2024-02-16 188 浏览
以為銅鑼灣鋸釟一定貴?其實唔係!打開google map 搜尋扒鋸 立即搵到呢一間高質扒鋸價錢仲好公道,套餐可以逐位叫仲好大份,兩個人唔係咁肚餓又細食叫一份都食到飽飽一份套餐$398 加一 人均$200意大利雜菜湯 / 老海灣粟米周打湯兩款湯,我會選老海灣粟米周打湯因為呢款難煮大蝦廚師沙律海鮮拼盤海鮮比較醎一些,好入味,一人份量黎講好足夠120殻飼阿根延安格斯肉眼牛扒牛扒一定5成熟,而且這款牛扒脂肪量很少,但都可以做到好鬆軟,有層次黑松露意大利雲吞特別是這款雲吞,細細幾粒逐粒吞,好似小籠包咁法式焦糖燉蛋
焦糖燉蛋特配士多啤梨酸酸甜甜仲有小點配咖啡銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 8樓8/F, The L Square, 459-461 Lockhart Road, Causeway Bay
以為銅鑼灣鋸釟一定貴?其實唔係!
打開google map 搜尋扒鋸 立即搵到呢一間高質扒鋸
叫一份都食到飽飽

一份套餐$398 加一 人均$200

意大利雜菜湯 / 老海灣粟米周打湯
兩款湯,我會選老海灣粟米周打湯因為呢款難煮

大蝦廚師沙律

海鮮拼盤

海鮮比較醎一些,好入味,一人份量黎講好足夠

120殻飼阿根延安格斯肉眼牛扒

黑松露意大利雲吞

特別是這款雲吞,細細幾粒逐粒吞,好似小籠包咁

焦糖燉蛋特配士多啤梨酸酸甜甜

仲有小點配咖啡

2024-01-05
依家好多樓上鋪西餐質素都非常不錯,今日就揀咗呢間,因為中午有set lunch,二百零蚊有好多嘢食:西湯、海鮮拼盤、牛扒、焦糖燉蛋甜品、意大利雲吞及飲品西湯選擇了粟米周打湯,湯底好濃郁,飲落口食到粒粒粟米,再配上一塊蒜蓉牛油焗多士,是令人滿意的序幕!接着上了一盤海鮮拼盤,海鮮有分辣味和蒜蓉牛油味兩種,沒有想像到這個拼盤份量也不少,當中有蝦、青口、蜆、八爪魚仔、還有粟米、薯仔、腸仔等,樣樣都好新鮮甜美。我個人就夠喜歡有辣味的那款。還未享受完海鮮拼盤,隨即便上了澳洲肉眼牛扒,足足有八安士咁多,-塊叫了全熟,另一塊七成熟,全熟的那塊夠薄,七成熟的那塊相對較厚身,但兩者都處理得恰到好處,全熟的那塊,一點也不覺得硬,而且肉汁仍保留得很好,肉眼扒還配有粗身薯條及翠玉瓜,非常夠食。黑松露意大利雲吞,有很濃郁的黑松露味道,雲吞細細隻。一口一啖非常容易食,味道頗濃,好味!甜品有法式焦糖燉蛋,燉蛋的質感滑溜,焦糖脆口,配兩小塊曲奇為這一餐畫上一個完美句號!論份量,這個套餐非常足夠,價比值很高,論味道,整體味道較為濃郁,喜歡濃味的朋友就非常合適啦!

2024-01-26
午餐
2024-02-14 136 浏览
之前一直都想試呢間喺銅鑼灣樓上嘅餐廳,上到嚟見到呢度嘅裝修好有特色,好多哈哈笑嘅裝飾🙂原來呢度每逢星期二同星期五仲會有DJ打碟嫁,真係好有feel!嗌咗呢個「魔鬼漢堡」好得意呀,佢真係有魔鬼嗰兩隻角,好啱影相😈同埋個漢堡包係超級脆,裏面塊漢堡都好多汁,食落去辣辣地,好惹味😋鮑魚海鮮拼盤夠哂兩個人share食,拼盤裏面有長腳蟹、鮑魚、八爪魚仔、大蝦、大蜆、青口、西班牙腸、薯仔、粟米,真係好足料!啲海鮮都好新鮮,配埋蒜蓉牛油汁好夾,食到超滿足😆😆

