📍 Undici📍 銅鑼灣 𝗖𝗮𝘂𝘀𝗲𝘄𝗮𝘆 𝗕𝗮𝘆 • 耀華街3號百樂中心11樓1101A-B號舖〔 Follow me! ♥︎ 〕-銅鑼灣百樂中心一向都是覓食的好去處而這裡的《Undici》也是不少人會選擇與朋友見面吃飯的cafe!除了食物選擇蠻多、價錢親民又好吃外,環境也蠻舒適不過座位不多,所以可以考慮先訂座哦!-「點主食+$48可升級套餐」,加配餐湯、精選蛋糕、餐飲再額外+$28,即可享「無限任吃蛋糕」🍰🧁,甜品控不能錯過!-// Main //.✿ 招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯 ($158)主食的部份,點了他們最人氣的招牌鰻魚飯,果真不錯!鰻魚份量很大、很厚肉,骨頭不多配上大阪燒的醬汁、木魚片、紫菜片等,真的有大阪燒的味道!底下的意大利飯是忌廉雜菌口味,以意大利飯來說的話,口感略軟了一點不過於我這個雞蛋控而言,如果旋風蛋的份量再多一點,就更完美啦!.✿ 日式照燒汁燴去骨德國鹹豬手 ($168)這個好吃,整體很有「紅燒元蹄」的感覺!🤣豬手無骨,吃得十分方便,而且肉質軟嫩鬆化,基本上不用刀都可以把肉切開外層厚厚的豬皮帶豐富膠質,肥而不膩,配上日式照燒醬汁,更好吃除了肉以外,底下還有
📍 Undici
〔 Follow me! ♥︎ 〕
銅鑼灣百樂中心一向都是覓食的好去處
除了食物選擇蠻多、價錢親民又好吃外,環境也蠻舒適
不過座位不多,所以可以考慮先訂座哦!
「點主食+$48可升級套餐」,加配餐湯、精選蛋糕、餐飲
// Main //
✿ 招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯 ($158)
主食的部份,點了他們最人氣的招牌鰻魚飯,果真不錯!
鰻魚份量很大、很厚肉,骨頭不多
配上大阪燒的醬汁、木魚片、紫菜片等,真的有大阪燒的味道!
招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯
✿ 日式照燒汁燴去骨德國鹹豬手 ($168)
這個好吃,整體很有「紅燒元蹄」的感覺!🤣
除了肉以外,底下還有意大利飯,很飽肚🍚

// +$48 升級套餐 //
升級套餐可配有餐湯、在黑板上任選一款蛋糕、特色檸檬茶/美式咖啡(亦可+$15改配特飲)
✿ 櫻花濃蝦湯
✿ 精選甜品 • 奶茶海綿蛋糕 | 柚子芝士蛋糕
兩者的尺寸小小的,而且不會過甜,剛剛好!
如果加$28的話,就可以任點這些蛋糕啦🍰🥰
奶茶海綿蛋糕】蛋糕體鬆軟,帶伯爵茶香,而不是港式奶茶的味道
柚子芝士蛋糕】是輕盈的日式芝士蛋糕,加上柚子香氣,更開胃~
奶茶海綿蛋糕
柚子芝士蛋糕
✿ 飲品 (+$15改配特飲) • 特濃芒果乳酪 | 抹茶豆腐拿鐵
兩款飲品都預設為凍飲,但可以選擇「少冰」
朋友的【特濃芒果乳酪】味道真的蠻濃郁,味道很不錯!只是喝到底部時,略嫌有點太甜膩
本人則非常喜歡【抹茶豆腐拿鐵】~抹茶拿鐵中與豆腐作配搭,加入豆香和豐富口感
特濃芒果乳酪
〔 Follow me! ♥︎ 〕
柚子芝士蛋糕
2024-07-16 511 浏览
很好食的牛肉飯,黑西牛肉燒配牛肝菌意大利飯 $138, 加$48有套餐,可享用櫻花蝦濃湯& 精選甜品&一杯特飲。 價錢不貴。 買單每個人Under $200。鋪頭比想像中有啲細。
可享用櫻花蝦濃湯& 精選甜品&一杯特飲。
價錢不貴。 買單每個人Under $200。
鋪頭比想像中有啲細。
2024-07-08 567 浏览
Undici位於與時代廣場一街之隔的百樂中心,這是一家價格平實又美味的咖啡廳,地理位置方便,距離時代廣場/銅鑼灣地鐵站A出口4分鐘路程,來到這間餐廳,發現店內外裝飾擺設很特別,很適合和三五知己一起聚餐。 🧆 關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯牛肉肉質嫩滑,意大利飯煮得很有口感,🍝 椰香冬陰功海鮮意大利粉泰式冬陰功+意大利粉+椰汁,算是創新配搭 🥥 令人吃完一口接一口 可加錢升級為套餐,便可享用櫻花蝦濃湯+精選甜品+特飲🍫 Oreo朱古力濃香朱古力味, Oreo粒粒很有咬口🥭 特濃芒果乳酪酸酸甜甜,飯後喝很refresh甜品有多款選擇:🍰 奶茶海綿蛋糕🍰 榛子摩卡海綿蛋糕 環境優雅 恬靜舒適 輕快的背景音樂🎶令用餐體驗更加愉快有質素服務 會再次光顧
Undici位於與時代廣場一街之隔的百樂中心,
這是一家價格平實又美味的咖啡廳,
地理位置方便,距離時代廣場/銅鑼灣地鐵站A出口4分鐘路程,
來到這間餐廳,發現店內外裝飾擺設很特別,
很適合和三五知己一起聚餐。

