2023-06-01
#波兒去邊度我地已經第二次黎 @sucasahk呢間親子餐廳波兒好鐘意食呢度嘅兒童餐😋每購買一份兒童餐都會送超可愛嘅波波+扭蛋🤩食物味道又好啱波兒口味,CP值高所以今次約埋Noah BB一齊黎食同玩🙌🏻餐廳待應哥哥姐姐都超nice,坐低就問波兒要唔要畫畫😍又會同波兒玩,留意住跌餐具立即補上,真係超好服務態度👍我哋幫波兒叫咗份C) 熱狗腸片芝士通心粉+牛油票米+泡芙+橙汁 $68🌟紐西蘭牛西冷配薯條 $198呢度嘅西冷我地叫咗Medium,生熟度剛剛好,唔會well done上菜😂肉質都幾好,肉汁濃牛味重👍波兒媽咪最欣賞係有生蠔食😍仲要跟餐加$48就有兩隻新鮮美味嘅法國生蠔😍🌟 加拿大無骨豬扒配飯 $152無骨豬扒啖啖肉,肥瘦剛好,唔會有臊味,仲要厚切😍煎得好靚,未食見到都流口水😋入口肉質柔嫩👍另外跟餐加咗🌟美國慢煮嫩雞胸 $32 比波兒加餸,好嫩口易咬開,好啱比波兒食❣️餐廳仲劃分咗兩個區域:💗用餐區主要係享用美食💗玩樂區可以開party,大量boardgame、足球機、打卡位,仲係寵物friendly 🙌🏻
我地已經第二次黎 @sucasahk呢間親子餐廳
我哋幫波兒叫咗份