2024-08-25
趁放假當然要去Chill一下啦😬今次我哋就黎到呢間位於銅鑼灣嘅人氣Cafe店「Undici」,黎到已經見到玩味十足😂而且店內真係相當之高人氣👍胡麻醬卡邦尼意大利粉 $128 + $48 櫻花濃蝦湯+精選甜品+特色檸檬茶呢個卡邦尼意粉真係非常之Creamy!小編就係鍾意食咁Creamy嘅卡邦尼意粉!真係岩哂小編口味😋而且材料十足!材料有溫泉蛋+煙肉+磨菇等等……再配上櫻花蝦湯十分之濃郁嘅味👍仲有特色檸檬茶 同埋 tiramisu做甜品好滿足呀🤭蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 $138辣辣地嘅蜆肉炒意粉又幾醒胃喎😍啲蜆肉真係唔吝嗇!差唔多每一羮都有,而且仲肥嘟嘟大大粒👍配上即炸軟殼蟹真係冇得輸啦😂抹茶豆腐拿鐵 $42太太係抹茶控+咖啡控,再配上豆腐,佢話感覺都幾新鮮,而且都夾喎😬 如果大家都係抹茶同咖啡控,都可以叫黎試一試😊睇下岩唔岩大家口味☺️
蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 $138
抹茶豆腐拿鐵 $42