🧆 關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯
牛肉肉質嫩滑,意大利飯煮得很有口感,

🍝 椰香冬陰功海鮮意大利粉
泰式冬陰功+意大利粉+椰汁,算是創新配搭
🥥 令人吃完一口接一口

可加錢升級為套餐,
便可享用櫻花蝦濃湯+精選甜品+特飲

🍫 Oreo朱古力
濃香朱古力味, Oreo粒粒很有咬口

🥭 特濃芒果乳酪
酸酸甜甜,飯後喝很refresh

甜品有多款選擇:
🍰 奶茶海綿蛋糕
🍰 榛子摩卡海綿蛋糕

環境優雅 恬靜舒適
輕快的背景音樂🎶
令用餐體驗更加愉快
有質素服務 會再次光顧
2024-07-08 438 浏览
先來個餐湯食到粒粒櫻花蝦芝麻增香將日式傳統小食元素帶入主食呢個七味炸魷魚番茄意粉做得仲好過D日式居酒屋意粉好似將成日番茄擺落口嘅感覺榛子摩卡海綿蛋糕係必食!好輕盈同soft但風味無減少咖啡味香濃配set已覺抵食如平日蛋糕放題叫應該仲抵Main不是平時食開的脆豬手少許似滷水雞髀味道更高級更軟腍入味同日式燒汁配合又係另一種食法個底仲有意大利飯加D蔥香點綴紅肉火龍果梳打居然可以走甜啱曬我口味夠健康賣相又夏日feel
先來個餐湯
食到粒粒櫻花蝦
芝麻增香

