有室內室外座位,氣氛感一流❤️來約會就對了。🍡🍢沙嗲串燒一共有六串,雞豬牛肉都有。溫熱的沙嗲醬淋在串燒上,灑上一把花生碎。擼一串,很惹味。🍗🍛雙拼海南雞飯平凡中帶點新意。海南雞飯不單只有白切雞,還有炸海南雞。一口嫩滑,咬一口香脆,再沾酸辣汁吃出不同樂趣,加油飯鹹鹹香香。貓太太一邊吃一邊讚好。🍝馬薩曼和牛面額肉醬寬條麵好長的名字🤣似闊條麵那麼長。是蕃茄做麵汁底,每條麵裹滿蕃茄醬,牛面肉軟爛。最喜歡是他的份量夠大盤,可以豪爽吃個夠。🥬☄️飛天通菜自被菜名吸引而點的。雖然通菜飛天大抵不可能,但味道確是有泰國特色。泰式醬、炸蒜和辣椒,比較鹹口,非常下飯。🍫🍦🍪Rocky Road 石板街是綿綿雪花冰😍😍😍大大大愛。用透明膠片圍繞著牛奶雪花冰,碎冰上面鋪一層朱古力奶醬,灑了朱古力粉和一球雪糕。膠圈以外是布朗尼蛋糕、香蕉和棉花糖粒,太正了😭 其實拿走膠圈,奶醬會流瀉出來很貌美,只可惜貓太太技巧不行😂😂😂下次再試。

有室內室外座位,氣氛感一流❤️來約會就對了。

🍡🍢沙嗲串燒

🍗🍛雙拼海南雞飯

🍝馬薩曼和牛面額肉醬寬條麵

🥬☄️飛天通菜

🍫🍦🍪Rocky Road 石板街
2024-07-06 107 浏览
琴日同屋企人去YOHO行街,食飯時間見到有一間幾吸引嘅泰國餐廳😍睇過餐牌價錢都合理,所以就入去一試。我哋叫咗一隻半隻招牌泰式燒雞$158,等嘅時間雖然有啲長,但係完全值得😜即叫即燒真係正好多!好香燒烤味又熱辣辣,半隻份量都幾多,燒得啱啱好,就算係雞胸位置都唔會鞋,仲好滑添,配上秘製醬汁,真係食不停口。果然係呢度嘅招牌菜👍🏻然後再叫咗一個Weekday Lunch Bento 🍱 我覺得呢款設計真係啱晒我呢啲咁貪心乜都想試嘅人😛因為呢個餐已經包括咗湯,小食,主菜,麵飯同埋飲品甜品。一定要講手工泰式蝦餅真係好好食!蝦肉彈牙新鮮,炸得好香脆。另外紅咖喱豬頸肉配金磚蒜蓉包又係絕配,呢度嘅咖喱唔會好辣,反而比較重椰奶香,大人細路都啱食,蒜蓉包亦都係即焗,所以脆卜卜,再沾上咖喱汁,真係大滿足!😙😙最後總結梗係要叫呢度嘅新甜品!雙重芒果熔岩冰😆夏日炎炎食呢個真係最啱呀,上枱嗰吓好吸睛,裏面嘅配料亦都好多,金寶脆脆,西米,椰子雪糕等等,最要讚嘅係中間冰嘅部份,每一啖都係有椰奶味,絕對唔使擔心食到最後得返水😂配埋好香甜嘅芒果,多重口感!呢個甜品真係誠意十足,我見到呢個刨冰都有好多隻味,下次都會想同三五知

