蠔真係好怕好腥😂😂但呢個竟然唔腥,加檸檬汁同埋酸汁之後都幾易入口,肉質少少creamy,但最尾嗰下會有少少腥加少少蠔味,都好食得過!🍴萄式乳豬仔 $268 (5/10)乳豬係冇乜肉嘅,得脆皮同埋肥膏,食落好香口油膩,但食四分一就已經好膩😂啲蔬菜好鹹,啲鹽係咪唔使錢真係食唔到😂🍴明太子白汁煙三文魚意大利飯 $128 (7/10)意大利飯煮得啱啱好,唔會太硬,個濕度啱啱好!明太子嘅味道好出,鹹鹹地辣辣地,反而白汁就冇咁香濃,冇乜奶味,未算creamy,三文魚真係好少,得一片。🍴烤焗海鮮拼盤 $398 (7/10)呢個算比較吸引!有一隻龍蝦,兩隻扇貝,一隻魷魚,六隻螺,芝士

🍷 果味十足意大利白酒 $168 (6/10)

🦪精選生蠔 一打 +$50 (7/10)

🍴萄式乳豬仔 $268 (5/10)

🍴明太子白汁煙三文魚意大利飯 $128 (7/10)

🍴烤焗海鮮拼盤 $398 (7/10)
呢個算比較吸引!有一隻龍蝦,兩隻扇貝,一隻魷魚,六隻螺,芝士大啡菇。龍蝦肉都爽甜彈牙,蝦膏好香!扇貝正正常常比較細粒,螺有啲腥,魷魚燒到燶咗有苦味😂呢個價錢唔抵食唔高CP值!

🍴香烤威爾斯羊西冷 $188 (2/10)
得三成熟,仲係好生,唔知羊可唔可以咁生咁食,識落有少少羊嘅臊味,肉質非常之韌,啲菜又係超級鹹😮‍💨不了

推薦指數: 7/10
叫支酒叫一打生蠔食下係OK嘅,主菜嘅話覺得肉類都麻麻哋,意粉嗰啲應該比較正常,但肉類唔係特別抵食。
2022-06-14 220 浏览
係諾士佛台附近既餐廳地方大 好岩同朋友傾計chill佢仲可以叫一枝紅/白枝酒就以$50換一打精選生蠔🦪我就叫一枝大約2百幾蚊既甜酒精選生蠔唔大, 但都有海水味仲叫左個芝士明太子多士 $68/份總共有4條 圖中比我好快咁食左2條🤣明太子 咸味重 芝士有拉絲重口味之選🤭主打叫左個 烤焗海鮮拼盤 $368/份全盤黎到都幾大盤 打卡一流🤭有一原隻焗龍蝦🦞肉質唔算新鮮 唔嫩 仲有啲韌帶子有啲細粒 唔新鮮主要食個芝士醬既味反而翡翠螺有驚喜全盤起碼有六隻約5cm既螺肉質彈牙,好香牛油蒜味食唔停口😋芝士黑松路大蘑菇同魷魚無特別 正常發揮
係諾士佛台附近既餐廳
地方大 好岩同朋友傾計chill
佢仲可以叫一枝紅/白枝酒
就以$50換一打精選生蠔🦪
我就叫一枝大約2百幾蚊既甜酒
精選生蠔唔大, 但都有海水味
精選生蠔+芝士明太子多左

