2021-07-21
🤍Shari Shari Kakigori House氷屋長期都排長龍嘅小店🐲天氣一熱緊係要食一食冰🧊有次同🐢🐝係中環行行下長命斜樓梯🪜就熱到出晒汗💦即刻沖入去食個刨冰降下溫⛄️♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*◽️士多啤梨綿綿冰 Strawberry Special with Panna Cotta 2/10 (HKD 98)個樣靚係幾靚🌟但食落真係麻麻😿首先個冰硬掘掘💎一啲都唔綿☁️個士多啤梨汁勁人工😨坦白講似藥水💊然後個士多啤梨汁完全唔夠🌚有半兜冰都係冇味🤦🏻♀️俾100蚊食純冰真係唔推!*:・・:*:・゚・:,。*:..。:*:・・:*:・:*:・・:*:・゚・:,。*:.◽️蕨餅Warabi Mochi 2/10 (HKD 48)個蕨餅好硬🥌粉好苦💊食落好乾🌚花錢買受罪🥲千祈唔好食!♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*🔸總結·影相靚、解到熱,但難食。買杯天仁茗茶好過啦😂·我承認圖文不符🤟🏻♥,.*,.♥,.*
🤍Shari Shari Kakigori House氷屋
個蕨餅好硬🥌粉好苦💊食落好乾🌚花錢買受罪🥲千祈唔好食!
🔸總結
·影相靚、解到熱,但難食。買杯天仁茗茶好過啦😂
·我承認圖文不符🤟🏻
💭評分