最後總結梗係要叫呢度嘅新甜品!雙重芒果熔岩冰😆夏日炎炎食呢個真係最啱呀,上枱嗰吓好吸睛,裏面嘅配料亦都好多,金寶脆脆,西米,椰子雪糕等等,最要讚嘅係中間冰嘅部份,每一啖都係有椰奶味,絕對唔使擔心食到最後得返水😂配埋好香甜嘅芒果,多重口感!呢個甜品真係誠意十足,我見到呢個刨冰都有好多隻味,下次都會想同三五知己一齊過嚟嘆吓呢個冰,透心涼🫶🏻
2024-07-03 81 浏览
第一次黎依間位於元朗形點嘅泰國餐廳食飯🇹🇭 如果有養狗仔嘅話 仲可以帶埋佢一齊入座添 因為佢係竉物友善餐廳黎架🤣🍀泰式脆炸蒜香胡椒豬頸肉豬頸肉嘅分量超級多 兩個人食嘅話食到好飽好滿足😉 口感有嚼勁 吾會太韌 加埋炸蒜一齊食更加香口惹味😚🍀金磚蒜蓉包上枱嘅時候仲好暖架 滿滿嘅蒜蓉搽滿左係包嘅表面 大大啖咬厚身麵包同蒜蓉 好正🥖🍀黃咖喱煙肉炸雞扒煎蛋意大利飯咖哩味道更香濃 每一啖意大利飯都好入味😛 意大利飯煮嘅時間恰到好處 口感岩岩好 吾會太淋☺️ 有埋炸雞扒同煙肉🥓 大滿足😆🍀泰婆婆秘製雙拼雞飯想試下依間餐廳嘅海南雞 最後就點左個雙併雞飯 咁就係配炸雞扒嘅😜 海南雞好嫩滑 炸雞扒都係熱辣辣上枱 兩個都好好食🤤🍀石板街刨冰一定要叫 視乎自己嘅口味啦 咁我地就揀左石板街口味 自己拉開個套 望住啲醬汁流出黎個下 令到食慾更加大🤩

🍀泰式脆炸蒜香胡椒豬頸肉

🍀金磚蒜蓉包

🍀黃咖喱煙肉炸雞扒煎蛋意大利飯

🍀泰婆婆秘製雙拼雞飯

🍀石板街
2024-07-02 57 浏览
又想食泰國菜, 發現元朗yoho 有間好有泰國風情既泰菜, 即卡同朋友黎食個泰 lunch每人嗌左一個 Weekday Lunch Bento招牌粟米濃湯 配 泰式烤粟米粟米湯新鮮香甜, 隔離有細細舊烤粟米 , 粟米味好香濃手工泰式蝦餅, 即炸炸得好香脆, 蝦肉肥美泰式哭泣老虎燒安格斯牛肉配泰式金邊粉安格斯牛肉好高質. 牛肉軟腍, 牛味香濃, 金邊粉冇令人失望柚子大蝦沙律好新鮮, 啖啖蝦肉紅咖哩豬頸肉雞油飯 紅咖哩一啲都唔辣, 配上入面豬頸肉好滋味, 配雞油飯食更開胃泰式冰震奶茶凍香芋椰子朱古力迷你芒果糯米飯必食泰國甜品, 芒果新鮮唔酸紫芋溶岩冰, 有唔同口味, 好玩又好食, 拉開外面包裝會出現溶岩效果, 食落去冰鎮感覺滿分, 紫芋味香而不膩, 又打卡able 又好食, 入面係綿綿冰再加左唔同配料, 其中珍珠咬口好夠, 彈牙好食

每人嗌左一個 Weekday Lunch Bento

招牌粟米濃湯 配 泰式烤粟米
粟米湯新鮮香甜, 隔離有細細舊烤粟米 , 粟米味好香濃

手工泰式蝦餅, 即炸炸得好香脆, 蝦肉肥美

泰式哭泣老虎燒安格斯牛肉配泰式金邊粉

柚子大蝦沙律
好新鮮, 啖啖蝦肉

紅咖哩豬頸肉雞油飯

泰式冰震奶茶
凍香芋椰子朱古力

迷你芒果糯米飯
必食泰國甜品, 芒果新鮮唔酸

今日去呢間餐廳食午飯,員工示意scan QR code落單,我們看見奶昔類不需要收費,便叫了兩個set lunch 和兩杯奶昔,其間餐廳沒有講過奶昔類要加收每杯$28元,直至我們用膳完畢結帳時,員工才說落單apps壞左,要追收返每杯$28奶昔,最後雖然大家理論一番,結果餐廳才只收一杯價錢,但我們完全不能接受,一間餐廳的問題,為何要轉嫁在食客身上,眼見好多人都order奶昔,最後都是結帳時被迫收取額外費用,有欺騙食客之嫌,為何明知道出問題,不立即告知食客,要等待食客用餐完畢才告知要加收費用再者食物份量非常少,味道普通,加上這樣做生意的手法,唔會再有下次