• 海鮮拼盤
今日嚟到銅鑼灣☺️喺銅鑼灣搵到地方食午餐唔容易,因為真係太多人,今日搵到呢間以Pop Music 為主題嘅餐廳✨午餐都好多選擇🫶🏻我哋本來叫黃油雞,不過已經賣哂所以就揀咗燒香草雞胸沙律肉嘅份量好足夠☺️菜都好多除咗醬,仲有醋係底,唔錯唔錯另外當然叫多份鮑魚虎蝦配牛扒🤤絕對冇令人失望,牛扒medium rare,仍然有肉汁配埋虎蝦、鮑魚,出色!✨餐廳整體質素高,侍應服務態度友善唯一比較冇咁好就係有啲大油煙味下次有機會再嚟💛
今日嚟到銅鑼灣☺️
喺銅鑼灣搵到地方食午餐唔容易,
因為真係太多人,
今日搵到呢間以Pop Music 為主題嘅餐廳✨

午餐都好多選擇🫶🏻

我哋本來叫黃油雞,不過已經賣哂
所以就揀咗燒香草雞胸沙律
肉嘅份量好足夠☺️菜都好多
除咗醬,仲有醋係底,唔錯唔錯
燒香草雞胸廚師沙律

另外當然叫多份鮑魚虎蝦配牛扒🤤
絕對冇令人失望,
牛扒medium rare,仍然有肉汁
配埋虎蝦、鮑魚,出色!✨
鮑魚虎蝦配牛扒

餐廳整體質素高,侍應服務態度友善
唯一比較冇咁好就係有啲大油煙味
下次有機會再嚟💛
燒香草雞胸廚師沙律
2024-02-08 130 浏览
朋友帶咗我去佢最鍾意嘅餐廳食團年飯,餐廳主打美國菜,一開lift門即刻見到一大台「捽碟機」,牆上掛咗好多老闆珍藏黑膠碟作佈置,我唔識都睇得出老闆對音樂嘅熱愛,整體環境簡約懷舊得嚟又有現代感,枱與枱之間都闊落,聽住好聽音樂食飯心情都特別靚。餐牌有多款頭盤、主菜、小食同套餐選擇,套餐都相當豐富同抵食。朋友發板點咗牛扒套餐、5重芝士Pizza、香蒜牛油煮蜆同洋蔥圈。炸洋蔥圈洋蔥圈食落口感好特別,冇一絲絲「藕斷絲連」嘅纖維,我大膽估計係先將洋蔥攪碎再同粉漿混埋一齊,再整成圈狀落油炸,每個洋蔥圈都係相若大小同形狀應該都幾考功夫,入口鬆化唔油膩,有洋蔥香味。凱撒沙律+粟米周打湯套餐嘅凱撒沙律份量適合兩個人食,沙律菜新鮮清爽,醬汁正常,整體不過不失。餐湯唔會太濃稠,有香甜粟米味,湯底有啲雜菜,幾好飲,隨湯附上嘅蒜茸包大有驚喜,有滿滿蒜香同牛油焦香味,香脆得嚟唔硬,好好食。香蒜牛油煮蜆朋友大大力推薦嘅蜆果然名不虛傳,一大碟肥美嘅蜆放在眼前相當吸引,蒜香、香草香夾雜住蜆嘅海水味,有種去咗海灘嘅感覺。蜆肉睇相都睇佢得出肥美,入口肉質嫩滑冇渣,十分清甜一啲都唔腥,勁好食。蒜蓉包點蜆汁又有另一番滋味,香脆嘅蒜

炸洋蔥圈

凱撒沙律+粟米周打湯

香蒜牛油煮蜆
朋友大大力推薦嘅蜆果然名不虛傳,一大碟肥美嘅蜆放在眼前相當吸引,蒜香、香草香夾雜住蜆嘅海水味,有種去咗海灘嘅感覺。蜆肉睇相都睇佢得出肥美,入口肉質嫩滑冇渣,十分清甜一啲都唔腥,勁好食。蒜蓉包點蜆汁又有另一番滋味,香脆嘅蒜茸包多咗份清新感,蜆汁實在太好味,食到最後,我直情將蜆汁當湯飲。