帶子有啲細粒 唔新鮮
主要食個芝士醬既味
反而翡翠螺有驚喜
全盤起碼有六隻約5cm既螺
肉質彈牙,好香牛油蒜味
食唔停口😋
芝士黑松路大蘑菇同魷魚無特別 正常發揮
2022-06-10
烤焗海鮮拼盤
  • 芝士明太子多士
環海大廈隱身尖沙咀鬧市, 只要你肯發掘, 就會搵到正野!Season Plus係我近來食過最中意既酒吧餐廳, 酒同蠔都好高質, 沒有之一!餐廳裝潢有情調, 樓底高空間感大, 加上昏黃燈光, 整體感覺舒適。講到酒, 一定係$188 Free Flow, 任飲包括Cocktail, whisky, gin, vodka, 白酒等等, 如果單叫飲兩三杯已經超過左$188, 所以如果一心想黎慢慢嘆酒, 同朋友談下心, 你知點揀啦。好中意佢既cocktail可以自己配搭, 仲有果汁做成既冰粒, 岩哂比較中意清新口味既我。好似依杯Tokyo Night, 用左柚子vodka配蘋果冰粒, 香甜易入口又不失酒味。Lemon Vodka配菠蘿冰粒, 好有夏日氣息。依度既生蠔亦可以話係我近期食過最Top最新鮮既一間。美國中碼生蠔愛爾蘭生蠔No.0南非生蠔No.1美國中碼生蠔口感較軟腍, 帶淡淡海水味。南非生蠔蠔味清新, 帶海水味, 中意佢既after taste比較強。愛爾蘭生蠔No.0雖然知道生蠔唔一定大先好, 但我自己都偏愛大size既蠔,好中意成口滿滿蠔鮮味既感覺! 而且依款蠔爽身得黎入口甘甜,
環海大廈隱身尖沙咀鬧市, 只要你肯發掘, 就會搵到正野!

Lemon Vodka配菠蘿冰粒, 好有夏日氣息。

依度既生蠔亦可以話係我近期食過最Top最新鮮既一間。

愛爾蘭生蠔No.0

南非生蠔No.1

美國中碼生蠔口感較軟腍, 帶淡淡海水味。

愛爾蘭生蠔No.0
雖然知道生蠔唔一定大先好, 但我自己都偏愛大size既蠔,好中意成口滿滿蠔鮮味既感覺! 而且依款蠔爽身得黎入口甘甜, 非常滿足!

整盤生蠔新鮮度極高, 不誇張好似岩岩係海度撈上黎咁, 細心留意, 輕輕一掂蠔身, 裙邊位會郁, 証明真係好新鮮。

最後想選下店員service好好,有禮貌有笑容之餘,仲聽到經理同d客介紹生蠔,好nice👍🏻
難得開返晚市堂食緊要同朋友暢飲chill下!見到本身都好鍾意去食🦪嘅season plus做緊$188 cocktail 放題,就約去食!呢間season plus嘅佈置好有特色,有楓葉🍁樹下嘅感覺,真係可以打卡!cocktail的配搭是先選一款whisky/gin/vodka,然後配上cocktail料,而且每款冰塊會隨機出唔同形狀,有🌹、🐻等,好fancy😍初初第一杯出了🌹,但見到op上🐻比較cute,問了店員後第二杯就有了😝😝(童心未泯mode)個人覺得tokyo night gin的gin味比較重,有點清爽的感覺。而act 2方面,菠蘿冰的果香味重,感覺好特別~值得一讚的是,餐廳沒有將貨就價,真係用真材實料去沖d cocktail。飲得嘅話,真係可以mix and match邊飲邊傾計成晚!🍸🍸而這裡的蠔🦪永遠不會令人失望,當晚3款蠔-美國中碼生蠔、南非生蠔no1、愛爾蘭生蠔no0都點了,愛爾蘭的果然是最大且最高質的,最creamy中帶海水鮮味。另外南非生蠔鮮甜得來比較爽香。是豬鞍扒除可以食出餐廳廚師的功力外,還可以食到食物質素。西班牙厚切黑毛豬鞍扒材料幾高質,而且好厚肉。食落

cocktail  free  flow
Cocktail  free  flow

西班牙厚切黑毛豬鞍扒

是豬鞍扒除可以食出餐廳廚師的功力外,還可以食到食物質素。西班牙厚切黑毛豬鞍扒材料幾高質,而且好厚肉。食落去外皮香脆, 入面軟嫩juicy,鹹度適中。旁邊的配菜也不馬虎,多菜類之餘全煎過好香口。
酥炸白鱈魚柳

酥炸白鱈魚柳都幾抵食,$68就有5塊,而且塊塊厚肉皮脆!

