餐厅: ULURU
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
想去一間比較特別嘅餐廳可以選擇灣仔地鐵站附近嘅Uluru設計係用上簡約黑白色牆上全部是手繪嘅畫作非常有創意又值得打卡而且空間感大坐得舒服我地5:30pm 到食晚餐之後陸續見到好多人嚟仲帶埋貓貓狗狗🐱🐶好熱鬧係一間好pet-friendly既餐廳😎🌮自家製墨西哥焗脆薄片 $88平時我哋都好鍾意食Nachos!呢度有三款而家製醬汁:蕃茄醬、酸忌廉醬、牛油果醬,小食一流!🦐 阿根廷紅蝦刺身配蕃茄沙沙多士 $138隻紅蝦非常大隻,好鮮甜,配埋薄薄地脆脆地嘅多士,完美配搭!🍝 流心溫泉蛋卡邦尼意粉 $128我個仔大贊非常好食,醬汁濃郁,奶香味十足!食落啖都好creamy!佢一個人已經清晒成碟😋🍱 蒲燒鰻魚、櫻花蝦意大利飯 $158超大份嘅鰻魚鋪咗喺飯上面,仲有好多好多蛋碎!🍕 京式烤鴨薄餅 $148烤鴨做嘅薄餅第一次食,食到有京蔥和甜醬,口感幾特別,啖啖肉,略嫌有少少太咸。🍰 富士芝櫻祭 - 丸久小山園抹茶 Tiramisu $118賣相非常精緻,富士山造型刻畫細緻,靚到唔捨得食!用上小山園綠茶、Mascarpone 芝士、焙茶手指餅,鐘意抹茶既一定唔好錯過!☕️ Tiramisu coffee
想去一間比較特別嘅餐廳
仲帶埋貓貓狗狗🐱🐶好熱鬧
係一間好pet-friendly既餐廳😎

🌮自家製墨西哥焗脆薄片 $88

🦐 阿根廷紅蝦刺身配蕃茄沙沙多士 $138
隻紅蝦非常大隻,好鮮甜,配埋薄薄地脆脆地嘅多士,完美配搭!

🍝 流心溫泉蛋卡邦尼意粉 $128

🍱 蒲燒鰻魚、櫻花蝦意大利飯 $158
超大份嘅鰻魚鋪咗喺飯上面,仲有好多好多蛋碎!

🍕 京式烤鴨薄餅 $148

☕️ Tiramisu coffee $52
造型好可愛!啱啱好打完卡,塊餅乾就溶左😛好重tiramisu味!

🍫 Chocolate $40
連杯朱古力都唔簡單唔求其 good!
2024-11-27 881 浏览
家姐哥哥終於考完試啦🎉妹妹又派到好學校📚仲記得5️⃣年前,家姐派到好學校,我哋都係去 ULURU 慶祝🎊今次都唔例外🥳餐廳牆面、家具同裝飾大多以黑色同白色為主⚫⚪形成鮮明對比✨空間時尚而簡約🪑營造出一種優雅用餐環境🍽️🌟🥗 挪威三文魚凱撒沙律新鮮挪威三文魚搭配經典凱撒沙律,融合生菜、脆皮麵包同特製凱撒醬,口感清新🧀 芝士拉絲一口豆腐外脆內嫩豆腐,搭配濃郁芝士,輕輕一咬,芝士流出🍢 蜜味沙嗲醬雞肉串燒雞肉串燒浸泡蜜味沙嗲醬中,香甜可口,烤至外焦內嫩🌮 自家製墨西哥焗脆薄片自家製脆薄片,搭配香濃墨西哥醬汁,口感酥脆🍔 和風芝士玉子和牛漢堡和牛製作漢堡,配上滑順芝士同特製日式調味🍤 芝士焗大蝦意式香草茄茸意粉新鮮大蝦與意大利香草茄茸醬完美搭配,芝士焗至金黃🐟 日式西京燒比目魚扒比目魚扒經典西京燒醬醃製,肉質鮮嫩,搭配清爽配菜🧇 港式奶茶味麻糬窩夫將港式奶茶風味融入麻糬窩夫中,外脆內軟,麻糬韌性同窩夫餅鬆軟互相結合,形成獨特口感🍓 夢-森之家磨菇外型,草莓乳酪、草莓果蓉同香脆Crumble層層疊疊,美觀又美味ULURU📍春園街1-11號春暉大廈1樓#uluru #uluruhk #chill #ca

