2023-11-08
🍹要搵間坐得舒服嘅餐廳🍴好好咁傾下計食餐飯😌呢間餐廳絕對係一個好選擇喔🥳🍴餐廳裝修型格得黎又溫馨👍不論兩口子撐枱腳或者一班朋友聚會都好適合🈴️今次我哋訂咗枱🪑所以仲可以安排到坐好舒適嘅卡位添🥳🍵是日餐湯: 蘋果榕薯仔湯🌈蘋果榕薯仔湯味道夠曬濃郁🔥真材實料💯好味道喔🥳🍛烏魚子海鮮肉醬意大利貓耳朵麵🌈佢哋呢個意大利貓耳朵麵咬落口煙煙銀銀✅口感同平時食嘅彈牙好多💯醬汁味道好惹味👍呢個好推介喎🥳🍸Mango Tango🌈又好味又啱曬打卡嘅Mango Tango🍹見已經想飲嚕✅好開心呢🥳🐟海鮮湯烤三文魚🌈海鮮湯底味道夠鮮又清新✅欣賞佢地三文魚唔係well done💯所以魚嘅肉質係好鮮嫩😋配埋藍青口海鮮真係冇得彈呀🥳🍮伯爵茶意大利奶凍🌈好喜歡伯爵茶嘅香味淡淡嘅茶香味道👅加埋Creamy 香濃幼滑嘅奶凍 簡單而又帶出複雜嘅層次感喔🥳🍹Green Point🌈青B B嘅Green Point😍味道好清新✅打卡一流📷
🍵是日餐湯: 蘋果榕薯仔湯
🌈蘋果榕薯仔湯味道夠曬濃郁🔥真材實料💯好味道喔🥳