將日式傳統小食元素帶入主食
呢個七味炸魷魚番茄意粉

做得仲好過D日式居酒屋

意粉好似將成日番茄擺落口嘅感覺

榛子摩卡海綿蛋糕係必食!
好輕盈同soft但風味無減少

啱曬我口味
夠健康
賣相又夏日feel
2024-07-03 3322 浏览
去時代廣場睇完Inside Out ,去咗隔離一街之隔的百樂中心覓食😀 Undici坐落百樂中心 11樓,鋪頭雖小,但人手充足,職員見我地心大心細,舉棋不定,就主動走過來介紹一下👍呢間鋪頭,最出名就應該系星期一至四可以加$28 任食招牌上嘅蛋糕,甜品控一定唔可以放過😆🤘🏻我哋就留胃食甜品,今次蛋糕放題就唔參與啦🙂‍↕️好快就率先送上「秘撈薯條」,薯條即炸,上到枱仲系熱辣辣,雖然有幾只辣椒伴碟🌶️,但系我呢啲食得辣之人,真系碎料🤘🏻少少辣都唔掂得嘅就要注意一下!「招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯」,個名真系水蛇春咁長😂 同佢條鰻魚一樣!條鰻魚足足有21cm,認真長…..📏➰條魚非常之厚肉,食落真系有大阪燒章魚燒嘅味道👅雖然個水蛇春咁長嘅名冇寫到~但系佢仲系蛋包飯黎!我哋留肚就系要食呢個「爆谷朱古力班戟」,其實呢個甜品真系幾抵食!一個甜品包含咗幾樣元素~爆谷、朱古力芝士蛋糕、朱古力雪糕、雪糕筒🍦淨系造型已經好「省鏡」🪞食曬以上所有嘢,已經飽到上心口🤣飲埋兩杯嘢「紅肉火龍果梳打」、「特濃芒果乳酪」,本日完🕺🏻Er…唔記得講…套餐嘅精選甜品…系可以揀招牌上任何一款嘅蛋糕做甜品🍰本日再次完🧎🏻‍♀️‍➡️

秘撈薯條

特濃芒果乳酪、 紅肉火龍果梳打
綠茶芝士蛋糕
  • 招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯
2024-06-28 395 浏览
店名: Undici地址: 銅鑼灣耀華街3號百樂中心11樓1101A-B號舖銅鑼灣站A出口,行4分鐘環境: 4.5/5價錢: 4.5/5味道: 4.5/5呢間cafe嘅+$28就有蛋糕放題🍰佢地嘅蛋糕質素十分高😆佢地嘅意大利飯、意粉、小食等同樣咁好食😆招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯❤️❤️❤️❤️❤️$158上枱超吸睛,鰻魚非常之大條,厚肉又香嫩,蛋入口嫩滑,配上蘑菇意大利飯,加上照燒汁,十分惹味😍廚師發辦❤️❤️❤️❤️❤️$128今日廚師發辦係蟹籽煙三文魚忌廉意粉,煙三文魚份量好多,配上滿滿蟹籽嘅忌廉意粉,入口順滑又有層次🤩套餐+$48加$48就有套餐,套餐有櫻花蝦濃湯、甜品同餐飲😆櫻花蝦濃湯❤️❤️❤️❤️入口濃濃嘅櫻花蝦香味之餘,仲有粒粒蝦嘅口感😋甜品❤️❤️❤️❤️❤️揀左柚子芝士蛋糕,質感更soft,芝士味同柚子味好夾,唔會唔甜,仲有柚子皮帶點口感😍抹茶豆腐拿鐵❤️❤️❤️❤️+$15套餐轉左特飲,味道比較清新,抹茶同豆腐味相輔相成🍵
店名: Undici

套餐
+$48
加$48就有套餐,套餐有櫻花蝦濃湯、甜品同餐飲😆

櫻花蝦濃湯❤️❤️❤️❤️
入口濃濃嘅櫻花蝦香味之餘,仲有粒粒蝦嘅口感😋

甜品❤️❤️❤️❤️❤️

抹茶豆腐拿鐵❤️❤️❤️❤️
+$15
套餐轉左特飲,味道比較清新,抹茶同豆腐味相輔相成🍵
2024-06-27 308 浏览
平日晚上,兩個人光顧咗呢間好多人都嚟打卡嘅樓上Cafe。估唔到平日既夜晚七點左右都坐滿晒人。我地叫咗兩個主菜,另外加咗$48連精選甜品,飲品及龍蝦湯。🍛招牌名古屋大阪燒鰻魚意大利飯( $158 ):鰻魚非常之大條,蛋亦煎得夠嫩滑,個底係充滿蘑菇嘅意大利飯,整體感覺不錯。🍝蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹( $138 ):軟殼蟹炸得香脆可口,入邊仲有蟹膏,但略嫌調味有少少淡。但蜆肉意粉微辣夠味,整體尚算不錯。🫕櫻花濃蝦湯:櫻花蝦十分足料,湯底濃郁及有少少微辣。🍰甜品揀咗榛子摩卡海綿蛋糕蛋糕及朱古力芝士蛋糕:芝士蛋糕口感結實,值得一叫。🍹凍檸茶及凍檸水:不過不失,唔係太甜。埋單兩個人連加一大約$440左右。