🥗 挪威三文魚凱撒沙律

🧀 芝士拉絲一口豆腐
外脆內嫩豆腐,搭配濃郁芝士,輕輕一咬,芝士流出

🍢 蜜味沙嗲醬雞肉串燒
雞肉串燒浸泡蜜味沙嗲醬中,香甜可口,烤至外焦內嫩

🌮 自家製墨西哥焗脆薄片
自家製脆薄片,搭配香濃墨西哥醬汁,口感酥脆

🍔 和風芝士玉子和牛漢堡
和牛製作漢堡,配上滑順芝士同特製日式調味

🍤 芝士焗大蝦意式香草茄茸意粉
新鮮大蝦與意大利香草茄茸醬完美搭配,芝士焗至金黃

🐟 日式西京燒比目魚扒
比目魚扒經典西京燒醬醃製,肉質鮮嫩,搭配清爽配菜

🧇 港式奶茶味麻糬窩夫

🍓 夢-森之家

ULURU
📍春園街1-11號春暉大廈1樓

#uluru #uluruhk #chill #cafe #dinner #dinning #food #foodie #relax #anniversary #香港好去處
2024-11-22 1007 浏览
同朋友起灣仔行街見到呢間好靚的餐廳,於是去試試💃🏻店內裝潢以黑白二次元空間為主題,好似去左藝術館咁~而且室內室外環境寬敞坐得好舒服!🌟店家最特別係可以提早三天預訂脆脆乳豬仔慶祝生日等或聚會,呢隻豬仔有三種口味(芒果、荔枝、香蕉味),記得提早預訂呀!主食京式烤鴨薄餅薄餅外皮香脆,內裡的鴨肉鮮嫩多汁,搭配甜麵醬和蔥段,每一口都是滿滿的油脂香味,好似食緊北京烤鴨咁🤤🤤川味雞肉炒意粉這道菜式很新穎同驚喜,辣味與中式調味相結合,帶來了別樣的風味,雞肉軟嫩入味,滿滿川辣風味🤤😍甜品「富士 - 芝櫻祭」外型是靚靚的富士山造型的tiramisu,味道清新自然,甜而不膩,真的很驚喜❤️2D cake 造型非常可愛,好濃郁的cream cheese味道,內裡包全軟熟的海綿蛋糕,每一口都好滿足😍☺️飲品Uluru Rose Tea 帶有淡淡的玫瑰香氣,加入香草特調,口感十分完美!🍸Popcorn latte 爆谷的香甜與咖啡的苦味完美融合,絕對能夠圈粉的飲品🥳Lavender Dream 薰衣草的香氣一口喝下令人放鬆,口感層次豐富,很特別❤️小食自家製墨西哥焗脆薄片酥脆可口,加上滿滿香濃的芝士再搭配自製的醬料,讓
同朋友起灣仔行街見到呢間好靚的餐廳,於是去試試💃🏻

主食
京式烤鴨薄餅

川味雞肉炒意粉

甜品
「富士 - 芝櫻祭」

2D cake

飲品
Uluru Rose Tea
帶有淡淡的玫瑰香氣,加入香草特調,口感十分完美!🍸

Popcorn latte
爆谷的香甜與咖啡的苦味完美融合,絕對能夠圈粉的飲品🥳

Lavender Dream
薰衣草的香氣一口喝下令人放鬆,口感層次豐富,很特別❤️

小食
自家製墨西哥焗脆薄片
酥脆可口,加上滿滿香濃的芝士再搭配自製的醬料,讓人一吃就停不下來。

阿根廷紅蝦刺身配番茄沙沙多士
紅蝦的鮮甜與番茄的酸甜非常融洽,這個嶄新的配搭非常有驚喜,令人回味無窮🤤😍
2024-11-09 1259 浏览
打卡感滿滿既一開cafe整間餐廳都系手繪圖畫由門口,樓梯,牆壁,枱紙都系重要以黑白配色,藝術感勁強食物方面價錢實惠重有啲幾特式添今日試左好多野前菜-三文魚凱撒沙律,正常發揮小食-雞肉串燒,燒得香,有6串份量幾多-白酒忌廉青口,味鮮 汁又香濃,配左個芝士多士,更要一讚Pizza-京式烤鴨薄餅,相當特別,味道唔錯主菜-紐西蘭西冷牛扒,好厚身,牛味都幾濃重有好多配菜主食-西班牙紅花海鮮意大利飯,飯煮得煙韌,海鮮一樣好足料甜品-富士芝櫻祭,一個造到富士山咁,抹茶味既tiramisu,打卡一流

