2023-11-25
🍔經典漢堡Classic US Beef $138每個漢堡有5.33oz牛肉漢堡扒,配料有蕃茄、生菜、生洋蔥同醬汁仲可以自己加料:煙肉 +S10 、大啡菇 +$18 、煎蛋+$10、車打芝士+$10,我加多左粒煎蛋,味道同賣相都升級左,煎蛋煎到半熟,蛋白脆邊,蛋黃流心!面包兩邊都用牛油煎過,再塗滿醬汁,牛肉漢堡扒肉汁豐富,成個配搭超好食!另外仲有薯條炸到好香好脆,調味鹹度合適,都好好食!推薦👍🏻!.🍗68°C慢煮黃油雞 $288醃料可以選擇辣味或香草味,用68°C慢煮,肉質滑嫩多汁,食落有好濃香草味,雞肉餣到入味,唔會剩係得表面有味道!廚師上菜前會切好咗,方便食用。份量都好多,成隻3-4個人share 會比較好,2人share的話半隻會好啲。.🧅炸洋蔥圈 $58洋蔥圈裹上麵粉油炸而成,賣相金黃色,外層酥脆,內層軟嫩,食落唔會好油膩,食到洋蔥本身甜味,本身都有用鹽調味,唔使蘸醬,都好好食!另外都可以配上番茄醬。份量好多,陪酒一流,性價比高!.🥂餐廳仲有提供好多酒精及無酒精飲品,Cocktail, Mocktail 都好用多選擇。.🥃Cocktailrange Crush $78由Vodk
🍔經典漢堡Classic US Beef $138
🍗68°C慢煮黃油雞 $288
🧅炸洋蔥圈 $58
🥃Cocktailrange Crush $78
由Vodka(伏特加)、Triple Sec(橙酒)、橙汁、檸檬汁加梳打水製成,味道係橙味嘅酒😂
🍹Mocktail: Fruity Blossom $68
由橙、士多啤梨、蘋果、蔓越莓汁加梳打水製成,飲落酸酸甜甜!
👍🏻值得一讚嘅係餐廳嘅服務非常之好,有禮貌,會時不時幫我哋換細碟,又會頻頻加水,最後仲有消毒紙巾俾食客抹手。食物好,服務好,會再回訪!🤤