2024-06-29 68 浏览
位於元朗YOHO嘅SO! BangKok Thai Eatery & Desserts🇹🇭係裝潢時尚嘅泰國菜館,提供休閒嘅用餐環境🍽️室內以橙色作主調🧡室外就以露營為題🏕️係YOHO唯一Camp Site 茶座⛺️仲係寵物友善餐廳🐕最啱一家大細帶埋毛孩嚟🤩餐廳嘅泰國菜融入西式元素,為食客帶嚟新鮮感😝泰式涼拌三文魚用上泰式醬汁,味道酸酸辣辣,夠晒開胃😛三文魚油脂豐富,吸盡泰式醬汁,非常入味🐟焗泰式粟米條配是拉差蛋黃醬用上泰式香料調味嘅粟米條,辣辣地夠惹味🌶️保留到粟米嘅甜脆🌽配上是拉差蛋黃醬,微辣嘅是拉差辣椒醬與絲滑的蛋黃醬合而為一,點埋一齊食係另一種滋味😛金磚蒜蓉包蒜蓉包外脆內軟,🥖散發陣陣蒜蓉焦香🧄勁香口😛蒜蓉味道濃郁😚冬蔭功海鮮乾炒意粉海鮮有大蝦、蜆肉、魷魚,相當足料👍🏻冬蔭功味道唔會好辣,好入味😛意粉口感彈牙🍝飛天通菜香辣惹味嘅飛天通菜🥬炒得有鑊氣👍🏻招牌泰式新地呢個泰式新地好豐富,有自家製椰子意大利雪糕配珍多、泰式小丸子、粟米、花生、椰青肉、椰奶、仙草、刨冰及煉奶🤩口感豐富,一次過試到咁多野😚椰子雪糕味道香濃🥥

泰式涼拌三文魚

焗泰式粟米條配是拉差蛋黃醬

金磚蒜蓉包
蒜蓉包外脆內軟,🥖散發陣陣蒜蓉焦香🧄勁香口😛蒜蓉味道濃郁😚

冬蔭功海鮮乾炒意粉

飛天通菜
香辣惹味嘅飛天通菜🥬炒得有鑊氣👍🏻

招牌泰式新地

2024-06-28 46 浏览
🌴 So BangKok - 泰式風情與時尚融合的絕佳組合💭 走進So BangKok,就彷彿置身於泰國曼谷。它不僅提供豐富的泰式料理選擇,還設有時尚時髦的戶外茶座,絕對是年輕人的打卡勝地。🍽️ 無論是前菜、主菜還是甜品,So BangKok應有盡有。🌽 招牌粟米濃湯配泰式烤粟米,濃郁香甜的粟米味,讓人流連忘返。🍤 柚子大蝦沙律 $20,清新開胃,為每一道佳餚揭開序幕。🍤 泰式烤大頭蝦 $30,新鮮可口,充滿地道泰式風味。 🍲 泰式船河 $12,一大碗超值可口,滿足挑剔味蕾。🍧 士多啤梨芒果冰粉沙冰 $28,清涼解暑,是夏日的最佳選擇。🍱 另一Weekday Dinner Bento $138,包括:- 手工泰式蝦餅 $20- 泰式"哭泣老虎"燒安格斯牛肉 $30- 泰式金邊粉- 朱古力芒果涼粉沙冰 $28,是日甜品套餐加$88 石板街刨冰 多重口感必食推介👍 正宗泰式風味,材料新鮮,口感出眾,讓人陶醉其中。無論是聚會還是獨享,So BangKok絕對是不二之選。
🌴 So BangKok - 泰式風情與時尚融合的絕佳組合

