2024-04-20
星期六同老公到中环Sole Mio食晚餐,呢间服务态度好好,老板好热情。Dinner set A包前菜、主菜、甜品或餐饮,只系$258,中环区黎讲好抵食。餐包有番茄多士同蒜蓉多士,多士好脆,番茄多士既配搭几夹。Insalata Caprese新鲜番茄配软滑既水牛芝士,好食。Salmone Affumicato E Avocado牛油果系我食过最好食既,烟三文鱼都唔错,另外可以自己加柠檬汁。Risotto Ai Funghi Porcini意大利饭整到有嚼口嘅口感,每一啖都食到蘑菇粒,非常足料。Four Cheese PizzaPizza行薄批路线,接近脆饼干个种,芝士非常浓郁。甜品有Tiramisu同Panna Cotta,tiramisu几幼滑,panna cotta口感软绵绵,好好食。叫左两杯cocktails: Old Fashioned同Mojito,仲有红白酒。
Dinner set A包前菜、主菜、甜品或餐饮,只系$258,中环区黎讲好抵食。 餐包有番茄多士同蒜蓉多士,多士好脆,番茄多士既配搭几夹。 Insalata Caprese
新鲜番茄配软滑既水牛芝士,好食。
意大利饭整到有嚼口嘅口感,每一啖都食到蘑菇粒,非常足料。
Four Cheese Pizza
Pizza行薄批路线,接近脆饼干个种,芝士非常浓郁。 甜品有Tiramisu同Panna Cotta,tiramisu几幼滑,panna cotta口感软绵绵,好好食。