食過野食後就同朋友再戰cocktail了😏🍸(好似係9:15pm才last order最後點)

cocktail  free  flow
酥炸白鱈魚柳
2022-06-09 100 浏览
踏上數級階梯走到山林道的盡頭 可以看到一間私隱度極高的西餐廳 環境清幽 猶如秘密花園一樣🥂.餐廳近來推出的Free Flow優惠可以無限暢飲十多款Cocktail 頗特別的是可以自由配搭口味 而且會用上不同的果汁冰粒 外觀討喜 多款Cocktail中最喜愛東京之夜柚子Vodka 口感順滑 酒味相對較濃🥃.🦪這兒主打三款不同的生蠔 美國生蠔味道相對偏淡身 入口軟腍 南非生蠔則口感較豐富 肉質飽滿 愛爾蘭生蠔海水味最濃厚 而且帶點礦物味道 海水的清新瞬間在口中散發 加上幾滴檸檬汁已經相當滋味🤤.Free Flow ($188/位)
Free Flow ($188/位)
  • 生蠔
久違同朋友聚會,臨時見到依間餐廳做緊Free flow $188/位,就諗住嚟試吓佢哋嘅free flow同生蠔,點知咁就食到食物中毒。Free flow唔錯飲,飲咗四杯都回到本。個人就比較鐘意食和牛粒,口感不錯。至於奶油青口同一口芝士都不錯,朋友們都好喜歡。至於Risotto同雞翼就較為普通,冇乜特別。但係如果係依度食生蠔認真要諗諗佢,唔係講笑🥲🥲我冇諗過就因為個生蠔搞到我生日正日就因為個生蠔搞到要住院。

Free flow唔錯飲,飲咗四杯都回到本。
個人就比較鐘意食和牛粒,口感不錯。

至於奶油青口同一口芝士都不錯,朋友們都好喜歡。
至於Risotto同雞翼就較為普通,冇乜特別。

生蠔,free  flow
2022-06-05
  • 日本一口和牛粒
2022-06-07 328 浏览
朋友告知這裡經常有生豪優惠及做雞尾酒任飲,所以決定去暢飲一番;裏面環境優美,像美麗的園林花園裡,打卡之選$188 / 位 任飲cocktail , 有很多特色的日本威士忌Whiskey/ gin 氈 / 伏特加vodka 任意配搭不同味道果汁/ 梳打水/ 通力水;按照個人喜好調校出你喜愛的味道,十分特別*另有特色cocktail 買一送一現凡惠顧一支紅酒 / 白酒,可加$50 享有一打生蠔 或 半打中碼生蠔,真心抵食🦪 愛爾蘭0號生蠔 肉質肥美creamy , 海水味濃🦪南非生蠔 no.1 Size 算大,嫩滑🐮日本一口和牛粒$88和牛粒燒得剛剛好,不太多筋,配上蒜片香味粉🥗凱撒沙律$98份量非常大,蔬菜新鮮翠綠爽口,配上豐富的沙律油/芝士粉/沙律醬,酸酸甜甜🎈精選小食拼盤$188唐揚手羽雞翼炸得香脆醬油味甜甜地;一口芝士脆炸拉絲;雜錦香腸煙熏味濃烈;炸美過薯條外脆軟🐷西班牙厚切黑毛豬鞍扒$248厚度十足,肉質鬆軟保存肉汁,燒得香濃,沒有黏牙的感覺,配菜炭燒香味濃郁
裏面環境優美,像美麗的園林花園裡,打卡之選