🍤 柚子大蝦沙律 $20,清新開胃,為每一道佳餚揭開序幕。

🍤 泰式烤大頭蝦 $30,新鮮可口,充滿地道泰式風味。

🍲 泰式船河 $12,一大碗超值可口,滿足挑剔味蕾。

- 手工泰式蝦餅 $20
- 泰式"哭泣老虎"燒安格斯牛肉 $30
- 泰式金邊粉
- 朱古力芒果涼粉沙冰 $28,是日甜品

套餐加$88 石板街刨冰 多重口感必食推介

是日天朗氣清,陽光普照☀️小吃貨同友人專程入元朗Yoho Mall 一期新開的So!Bangkok Thai Eatery & Desserts食個靚lunch🍴呢度以粉紅色為主調,室內裝潢時尚,樓底很高,還有落地玻璃可以看到室外的藍天白雲🌈令人心情舒暢而室外則以露營為題配合粉紅色的戶外椅十分吸睛💓💓✨冬陰功海鮮乾炒意粉,海鮮有兩隻大虎蝦、蜆、魷魚,賣相吸引,意粉融合了冬陰功湯的酸辣風味,令人食慾大增✨招牌粟米濃湯配泰式烤粟米,甜甜的粟米湯搭配泰式烤粟米,口感豐富且美味✨金磚蒜蓉包,外皮金黃酥脆,蒜蓉香氣四溢✨柚子大蝦沙律,新鮮的大蝦與柚子的酸甜相互襯托,清爽開胃✨泰式”哭泣老虎”燒安格斯牛肉,燒得粉嫩,薄切口感絕佳✨香芋椰子泰式咖啡,友人係咖啡控,佢話估唔到咖啡與香芋椰子味道又幾夾✨班蘭香芋泰式小丸子鮮奶,我同友人相反唔飲咖啡,但我鍾意香芋,班蘭和鮮奶,口感綿密,小丸子Q彈✨雙重芒果熔岩冰冰,芒果愛好者絕不能錯過呢個甜品❣️入面有新鮮芒果、芒果奶蓋、芒果醬、自家製椰子意大利雪糕、花奶、西米、自家製金寶脆脆、椰奶刨冰拉起外圍的膠套,像熔岩般外流,玩得又美味,唔係出面硬身嗰啲冰粒而係軟綿綿的

✨金磚蒜蓉包,外皮金黃酥脆,蒜蓉香氣四溢

✨柚子大蝦沙律,新鮮的大蝦與柚子的酸甜相互襯托,清爽開胃

✨泰式”哭泣老虎”燒安格斯牛肉,燒得粉嫩,薄切口感絕佳

拉起外圍的膠套,像熔岩般外流,玩得又美味,唔係出面硬身嗰啲冰粒而係軟綿綿的刨冰,夏日炎炎,食完涼透心,so cool🩵🩵

這裡播的是泰劇歌好有泰國feel ,
還有酒吧,相信夜晚來更有氣氛,
值得下次再來Chill 下🍻

📍元朗Yoho Mall I 期地下G005號舖
📍So!Bangkok Thai Eatery & Desserts
2024-06-25
午餐
  • 雙重芒果熔岩冰冰
朋友帶我到元朗型點這間泰國菜吃午飯,有驚喜! 這家餐廳不容易找,因為在商場裏面是找不到入口的,要落到地下再走出商場外面,才找到正門。餐廳裝潢風格獨具特色,巧妙地融合了泰國的傳統與現代元素, 而且有很多粉紅色的元素 感覺很年青很清新,餐廳會播放熱門泰劇的歌曲,就像置身 BL 劇之中, 感覺很潮。我點了午市套餐,首先從泰式無骨鳳爪和柚子大蝦沙律開始。泰式無骨鳳爪酸辣可口,搭配特製醬汁,讓人回味。柚子大蝦沙律清爽開胃,既保留了大蝦的鮮美,又帶有淡淡的果香。主菜哭泣老虎安格斯牛肉更令人難忘。牛肉經過精心烹製,口感鮮嫩多汁,搭配上獨特的醬汁和金磚蒜蓉包,每一口都充滿了層次感和滿足感。餐飲我品點了凍香芋椰子泰式咖啡,這款咖啡融合了香芋和椰子的香甜,令人陶醉。甜點環節,甜品點了雙重芒果椰子溶岩沙冰,其他地方沙冰很多都是淡淡的,但是這裏的沙冰卻加入了很多材料,綿綿細滑,味道很有層次。朋友的冬蔭功海鮮乾炒意粉同樣出色。義大利麵與海鮮的搭配新穎獨特,冬蔭功湯的酸辣鮮香與意粉的口感相互映襯。而斑蘭香芋泰式小丸子鮮奶則是一道清新的飲品,香芋的綿密與鮮奶的絲滑交織,令人心曠神怡,總括來說是挺有驚喜的。