鮑魚虎蝦配牛扒
鮑魚好啱團年飯食,成件事好應節,飽魚完全唔韌仲有種爽脆口感,味道鮮甜唔腥,好好食。虎蝦有大大兩隻,睇見都好滿足,入口啖啖肉,有濃厚蒜香牛油味,好惹味,好味到我可以一個人食十隻。配菜都做到咁好,完全食得出廚師嘅誠意。

朋友唔太喜歡食太生嘅牛扒所以叫咗七成,廚師將成熟控制得啱啱好,牛扒表面有焦香牛油味,即使七成熟牛扒嘅肉汁仲保存得好好,成塊扒嘅口感都好好食唔到有渣嘅感覺,芥辣醬唔知係未餐廳秘製配方,鹹、酸、辣味調製得好好,同牛扒好夾,肉味之餘有多幾種層次嘅味道。

5重芝士Pizza
Pizza又係朋友大大力推薦嘅菜式,Pizza一出爐已經聞到果種濃厚嘅芝士香味,上到枱更加係不得了,pizza個樣冇乜特別但味道絕對係冇得輸,一啖pizza係有唔同嘅芝士味爆發出嚟,芝士味濃厚得好誇張,雖然芝士味重但又冇因為咁而好鹹,脆邊更係錦上添花,每啖都似食緊芝士脆脆,pizza好食到我可以自己食曬成個。

紐約芝士蛋糕
套餐嘅甜品係紐約芝士蛋糕,味道清新唔漏,食完濃厚芝士味嘅pizza,個芝士蛋糕有種清味蕾嘅作用,為成餐飯劃上句號。

2024-01-27
2024-02-03 219 浏览
忙碌工作後,星期六放假成日都想去食唔同嘅食物平衡下生活。朋友介紹呢間位於銅鑼灣嘅The Musicbox Grill House & Bar食牛扒。今日一於嚟食個brunch試試。餐廳有不少笑哈哈和小擺設,非常有趣,加上就嚟新年,仲有啲獅頭和新年裝飾佈置,幾有氣氛。我哋叫咗兩個餐,一個喺7-course chef tasting menu,一個喺烤焗海鮮芝士通心粉套餐***老海灣粟米周打湯和意大利雜菜湯***兩款都好好味,我鍾意雜菜湯多啲,味道濃郁👍***大蝦廚師沙律&凱撒沙律***沙律菜好新鮮,凱撒沙律有滿滿嘅芝士,而大蝦廚師沙律加上醋感覺很清新***海鮮拼盤***海鮮款式多而且好香蒜蓉牛油味***120穀飼阿根廷安格斯肉限牛扒***煮嘅時間得啱啱好,牛扒好重牛味,配埋香料芥辣醬好惹味,另牛扒入口更有層次👍***烤焗海鮮芝士通心粉***呢個芝士通粉真係不得了,我同朋友係芝士控,一見到佢啲拉絲嘅芝士就忍唔住大讚,好多份量嘅芝士濃罩住成個通粉,而且帶子也好好味👍***法式焦糖燉蛋***好香蛋味嘅燉蛋再加脆卜卜嘅焦糖,為呢餐brunch作總結,滿足😌

***老海灣粟米周打湯和意大利雜菜湯***
兩款都好好味,我鍾意雜菜湯多啲,味道濃郁👍

***大蝦廚師沙律&凱撒沙律***

***法式焦糖燉蛋***

2024-02-03
午餐
2024-01-27 222 浏览
朋友放工收八點 約咗佢喺銅鑼灣9:00食嘢諗住搵間有氣氛嘅餐廳聽下音樂食吓西餐見到有DJ點播 就決定一試上到去果然氣氛好好 除咗情侶也有不少家庭客我哋點咗1 個main dish 1 個小食 黑松露意大利雲吞黑松露醬非常creamy 意大利雲吞內餡有芝士 口感更為豐富牛扒配海鮮我哋選擇咗medium rare 熟成程度 上菜時亦冇Overcook 肉質鮮嫩配上蒜味的Cajun shrimp 頗為惹味 基本上輕點醬汁也可以了飲品🍸Stella Artois 份量足足有兩個Standard drink 可以一路飲一路聽歌Pineapple Punch另一杯選擇Mocktail 由菠蘿配搭下口感很fresh 除了菠蘿汁也有檸檬和梳打調配 果香味也不錯餐廳整體嘅環境氣氛和食物質素也合乎期待 亦見到有幾台客也有慶祝生日也會播放生日歌 很有氣氛
朋友放工收八點 約咗佢喺銅鑼灣9:00食嘢