打卡感滿滿既一開cafe
整間餐廳都系手繪圖畫
由門口,樓梯,牆壁,枱紙都系
重要以黑白配色,藝術感勁強

食物方面價錢實惠
重有啲幾特式添

今日試左好多野
前菜
-三文魚凱撒沙律,正常發揮
小食
-雞肉串燒,燒得香,有6串份量幾多
-白酒忌廉青口,味鮮 汁又香濃,
配左個芝士多士,更要一讚
Pizza
-京式烤鴨薄餅,相當特別,味道唔錯
主菜
-紐西蘭西冷牛扒,好厚身,牛味都幾濃
重有好多配菜
主食
-西班牙紅花海鮮意大利飯,
飯煮得煙韌,海鮮一樣好足料
甜品
-富士芝櫻祭,一個造到富士山咁,
抹茶味既tiramisu,打卡一流

• 京式烤鴨薄餅
2024-11-04 1099 浏览
已經係光顧咗幾次,地方環境打卡一流,每一個角度都係好上鏡。好鍾意食嗰個墨西哥薄脆,因為佢背嘅三個獎我都好鍾意。最近試咗個芫荽意粉有驚喜。每一次都坐得好舒服,佢三點至四點基本上冇人理你,你可以任坐,同朋友去傾偈傾咗三個鐘,非常之奢侈。

2024-11-03
  • 炸香脆粗直薯條配黑松露醬
  • 阿根廷紅蝦刺身配蕃茄沙沙多士
  • 富士芝櫻祭 - 丸久小山園抹茶Tiramisu
  • 京式烤鴨薄餅
  • 墨西哥薄脆
一入去就置身於畫廊及餐廳於一身,黑白交錯既畫風裝修好有特色!頭盤酥皮焗田螺,香口酥脆每粒都一口size,方便開胃主食同主菜係焦點所在:招牌京式烤鴨薄餅和西冷牛扒兩樣都好充滿肉感!肉質豐厚,性價比超高而且中西元素都集於一身,第一次嘗試烤鴨薄餅又幾驚喜,蔥香配上薄脆餅底,有一種食西式片皮鴨既感覺,強烈推薦!西冷牛排方面分量十足,如果女士們黎食就小心啦,可能要2個人合力先食得曬成塊巨型牛扒🥩而甜品方面有精緻造型既富士山🗻&森林之家🍄,森林之家係由士多啤梨朱古力 + 白朱古力搭砌出來,非常有童話氣息;富士山則是抹茶芝士蛋糕,甜度適中,而且打卡美觀,好岩中意健康既香港人!配上無酒精青檸🍋‍🟩Mjito,整頓晚飯田園綠林氣氛好強,超級Refresh~🍃生活忙碌中同屋企人放鬆下,享受下美食先可以有動力繼續努力落去

頭盤酥皮焗田螺,香口酥脆每粒都一口size,方便開胃

主食同主菜係焦點所在:招牌京式烤鴨薄餅和西冷牛扒

甜品方面有精緻造型既富士山🗻&森林之家🍄,
西冷牛扒
招牌京式烤鴨薄餅
酥皮焗田螺
森林之家
2024-10-31 1155 浏览
上星期與同事4人午餐,本來覺得ok,於是本,星期三又再與朋友二人共進午餐,但今次就出事了,12:15 叫咗一杯凍O茶及一杯熱O茶,13:20 也未能送到我倆手上,前後查問了3至4次,waiters 也只回應整緊整緊,請究竟要整幾耐,最後我哋無飲埋單離開了,好嬲!!
2人午餐
2024-10-30
今日同Ellie試食灣仔呢間黑白🖤🤍手繪主題打卡Cafe「ULURU 」,全間餐廳都係黑白手繪畫佈置,好似置身於漫畫世界中,打卡真係一流📸,點影都咁靚。另我意外嘅係啲嘢食都好好食😋🐤川味雞肉炒意粉 $138呢款係朋友order嘅,聽個名唔多吸引我,但食落覺得有驚喜,辣度適中好惹味。食完想再食。🐙海鮮冬陰功年糕 $148推薦大家食呢個配合得好好嘅年糕 冬陰功嘅味道同年糕好夾好開胃 加上青口、大蝦、帶子等豐富海鮮🍔美式艺士煙肉和牛漢堡 $168配沙律及薯條份量好足,漢堡外脆內軟,正👍🏼薯條就係Ellie最鍾意嘅。🦐芝士焗大蝦意式香草茄茸意粉 $138茄汁味道啱啱好,唔會太酸,Ellie自己都食左半份😂🎂ULURU 二次元立體夢幻蛋糕 $138個蛋糕真係超吸晴,2D設計影相呃like最適合。而且唔太甜,好食。🏔️富士芝櫻祭 - 丸久小山園抹茶 Tiramisu $118富士山造型同山頂上嘅鳥居都好吸睛,超多香濃抹茶粉,滑溜口感有啲似慕絲,睇得又食得。#灣仔好去處 #香港好去處 #uluru #打咭cafe#hkcafe #QQellie 36M