2024-06-25
2024-06-26 62 浏览
最近元朗好多新餐廳😎SO!BangKok Thai Eatery &Desserts 係一間泰國菜餐廳🇹🇭內內外外都被粉紅色包圍🩷室內掛上霓虹燈裝飾😃室外有露天戶外椅桌適合養寵物朋友到訪🐶🍟炸蕃薯條配鹹蛋黃蛋黃醬🍟即叫即炸,香脆可口,小朋友至愛!😙🌽焗泰式粟米條配是拉差蛋黃醬🌽炸到香糯甜粟米,再沾是拉差蛋黃醬,更香辣惹味😆🍝馬薩曼和牛面額肉醬寬麵條🍝和牛面額肉軟腍無比,每條意粉掛滿醬汁,必食!😋🥭芒果椰子布丁多士🥭超級巨型多士,加上大量芒果、cream、大大球雪糕,多重口感,超幸福☺️
最近元朗好多新餐廳😎
內內外外都被粉紅色包圍🩷
室內掛上霓虹燈裝飾😃室外有露天戶外椅桌
適合養寵物朋友到訪🐶

🍟炸蕃薯條配鹹蛋黃蛋黃醬🍟
即叫即炸,香脆可口,小朋友至愛!😙

🌽焗泰式粟米條配是拉差蛋黃醬🌽
炸到香糯甜粟米,再沾是拉差蛋黃醬,更香辣惹味😆

🍝馬薩曼和牛面額肉醬寬麵條🍝
和牛面額肉軟腍無比,每條意粉掛滿醬汁,必食!😋

🥭芒果椰子布丁多士🥭
SO! Bangkok的室內裝修相當雅緻,好似去咗泰國商場入面啲餐廳咁。室外座位就特別適合小朋友同一家大細。食物方面叫咗泰式海南雞飯、沙嗲牛雞豬肉串、泰式炸蝦餅、安格斯牛扒沙律。尤其推薦安格斯牛扒沙律,牛肉份量足料,口味亦都唔會太辣,酸酸地啱晒而家呢啲悶熱嘅天氣。泰式蝦餅一份已經有6塊,炸得非常香口,蝦餅亦都非常彈牙值得一讚👍🏻鍾意食海南雞飯嘅人就唔好錯過,一樣係足料味道亦都唔錯。最後仲叫咗杯泰式冰鎮奶茶加珍珠,泰奶個甜度適中最啱當係甜品完結滿足嘅一餐。

鍾意食海南雞飯嘅人就唔好錯過,一樣係足料味道亦都唔錯。

2024-06-16 57 浏览
呢間喺元朗yoho 嘅 So Bangkok 餐廳有室外室內, 適合唔同類型嘅人士, 而且店員態度有禮, 又有酒吧, 同朋友一齊嚟食飯又得,嚟飲杯嘢摸下杯底就得招牌脆煙肉蟹肉粟米湯 - 湯底豐厚,粟米香甜,配上大塊有咬口嘅煙肉, 感覺好creamy蟹味噌青咖哩帶子意大利飯 - 青咖哩鮮香濃郁,而且配有香煎肥美嘅帶子,再加上飽滿嘅蟹味噌,令飯融合得剛剛好。泰式香草炒肉碎炒意粉配溫泉蛋 - 香辣肉碎入味,配搭香草香氣十足,加埋溫泉蛋點綴,味道清新爽口。泰茶珍珠熔岩冰 - 正所謂甜品最後犒賞,珍珠軟Q彈牙,配搭香濃醇厚嘅泰茶味,加埋熔岩山, 食得玩得又睇得,真係絕配!

2024-06-12
最近Yoho Mall開左間新既泰國菜叫 So! Bangkok,住得咁近梗係要去試下正唔正啦:🍴Weekday Lunch Bento $99起套餐包左前菜、主食、麵飯、甜品!前菜揀咗蝦餅同埋鳳爪🦐跟住煮食揀咗炸雞🍗炸皮好薄,雞肉都嫩滑。麵飯揀左冬陰功金邊粉🍜味道正常個湯底可以再濃郁多啲🤏甜品揀左焦糖布甸配椰子雪糕🍦布甸好有驚喜🍮係好厚實同埋雞蛋味好香🥚椰子雪糕就略甜左啲,不過夾埋布甸一齊食就岩岩好啦!🍴蟹味噌青咖喱帶子意大利飯 $178第一次試咁fusion既意大利飯😆帶子有兩大隻,煎到外脆內嫩~配料仲有粟米芯同埋菇,而意大利飯質感恰到好處唔會煮到好腍,美中不足既地方係青咖喱味唔夠突出,不過整體都夠creamy😄🍴招牌泰式新地 $58超級足料!有泰式小丸子、粟米、花生、椰青肉、椰奶、仙草、刨冰同埋煉🤩每一啖口感都好豐富🤪不過建議兩個人share🤭因為食完真係好飽😂整體來講,味道中上,性價比好高!Lunch Set有哂前菜同埋甜品都係百零蚊😎建議大家甜品一定要揀布甸🍮環境都坐得好舒服😌裝修以粉紅色為主題🩷仲會播住泰文歌🇹🇭餐廳仲有室外位置~如果唔係太熱夜晚坐出邊都幾chill😋📍SO