亦見到有幾台客也有慶祝生日
也會播放生日歌 很有氣氛
2024-01-20
2024-01-25 185 浏览
星期三又係約教會食好野既時候,今次選左銅鑼灣食,因為跟手重可以去食Pancake🤣🤣🤣🤣,今次約左個靚女1530,難得靚女係唔遲到,重早到過我🤣🤣🤣上到去睇左一陣餐牌未諗到食乜,跟著店員都好熱情招呼及推介我地食乜,我地叫左阿根廷牛扒五成熟👍😋,牛油煮蜆(D蜆都幾大隻,重跟左四塊蒜蓉包)😋👍😋👍重有沙律,店員話送左4隻蝦比我地😍😍😍😍 (可能約靚女一齊食係多D著數)天氣凍靚女叫左杯熱飲~ 我雖然怕凍但都問左店員邊杯飲品靚,我叫黎打下卡🤣🤣🤣🤣🤣本來店員話炸魚薯條係用東星班,我都好想試下,但因為靚女話驚食唔曬,所以無叫🤣我本來都想叫埋,但唔好意思比人知我大食🤭🤭🤭🤭 呢度重有哈哈笑做主題,都幾特別,重有一個打碟位置可以比大家影相打卡👍👍店員重有推介佢地有個食物獎,係有神秘顧客食完覺得正,所以頒獎比佢地店架👍👍整體黎講我對於食物同環境都好滿意👍
2024-01-24
  • 香蒜牛油煮蜆
2024-01-19 189 浏览
環境不錯,職員很nice,很適合朋友相聚談天說地。這次跟太太來慶祝生日,經openrice訂位後,餐廳也會經whatsapp確認及詢問有什麼要求,這點很不錯。Order了一個Tomahawk set for 2,再加了一個炸洋蔥和一個香蒜牛油煮蜆,很美味。只是斧頭扒點了medium,出來的有點太熟了😅。另外餐廳逢星期一為男士日,星期三為女士日,男或女士在當日可無限添飲,更適合一班朋友相約傾下計,食下嘢。
2024-01-17
庆祝纪念
生日
  • 法式焦糖燉蛋
  • 香蒜牛油煮蜆
  • 芝士蛋糕
2024-01-16 197 浏览
星期六黎開銅鑼灣 返左成個星期工 梗係要chill下放鬆下😌係openrice就搵到呢間好評多多 氣氛又好嘅樓上西餐廳🎶就決定同男朋友黎呢到brunch😚7-course chef’s tasting menu ($398)海鮮拼盤海鮮種類豐富 有蝦 八爪魚 等等 一啲都唔hea架😆120穀飼阿根廷安格斯肉眼牛扒加$88就可以升級到12oz😍咁就梗係upgrade牛扒份量好大 好足料🤭 肉質鮮嫩多汁黑松露意大利雲吞黑松露香氣撲鼻 黑松露愛好者必食!Crème Brulee最後以一個唔會太甜嘅焦糖燉蛋完結呢餐brunch😬

海鮮拼盤
海鮮種類豐富 有蝦 八爪魚 等等 一啲都唔hea架😆

120穀飼阿根廷安格斯肉眼牛扒
加$88就可以升級到12oz😍咁就梗係upgrade
牛扒份量好大 好足料🤭 肉質鮮嫩多汁

黑松露意大利雲吞
黑松露香氣撲鼻 黑松露愛好者必食!

Crème Brulee
最後以一個唔會太甜嘅焦糖燉蛋完結呢餐brunch😬
Musicbox restaurant have a unique design, with a lot of the songs being played as part of the 2010s, they also put a sign saying 80s and 90s music are being put for tuesday night dinner!So we have a 7 course chef tasting menu! We have the soup with the bread, which is not too sweet but at the same time, not too bland! perfect opening appetiser!Then we have the King prawn Salad, which is again a nice and light opening before going to the main meal! we got the sauce on the side, so we are able to

Then we have the King prawn Salad, which is again a nice and light opening before going to the main meal! we got the sauce on the side, so we are able to it with/without the sauce (based on preference)

Then, we have the Seafood boil, consisting of shrimp, clam, mussels, octopus and also the corn and sausage. The flavour is savoury and shows the freshness of the seafood but at the same time no fishy smell when eating this dish! 👍

Then we have our main, which is the 12 oz 120 days argentinian grain fed ribeye. The beef is fatty and juicy, the combination of the fats and the beef make an umami flavor!