另我意外嘅係啲嘢食都好好食😋

🐤川味雞肉炒意粉 $138

🐙海鮮冬陰功年糕 $148

🍔美式艺士煙肉和牛漢堡 $168
配沙律及薯條
份量好足,漢堡外脆內軟,正👍🏼薯條就係Ellie最鍾意嘅。

🦐芝士焗大蝦意式香草茄茸意粉 $138
茄汁味道啱啱好,唔會太酸,Ellie自己都食左半份😂

🎂ULURU 二次元立體夢幻蛋糕 $138

2024-09-28 1676 浏览
同朋友聚會,地點定係灣仔,佢推介呢間餐廳,話好多人like, 而且打卡一流,咁就去試下啦!要揾佢嘅入口有啲難度,唔係大街,係眼鏡鋪嘅後面,有啲複雜。入到去,個feel幾特別,以白色為主嘅設計,有啲似鋼琴鍵。入座後客人唔算多,最多一半滿座。我地試左煮青口同埋大蝦意粉,煮青口係好食嘅,但份量真係唔多,而且價錢唔平,要成200元。至於意粉就正常發揮,唔算話好好食,不過不失咁啦!至於最令人難忘嘅係佢嘅『花見』甜品,一拎上嚟真係覺得好靚好吸引,食落又多層次,真係唔錯。呢間餐廳收費偏貴,而且份量少,我地2個女仔食左3樣嘢,係覺得唔夠喉!

2024-09-25
  • 花見
呢間打着特色西餐嘅樓上舖,食物嘅質素好比一般嘅港式茶餐廳。午餐時段環境極之嘈雜,由於樓底低,噪音之大,好比在一間大酒樓內食午餐嘅感覺。枱與枱之間十分逼夾,本人的餐枱與牆之間嘅距離不足兩尺,侍應在旁邊不停走動送餐,全程直接影響客人嘅飲食體驗。講到食物質素,絕對與正式嘅西餐有天淵之別。賣相看似西餐,但實質與港式西餐分別不大,但價格相比之下卻十分昂貴。首先餐湯係西蘭花忌廉湯,但個湯一啲都唔熱,亦唔夠濃。餐包乾如柴皮而無味。主菜係炆豬肉配炒飯,炒飯尚可以,但豬肉好似係煲湯肉一樣, 乾而且韌,絕對唔似係炆出嚟嘅,而且食得出舊肉本身係好鹹,絕對唔似係炆嘅過程入到嘅味道。另一道主菜係四川風味海鮮意大利飯,結果同炆豬肉一樣,都係十分之鹹,鹹到難以入口。理論上兩道主菜嘅Sauce應該係唔同嘅,但好明顯食得出兩道主菜都係用同一個sauce,只係個意大利飯加咗啲辣椒落去,所以可以睇得出呢間所謂嘅西餐廳一啲都唔專業。最後order咗凍咖啡,但係好不幸,要吹咗三次,最終要20分鐘先上,過程中侍應態度欠佳,而咖啡亦欠水準。總結,呢間係打着特式西餐旗號嘅劣質西餐廳,絕對唔值得幫襯。
2024-09-16 1842 浏览
臨近中秋 約朋友去灣仔南屋賞花燈灣仔這邊有一家裝修讓人眼前一亮的餐廳- ULURU🎨入到餐廳猶如進入左童話世界👑牆上都是以黑白色手繪畫作作設計✍🏻每個牆壁角落都可以打卡影相!這裡不僅是打卡天堂,,更是寵物們的樂園主人可以帶毛孩前來享受美食,擺拍🐶🐾🐾✨烤焗美國豬鞍扒$258豬鞍扒配蘋果蓉、焗薯、車厘茄等伴菜豬鞍厚身 咬落好腍👍🏻調味方面 師傅重手左以致口味偏鹹🥲✨流心溫泉蛋卡邦尼意粉$128半熟狀態嘅溫泉蛋 配上濃郁奶香、芝士🧀️意粉煙煙韌韌每一條都掛上醬汁好creamy !!😋✨蜜汁焗雞中翼$88雞翼表皮香脆,沾滿蜜汁,好惹味😋✨西班牙紅花海鮮意大利飯$158青口濃濃海水味 好有風味 飯粒粒粒分明🍚👍🏻
臨近中秋 約朋友去灣仔南屋賞花燈
灣仔這邊有一家裝修讓人眼前一亮的餐廳- ULURU🎨