🍴Weekday Lunch Bento $99起

🍴蟹味噌青咖喱帶子意大利飯 $178

🍴招牌泰式新地 $58

📍SO! BangKok Thai Eatery & Desserts
元朗元龍街9號形點 I 地下G005號舖
2024-05-17
2024-06-13 48 浏览
SO! BangKok Thai Eatery & Desserts 🍲🍤🥭今日我和朋友放工就去左元朗嘅SO! BangKok Thai Eatery & Desserts食泰國菜同甜品啦!🤩🇹🇭主菜 🍛首先我叫咗蟹味噌青咖哩帶子意大利飯($178)🍝,青咖哩汁超級香濃,蟹味噌味道濃郁惹味,帶子又新鮮彈牙,意粉同咖哩汁夾到超級配合,每口都係滿滿既海鮮味同香料味!👌泰式辣醬虎蝦蕃茄煙肉長通粉($148)🔥就真係辣到我流眼淚!不過個辣味同鮮味夾到好均勻,煙肉同蕃茄既味道都幾突出,超正宗泰式口味!個虎蝦又大隻又新鮮,長通粉QQ彈牙,夾埋個辣醬汁真係令人難以忘記!🍤甜品 🍨凍蝶豆花士多啤梨梳打($45)同凍班蘭香芋泰式小丸子鮮奶($45)就真係消暑解渴啲甜品!蝶豆花超滑身,士多啤梨味超清新,班蘭香芋味道又香又濃郁,小丸子超Q彈,真係清涼爽口!🍓🥤最後我仲叫咗芒果西米椰汁冰($38)🥭,個芒果超甜超香,西米粒粒分明,椰汁清新解渴,絕對係夏天必試之選!芒果同椰汁既味道真係太陣啦!🥥總括嚟講,呢間泰國菜真係超正宗,以這麼高質來說價錢合理。絕對值得一試!不單止主菜超正,甜品都好特別好食!環境清幽,服務

主菜 🍛

甜品 🍨

總括嚟講,呢間泰國菜真係超正宗,以這麼高質來說價錢合理。絕對值得一試!不單止主菜超正,甜品都好特別好食!環境清幽,服務員又好有禮,絕對可以翻㦸。

SO! BangKok Thai Eatery & Desserts (元朗)
元朗元龍街9號形點 I 地下G005號舖
2024-06-04
2024-06-11 28 浏览
今日去元朗行新商場,順便食晚飯,這間新式泰國fusion餐廳,食物款式很多且有特色,另外還有特色甜品。芒果石榴紅菜頭芝士沙律沙律菜新鮮爽脆,配上香甜芒果及石榴,加上女士至愛的紅菜頭,開胃又健康。泰式炸蝦餅蝦餅炸至金黃香脆,蝦肉十足,而且很彈牙。泰婆婆秘製海南雞飯海南雞已去骨,雞皮爽口雞肉嫩滑,配上油飯更添風味。冬陰功海鮮乾炒意粉意粉炒至爽口,加上淡淡冬陰功香味,而且不算辣,大頭蝦彈牙有蝦膏。招牌泰式新地椰子香濃郁,加上煙韌的珍珠、椰肉、紅豆等配料,略帶點咸味,咸甜衝擊下別有一番風味。最後飲返杯泰式青檸梳打,清一清味蕾。

芒果石榴紅菜頭芝士沙律

泰式炸蝦餅
蝦餅炸至金黃香脆,蝦肉十足,而且很彈牙。

泰婆婆秘製海南雞飯
海南雞已去骨,雞皮爽口雞肉嫩滑,配上油飯更添風味。

冬陰功海鮮乾炒意粉

招牌泰式新地

最後飲返杯泰式青檸梳打,清一清味蕾。