Besides this, we also order their signature devil’s burger (not part of the chef tasting menu). I was pleasantly surprised with how good this burger is! The sauce is spicy and flavourful and the buns and the patties are perfectly cooked! definitely one of my favorite burger in hk!

We then have the truffle mushroom tortelini, which is four pieces of these delightful truffle pasta. As I love truffle, this is definitely amazing to compliment the steak and burger mains! the portion is not big either, but filling so its enough to fill u up but not too full either!

We end the day with creme brulee, which is creamy and sweet! A good end to the lunch meal

2024-01-11 940 浏览
見餐廳做early bird 優惠, 7:30前離座7折 ! 睇相食物唔錯,覺得幾掋就同friend 黎食! 波本辣汁烤羊架好奇咩係波本辣汁所以冇叫香草烤羊架😂🤣 食落微微地辣,羊味比較岀。羊架5成多d d 羊本身肥瘦都均勻! 所以有油香又唔太肥! side dish 個洋蔥圈好加分! 脆卜卜之餘,裹面好小粉,洋蔥夠林。 酸辣海鮮意大利粉Waitress 問我地要邊款意大利粉, 個人覺得甘幾好幾細心。 有時候想食一種粉但又唔想食個款汁,會選擇困難!😂😂食落係酸酸辣辣,再加左芝士🧀️ 所以個酸辣味唔會太搶,幾惹味! 海鮮都幾多,蝦,帶子,魷魚。 帶子就好甜,個熟度啱啱好幾加分! Goose Island Duck Duck Goose Seesion IPA 見好少餐廳有就試下! 未食野飲有小小柑橘同葡萄柚味幾清新。食食下野再飲係口中有果香中帶小小苦。苦嘅後勁都維持左陣,啱曬鐘意飲小小甘甜beer 嘅朋友! 環境都舒服,waitress 好細心留意我地有咩需要🤣🤣🤣 個7折early bird 好掋,值得再encore ❤️

波本辣汁烤羊架

酸辣海鮮意大利粉

2024-01-06
銅鑼灣L Square必食呢間樓上西餐廳💝之前情人節已經食過一次 念念不忘佢嘅雞胸 今次係二訪環境係復古style 牆身掛咗好多特色裝飾 每次嚟到都好熱鬧full house咁滯 氣氛好好首先推薦烤雞胸忌廉汁意大利粉!雞胸超級嫩滑 調味啱啱好 意粉完全掛汁 100分!煎三文魚配龍舌蘭忌廉汁表現都不錯唔算特別多魚油嘅三文魚 適合減脂人士手頭比較緊😂😂所以嗌咗平啲嘅草飼澳洲肉眼牛扒 點知都唔錯喎 嗌咗三成熟 啱啱好 以呢個價錢嚟講肉質不錯👍🏻👍🏻👍🏻
銅鑼灣L Square必食呢間樓上西餐廳💝
之前情人節已經食過一次 念念不忘佢嘅雞胸 今次係二訪

首先推薦烤雞胸忌廉汁意大利粉!
雞胸超級嫩滑 調味啱啱好 意粉完全掛汁 100分!
煎三文魚配龍舌蘭忌廉汁表現都不錯
唔算特別多魚油嘅三文魚 適合減脂人士
2024-01-05 99 浏览
7-Course chefs tasting menu $468 龍蝦湯飲落去有濃郁嘅龍蝦海鮮味,而且嗰一隻未飲得出係用真材實料熬出嚟。整完之後,隔渣隔得好乾淨所以口感好豐潤同埋滑順。帶子廚師沙律帶子甜美,鮮嫩非常爽口,作為開胃菜一流。鮑魚海鮮拼盤揀咗蒜蓉牛油味。淡淡嘅蒜蓉味唔會搶咗海鮮嘅鮮味,而且牛油同埋海鮮非常之夾豐富咗口感。海鮮方面就有青口,魷魚仔蜆肉,大蝦,鮑魚。伴菜都有薯仔同埋粟米。120日穀飼阿根廷安格斯肉眼牛扒肉眼扒嘅肉質精細,而且味道香濃油脂紋理平均。只係簡單嘅黑胡椒同埋鹽調味就已經可以帶出牛嘅香味。如果點埋餐廳特別調製嘅燒烤汁仲可以好明顯咁樣食到炭燒味。如果點餐廳精選嘅芥末醬少少辛辣嘅味道,減輕咗肉嘅油膩感。法式焦糖燉蛋燉蛋順滑濃郁,香草同埋奶油嘅份量較得啱啱好。質地濃郁而且絲滑。