入到餐廳猶如進入左童話世界👑
牆上都是以黑白色手繪畫作作設計✍🏻
每個牆壁角落都可以打卡影相!
這裡不僅是打卡天堂,,更是寵物們的樂園
主人可以帶毛孩前來享受美食,擺拍🐶🐾🐾

✨烤焗美國豬鞍扒$258
豬鞍扒配蘋果蓉、焗薯、車厘茄等伴菜
豬鞍厚身 咬落好腍👍🏻
調味方面 師傅重手左以致口味偏鹹🥲

✨流心溫泉蛋卡邦尼意粉$128
半熟狀態嘅溫泉蛋 配上濃郁奶香、芝士🧀️
意粉煙煙韌韌每一條都掛上醬汁好creamy !!😋

✨蜜汁焗雞中翼$88
雞翼表皮香脆,沾滿蜜汁,好惹味😋

✨西班牙紅花海鮮意大利飯$158
青口濃濃海水味 好有風味 飯粒粒粒分明🍚👍🏻
2024-09-11 1550 浏览
今日放假想搵間特別嘅餐廳打卡,記得有間在灣仔春園街嘅餐廳一直想去,但都沒時間探店,於是今日就扚起心肝來探店。全間餐廳都以黑白手繪畫為主題,入口已經充滿著黑白兩隻顏色,每幅牆都是全部手繪畫,充滿創意,營造到每幅牆都是打卡位。➰ 銀鰽魚柳配尊蒔蘿忌廉汁兩件銀鰽魚柳煎到好香口,夠曬外酥內嫩,配搭埋濃郁絲滑的忌廉奶油汁,食落去啖啖都好creamy。➰ Dream Wonderland 呢個甜品造型和擺盤都好靚,亦是餐廳嘅推介甜品之一,個蘑菇靚到有點唔捨得切開嚟食,磨菰外層係厚厚嘅朱古力脆,而裡面係士多啤梨乳酪同果蓉製成,整個味道酸酸甜甜,都幾好味。➰ Popcorn Latte呢杯Latte上面放咗幾粒朱古力爆谷,外型上都幾吸睛,但飲落去略嫌有啲普通,而且爆谷可能放耐咗,有點唔夠脆口。

➰ 銀鰽魚柳配尊蒔蘿忌廉汁

➰ Dream Wonderland

➰ Popcorn Latte

2024-09-10
  • 嚕嚕米-森の家
2024-08-28 1756 浏览
今日同兩個女仔朋友慶祝我生日,估唔到呢一間小店嘅壁畫超靚,嘢食好精美好好食,尤其是啲甜品,老細仲要超好人,幫我哋影相又好Nice唔想參又冇限時,超級推介呢一間店👍🏻👍🏻👍🏻呢度每一個的碼都係手畫嘅,每一幅都唔同充滿藝術氣氛。今晚試咗豬胺,意粉每一道菜影相都好精美紅酒亦都好好飲。好難得喺香港搵到間咁好嘅小店!希望香港嘅經濟快啲回復,小店都可以過渡到呢段時間嘅難關。加油努力。💪🏻💪🏻