雞尾酒
Gum  tonic

*另有特色cocktail 買一送一

🦪 愛爾蘭0號生蠔
肉質肥美creamy , 海水味濃
🦪南非生蠔 no.1
Size 算大,嫩滑
日式一口牛柳粒

🐮日本一口和牛粒$88
和牛粒燒得剛剛好,不太多筋,配上蒜片香味粉

🥗凱撒沙律$98

🎈精選小食拼盤$188

🐷西班牙厚切黑毛豬鞍扒$248

2022-05-31
雞尾酒
Gum  tonic
日式一口牛柳粒
2022-06-03 162 浏览
位於山林道嘅「Season Plus」係一間好適合去飲酒食生蠔嘅好地方😉.美國中碼生蠔(6隻)🦪蠔肉爽滑鮮甜帶海水味🌊質感較Creamy😋.精選小食拼盤🥢有什錦風味腸🍖日本一口炸芝士🧀唐揚手羽雞翼🐔炸美國薯條🍟炸芝士濃郁鹹香🤤雞翼香脆可口,調味適中😆仲有個小沙律🥗佐酒就啱晒🥂.蒜香卡邦尼意粉🍝香濃奶油味💨加入蒜蓉同煙肉更加惹味🥓意粉軟硬度啱好Hendrick’s gin Tonic🥒🍸Gin加上Tonic有種酸甜中微苦🤔而且加上冰塊帶來的清涼感🧊作為第一杯開胃酒都唔錯☺️.Purple Lamborghini🍹以綠茶作為基底🍵加上香甜熱情果蓉、蘋果汁和檸檬汁混合而成🍎🍋所以偏甜少少😗再配搭蝶豆花營造天然嘅顏色分層😍最後以玫瑰花作為裝飾🌹.Baby Driver🚗主要係士多啤梨同雪碧味道嘅沙冰🍓另外加入椰青水令整體更加清新🥥

• 生蠔
  • 中碼生蠔
  • 美國中碼生蠔
2022-06-01 203 浏览
疫情關係很久沒有盡情暢飲,友人告知尖沙咀有一海鮮生蠔吧正做雞尾酒任飲優惠,立即訂座餐廳位於山林道盡頭又轉上數級樓梯,極具私隱,活像一個秘密花園設有室內和室外座位,氣氛滿點全場雞尾酒買一送一,任飲7小時每人只需$188酒的種類主要有伏特加、氈酒及威士忌!再自選不同果味的配搭生蠔選擇有美國中碼、南非1號及愛爾蘭0號,每日新鮮到港,保證新鮮爽脆的凱撒沙律,一塊塊羅馬生菜,混和著芝士及煙肉碎,中間夾粒粒面包方脆,永不過時精選小食拼盤有唐揚手羽雞翼、雜錦風味腸、炸美國薯條及日本一口芝士,香脆滋味,佐酒必備日本一口和牛粒肉質軟腍,肉味香濃招牌菜西班牙厚切黑毛豬鞍扒肉質鬆軟多汁
設有室內和室外座位,氣氛滿點
全場雞尾酒買一送一,任飲7小時每人只需$188
Cocktails
酒的種類主要有伏特加、氈酒及威士忌!再自選不同果味的配搭
日本一口和牛粒
日本一口和牛粒肉質軟腍,肉味香濃
招牌菜西班牙厚切黑毛豬鞍扒肉質鬆軟多汁
2022-05-31
Cocktails
日本一口和牛粒
西班牙厚切黑毛豬鞍扒
一直bookmark咗season plus好耐,今日終於去到😝餐廳裝修好岩打卡,有幾棵櫻花樹,好岩影片😝分室內同室外,感覺好chill~一坐底就比個free flow吸引,$188 就可以飲齊whisky同Vodka等,即叫咗2 杯chill下先,經理仲介紹lemon vodka,味道好岩女仔,帶少微酸甜甜地,酒味唔太濃,而個裝飾仲係熊仔/玫瑰花嘅果汁冰,真係忍唔住似多2 杯😋前菜就就揀白酒煮蜆,蜆汁做得好入味,但又不會搶過蜆嘅鮮味!主菜本嚟想叫豬仔骨,但剛好冇曬,就叫咗個韓式海鮮意粉,完全係韓國嘅味道,食落都偏辣,意粉軟硬適中~送酒又點可以錯過香口嘅小食,唐揚手羽雞翼同日本一口炸芝士,超鐘意呢2款小食,夠香口送酒一流!炸芝士外脆內軟,入口溶化!另外,呢間餐廳啲蠔好抵食,叫咗南非生蠔,滿滿海水鮮味,size剛好,見其他客人真係一盤盤咁叫😝而凱撒沙律配煙三文魚,食完咗多heavy嘢,呢個食落清清地,夠清新😋餐廳不論食物同服務都好高水準,介紹嘅酒都好岩女仔飲,同閨蜜嚟,邊飲邊吹水,真係好chill~Season plus 🌟尖沙咀山林道52號尖沙咀環海大廈一期地下 A 及 E 舖