龍蝦湯

帶子廚師沙律
帶子甜美,鮮嫩非常爽口,作為開胃菜一流。

鮑魚海鮮拼盤

120日穀飼阿根廷安格斯肉眼牛扒

法式焦糖燉蛋
星期六約咗朋友仔去銅鑼灣食個late lunch順便補慶祝聖誕節,比我搵到一間氣氛超讚嘅樓上西餐廳「The Musicbox Grill House & Bar」,上去前已經做足功課,我地嗌咗一個tasting menu同brunch menu share黎食,味道好之餘仲份量十足👍🏻餐廳每逢星期二、五都會有DJ駐場打碟,已經約好成班朋友下次一齊上黎chill返晚🍺7-Course Chef's Tasting Menu龍蝦湯味道濃郁,口感creamy咸鮮香濃,配上旁邊脆卜卜嘅蒜蓉包零舍香口帶子廚師沙律香煎帶子配上醋汁沙律菜,沙律菜夠晒新鮮,酸酸地非常開胃鮑魚海鮮拼盤呢個海鮮拼盤足夠兩個人share食,我地揀咗蒜蓉牛油汁,蒜香味十足,拼盤包括鮑魚、八爪魚仔、大蝦、大蜆、青口、西班牙腸、薯仔、粟米,所有海鮮都非常新鮮,鮑魚大大隻又彈牙,大蝦爽口鮮甜,大蜆肉質肥厚鮮美,超讚👍🏻120日穀飼阿根廷安格斯肉眼牛扒推介👍🏻必點嘅牛扒,一上枱時仲熱氣騰騰,切落去牛扒充滿肉汁,5成熟就剛剛好,裏面嘅肉質呈粉嫩顏色,食落去軟稔鬆軟亦冇筋,牛味香濃,我地加大咗12oz,夠晒兩個人食😋配菜啡菇最有驚喜,厚

7-Course Chef's Tasting Menu
龍蝦湯

帶子廚師沙律
香煎帶子配上醋汁沙律菜,沙律菜夠晒新鮮,酸酸地非常開胃

鮑魚海鮮拼盤

120日穀飼阿根廷安格斯肉眼牛扒
推介👍🏻必點嘅牛扒,一上枱時仲熱氣騰騰,切落去牛扒充滿肉汁,5成熟就剛剛好,裏面嘅肉質呈粉嫩顏色,食落去軟稔鬆軟亦冇筋,牛味香濃,我地加大咗12oz,夠晒兩個人食😋配菜啡菇最有驚喜,厚肉juicy,每啖咬落去都爆汁🉐

野菌蕃茄意大利雲吞
意大利雲吞上面灑上芝士加上酸酸甜甜嘅蕃茄醬汁,入口充滿菇嘅香味,一啖一粒夠晒過癮

法式焦糖燉蛋
上面一層經燒過後香脆嘅焦糖,配合軟滑嘅燉蛋,蛋味香濃,口感豐富,甜度適中👍🏻

Brunch Menu
老海灣粟米周打湯
粟米湯口感creamy幼滑,味道香甜,加入粟米粒令口感更加豐富

凱撒沙律
沙律菜新鮮爽脆,加入脆煙肉粒同麵包粒令味道更加提升

軟殼蟹漢堡
必點👍🏻軟殼蟹炸得金黃酥脆,裏面依然保持蟹肉嘅鮮嫩,而且一啲都唔乾,火候控制得非常好,配上蕃茄、生菜、洋蔥,加入甜辣嘅mayo sauce,大大增加咗軟殼蟹嘅鮮味,惹味又香口

📍The Musicbox Grill House & Bar (銅鑼灣)

人均消費:$250-350
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️