2024-10-10
再訪Sole Mio 今次係同小朋友一齊去估唔到老闆仲認得我 依舊熱情好客 難怪咁多熟客幫襯餐廳地理位置方便 只要沿住中環半山自動扶手電梯一直上 到伊利近街就見到個招牌 係伊利閣上UG層就到今次同小朋友黎先知原來有本特別設計既書仔架 主角就係老闆 入面有小遊戲同埋KIDS MENU 勁有心思Bruschetta前菜有蒜蓉包 蕃茄莎莎多士 同原個蒜蓉好開胃Mixed Italian Cold Cut & Cheese Platter 勁豐富 火腿三文魚三色瓜芝士Fried Calamari Ring 炸魷魚圈係小朋友至愛 食到唔停口Pizza Pepperoni 意大利辣香腸披薩 辣香腸芝士番茄醬比例好好 臨走仲外賣左個Pizza Pepperoni 準備第二日做早餐Combo set 有牛排 黑毛豬 龍蝦 薯條 大滿足羅勒醬鮮蝦意大利麵 唔少得飲品同甜品😆
估唔到老闆仲認得我 依舊熱情好客 難怪咁多熟客幫襯
Combo set 有牛排 黑毛豬 龍蝦 薯條 大滿足