Season plus 🌟
尖沙咀山林道52號尖沙咀環海大廈一期地下 A 及 E 舖
2022-05-31 870 浏览
今日亞仔同佢女朋友約埋我一齊食飯,難得佢唔嫌我做電燈膽,梗喺應約啦呢間之前都同我啲閏蜜食過,質素唔錯嘅環境清靜,坐得舒服餐廳做緊Free Flow推廣,用$188/位就可以任飲Cocktail List Menu 內的酒,最特別佢喺用不同的果汁冰粒,入口帶點生果甜味又唔會溝淡酒味問店長有邊款推介易入口啲嘅,就介紹咗東京之夜柚子伏特加同檸檬伏特加配菠蘿冰粒,兩者比較柚子伏特加酒味較重啲,檸檬伏特加可能配咗菠蘿冰粒,相對比較甜啲易入口跟住再試埋富士金襴調和威士忌,口感順滑不消喉美國中碼生蠔亞仔知我喜愛吃生蠔,於是叫店長推介,店長話食蠔唔一定大就好,要看每款蠔的特色,而呢款美國生蠔就建議食中碼或細碼美國生蠔入口香甜軟腍又juicy而且海水味較淡唔會蓋過蠔味明太子白汁煙三文魚意大利飯三文魚經過煙燻後帶點鹹味和煙燻香味,配搭明太子及白汁意大利飯就最突出芥末牛柳粒意大利飯牛柳粒軟腍又無渣,配搭新穎嘅忌廉芥末醬汁煮成的意大利飯,味道出奇地夾,入口有辛辣感但反而唔覺太攻鼻美國特級安格斯肉眼肉眼扒油花豐腴,肉質軟腍富肉汁,經過煎封後肉味更香濃

呢間之前都同我啲閏蜜食過,質素唔錯嘅

環境清靜,坐得舒服

跟住再試埋富士金襴調和威士忌,口感順滑不消喉

美國生蠔入口香甜軟腍又juicy而且海水味較淡唔會蓋過蠔味

明太子白汁煙三文魚意大利飯

芥末牛柳粒意大利飯

美國特級安格斯肉眼

肉眼扒油花豐腴,肉質軟腍富肉汁,經過煎封後肉味更香濃
2022-05-17
2022-05-28 104 浏览
位於尖沙咀山林道之前偶然發現覺得質素唔錯最近政府放寬防疫措施限制緊係約埋朋友聚餐飲嘢吹水Free Flow每位二百蚊有找可以無限暢飲十幾款烈酒而且提供唔同果汁冰塊自由搭配調製雞尾酒超值東京之夜柚子伏特加/檸檬伏特加菠蘿汁冰塊 富士金襴調和威士忌美國中碼生蠔蠔肉爽脆滑嫩加埋海水濃鮮清甜每隻廿蚊唔使真心抵食芥末牛柳粒意大利飯牛柳切粒肉質軟嫩創新配搭芥末醬汁後勁略帶嗆辣刺激同時夠哂上癮明太子白汁煙三文魚意大利飯煙三文魚油潤鹹香配搭明太子白汁口感香濃幼滑個人私心推薦美國特級安格斯肉眼安格斯牛肉味濃郁而且肉汁豐盈經過煎封肉眼肉質依然保持柔嫩同時油花細密脂肪甘香好正
位於尖沙咀山林道之前偶然發現覺得質素唔錯

最近政府放寬防疫措施限制緊係約埋朋友聚餐飲嘢吹水

Free Flow

東京之夜柚子伏特加/檸檬伏特加菠蘿汁冰塊

富士金襴調和威士忌

蠔肉爽脆滑嫩加埋海水濃鮮清甜每隻廿蚊唔使真心抵食

芥末牛柳粒意大利飯

明太子白汁煙三文魚意大利飯

煙三文魚油潤鹹香配搭明太子白汁口感香濃幼滑個人私心推薦

2022-05-17
  • Free Flow
  • 美國特級安格斯肉眼