2021-04-13
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️平時食開壽司🍣有放題一啲都唔係新鮮事而家連韓國炸雞🐓都有啦🥳餐廳之前成日傳出結業嘅消息 所以一直想試下成間餐廳好韓🇰🇷 一入到去就聽到播住啲K-Pop 冇得去旅行頂下癮都好呀😣炸雞+pizza🐓🍕 $128/75分鐘午餐時間食真係好抵 呢個套餐已經有九款炸雞😍真心建議可以加多$20就可以食埋另外七款焗雞同小食呢度嘅炸雞放題 好爽既地方就係 可以每個口味嗌一件 鍾意食幾多就幾多 唔使就住就住 仲可以一次過食曬不同合味添😋今次我就試咗以下嘅食物❶甜酸炸雞🐓❷蜜糖芥末香蔥炸雞🍗❸黃金鹹蛋炸雞🐔❹香草青檸炸雞🐣❺蜜糖蒜香焗雞🐥❻首爾風味焗雞(原味焗雞)🐓❼雙重芝士焗雞🍗❽韓風紫菜焗雞🐤❾牛油炒雜菌🥦❶⓪蜜糖牛油粟米🌽❶❶千島加勒比薄餅❶❷瑪嘉麗塔皇后薄餅❶❸熱帶風情薄餅❶❹明蝦水牛芝士薄餅呢度嘅雞全部都係無骨 大家都可以食得好有儀態🤭 啲雞好滑仲要爆曬汁👍🏻炸雞比較香脆焗雞就比較適合一啲怕熱氣嘅朋友仔🤩我最推薦嘅口味係:⭐️黃金鹹蛋炸雞🐔鹹蛋黃味好突出 雞皮好香口又帶有鹹香 食完都唔會覺得好漏 最想encore之一🤣⭐️蜜糖蒜香焗雞🐥蜜糖同埋雞本身就已經係係一個Perfect mat
平時食開壽司🍣有放題一啲都唔係新鮮事
焗雞就比較適合一啲怕熱氣嘅朋友仔🤩
我最推薦嘅口味係:
⭐️黃金鹹蛋炸雞🐔
⭐️蜜糖蒜香焗雞🐥
蜜糖同埋雞本身就已經係係一個Perfect match 個人好鍾意呢個組合🤣
呢間餐廳做得唔錯嘅地方係蜜糖甜味適中😋Topping 有啲粟米脆片 口感加分 👍🏻