2025-01-01
14/12/2024📍Sick Burger話說🙆♂️講咗好耐想嚟食呢間嘅burger 搞到👩🏻🦰好期待😂 呢間小店真係幾細下 入面得三四個位 一路食一路聞到啲油煙味 座位側邊堆咗啲貨 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯✨撚手牛肉漢堡($88)✨雙層招牌牛肉漢堡($96)+薯條&冷泡茶 ($36)其實兩款嘅分別都唔大 只係第一款多咗個太陽蛋 所以食落juicy啲 我哋都鍾意第一款多啲 但小心啲蛋汁流晒落嚟 會整到成手都係😂牛肉嘅調味啱啱好 係薄身果type smash burger 所以冇咩肉汁 不過就有啲焦香薯條唔錯 新鮮炸起好夠脆!⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯最後埋單$220(冇加一)幾好食 對得住個價錢但如果餐廳提供埋濕紙巾會更加好 (我諗佢哋都唔會唔知啲客食burger食到成手都係掛😂)推薦指數🌟:4/5📍馬鞍山鞍祿街18號MOSTown新港城中心(5期)地下G04號舖
📍Sick Burger
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
✨撚手牛肉漢堡($88)
✨雙層招牌牛肉漢堡($96)+薯條&冷泡茶 ($36)
薯條唔錯 新鮮炸起好夠脆!
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
最後埋單$220(冇加一)
幾好食 對得住個價錢
推薦指數🌟:4/5