好難得喺香港搵到間咁好嘅小店!
2024-08-28
庆祝纪念
生日
用餐优惠
現金券
  • 香煎美國有骨豬鞍扒伴蘋果燒汁
獨特少見中西合壁ADB配搭🤩,大份好食抵食,值得回訪😻!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・>配是日餐湯和餐包🍳 All Day Breakfast - Hope For Happiness HK$128>煙三文魚牛油果波蛋🥑、雜菜田園沙律🥗、吉列炸蝦🍤、煙肉🥓、煎香草腸🌭、一口芝士雞🍗、港式雞蛋仔🍳、雜菌忌廉酥盒🍄・味道:所有食物都係水準之上,一口芝士雞嘅爆芝同雞油非常邪惡好食👅!雜菌忌廉酥盒好香雜菌蘑菇白汁味,配埋層層分明嘅酥盒同菇粒,濕潤濃郁,有驚喜!煙三文魚牛油果波蛋就係想像到嘅美味,三文魚油香十足,牛油果脂香足,水波蛋爆漿💥!・口感:煎炸嘢好香口酥脆,所有嘢食都各司其職,掂🫡🍳 All Day Breakfast - Hope For Freedom HK$138>松露忌廉炒蛋🍳、雜菜田園沙律🥗、肉眼扒開邊三文治🥩、煙肉🥓、龍蝦汁海鮮酥盒🦞、日式螺肉🐡、港式雞蛋仔🍳、煎香草腸🌭・味道:同樣所有食物都係水準之上,值得一提個肉眼扒開邊三文治,肉濃包脆。港式雞蛋仔比較似係雞蛋糕,但好重蛋味👍🏻,外皮微微焦脆好香口!煙肉仲保留到ham嘅跟感同豬肉香,冇煎到成條黑色致癌物咁,已KO
獨特少見中西合壁ADB配搭🤩,大份好食抵食,值得回訪😻!

>配是日餐湯和餐包

・口感:煎炸嘢好香口酥脆,所有嘢食都各司其職,掂🫡

・味道:同樣所有食物都係水準之上,值得一提個肉眼扒開邊三文治,肉濃包脆。港式雞蛋仔比較似係雞蛋糕,但好重蛋味👍🏻,外皮微微焦脆好香口!煙肉仲保留到ham嘅跟感同豬肉香,冇煎到成條黑色致癌物咁,已KO其他cafe🫡!
・口感:炒蛋嫩滑、沙律新鮮、略嫌肉眼扒熟咗啲。雞蛋仔係實心但好綿密,當脆皮雞蛋糕咁睇係滿分,仲要食到最尾都係脆的😋!

🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~
🤰結論:朋友們食過好食帶本波去的,真係不錯喎🤩!嘢食配搭好少見特別,fusion ADB,咩都有啲!但味道係水準之上,值得一去!btw呢個應該係weekend special menu嚟,想食呢兩個記得假期先去呀!

IG:daitouball
2024-08-17
2024-08-12 2836 浏览
同朋友仔慶祝生日嘅好地方!空間感大,坐位好闊落,以黑白為主題超靚!!寵物友善餐廳,當日仲見到柴犬喺店內🐶🥗柚子鮮蝦沙律 🍤超大份嘅沙律!落咗沙律醋香噴噴,食完好開胃!勁多柚子啊!蝦同沙律菜都好新鮮!🍝川味雞肉炒意粉 🍗味道有少少微辣,愈食愈滋味😆雞肉粒嫩滑,意粉彈牙!超大份意粉😂😂🐟日式西京燒比目魚扒 比目魚扒超級香!份量好足啊!仲有蔬菜伴碟~🍖慢煮羊膝伴野菌意大利飯 羊膝大大塊超多肉呀🤩 肉質軟腍好入味,一啲羊羶味都無!甜品:港式鴛鴦味麻糬窩夫🧇大大份啊!仲可以寫生日祝福語係旁邊!店員好好人咁比好多tips我😂 問定我想幾時上,準備好就上甜品同埋點蠟燭😹😹 港式奶茶味雪糕🍨勁大條 香蕉、朱古力金寶,原味窩夫🧇上面有大量港式鴦鴛味麻糬🍫🌺Uluru Rose Tea 勁大杯玫瑰花茶!超打卡able!💚Matcha Latte 三眼仔圖案!🤎Hazelnut Latte 柴犬圖案!超可愛嘅圖案!可以同店員講想要圖案~味道都唔會太甜

🥗柚子鮮蝦沙律 🍤

🍝川味雞肉炒意粉 🍗

🍖慢煮羊膝伴野菌意大利飯
羊膝大大塊超多肉呀🤩 肉質軟腍好入味,一啲羊羶味都無!

甜品:港式鴛鴦味麻糬窩夫🧇

🌺Uluru Rose Tea
勁大杯玫瑰花茶!超打卡able!
💚Matcha Latte 三眼仔圖案!
🤎Hazelnut Latte 柴犬圖案!

超可愛嘅圖案!可以同店員講想要圖案~味道都唔會太甜