🫕櫻花濃蝦湯:櫻花蝦十分足料,湯底濃郁及有少少微辣。

🍹凍檸茶及凍檸水:不過不失,唔係太甜。

埋單兩個人連加一大約$440左右。
2024-06-19 418 浏览
Undici Cafe一間樓上 Undici Cafe位於港島銅鑼灣耀華街百樂中心11樓,餐廳裝修簡約以灰色工業風為主調,灰色皮坐椅坐得舒適,餐廳主打西餐特式咖啡,餐廳週不是滿座,服務員招呼態度仍笑容滿面。UDC凱撒沙律$108凱撒沙律內有煙三文魚,車厘茄,沙律菜,黑白芝麻黑,紫菜,紅蘿蔔絲和白蘿蔔絲,食落酸酸甜甜非常醒胃。七味魷魚天婦羅香辣茄汁煙肉意大利粉$148升級套餐優惠十$48有櫻花濃蝦湯,是日甜品柚子芝士蛋糕和餐飲凍檸檬水,七味魷魚天婦羅微辣,煙肉好香口,意大利粉軟硬適中,每條意大利粉沾滿香辣茄汁,越食越惹味。
Undici Cafe

UDC凱撒沙律$108

七味魷魚天婦羅香辣茄汁煙肉意大利粉$148

2024-06-18 236 浏览
同個friend一齊去銅鑼灣,百樂中心11樓,兜咗好耐先搵到百樂中心,但係原來入邊有幾多嘢食個喎,蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹,個樣幾得意,成個石鍋咁樣上,但係啲醬汁少咗啲,同埋意粉偏硬,有或者可以同店家講煮林啲,蒜香味比較濃,軟殼蟹都唔算大,可以再加48+套餐組合,有埋櫻花龍蝦湯同埋一杯嘢飲加埋一個cake。說不上非常好食,但係性價比都唔差。
早前有Cafe推出蛋糕放題🤣不過只限星期一至四😣今次是星期六來,就只可以正餐加$48試試他們蛋糕的岀品啦❤️‣ 招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯 ($158)這道菜是餐廳的招牌,果然名不虛傳一上桌就看到好巨型的鰻魚中間就是炒得很滑的炒蛋‣ 關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯 ($138)牛肉調味不錯,配上牛肝菌、洋蔥挺香口意大利飯煮得掛汁~整體都不錯‣ 櫻花蝦濃湯 (+$48連蛋糕和飲品)能喝到粒粒櫻花蝦的顆粒感整體質地比較濃一點‣ 綠茶芝士蛋糕芝士味都香濃,口感夠滑不過份量偏少,略不夠吃🤣‣ 榛子摩卡海綿蛋糕 海綿夠濕潤鬆軟,味道不錯❤️‣ 凍檸茶💰Total: $431.2 ($215.6pax 已包括10%服務費)📍Undici|@Undici_cwb銅鑼灣耀華街3號百樂中心11樓1101A-B號舖🚩更多同類餐廳 #foodstep_cafe 🚩更多同區餐廳 #foodstep_銅鑼灣⊂ 喜歡我的分享就收藏、點讚、關注吧❤️⊃📣想看更多美食推介 ☞ Follow @ourfoodstephk_
早前有Cafe推出蛋糕放題🤣
不過只限星期一至四😣

‣ 招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯 ($158)
這道菜是餐廳的招牌,果然名不虛傳
一上桌就看到好巨型的鰻魚
中間就是炒得很滑的炒蛋

‣ 關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯 ($138)
牛肉調味不錯,配上牛肝菌、洋蔥挺香口
意大利飯煮得掛汁~整體都不錯

‣ 櫻花蝦濃湯 (+$48連蛋糕和飲品)
能喝到粒粒櫻花蝦的顆粒感
整體質地比較濃一點

‣ 綠茶芝士蛋糕
芝士味都香濃,口感夠滑
不過份量偏少,略不夠吃🤣

‣ 榛子摩卡海綿蛋糕
海綿夠濕潤鬆軟,味道不錯❤️

‣ 凍檸茶

📍Undici|@Undici_cwb
銅鑼灣耀華街3號百樂中心11樓1101A-B號舖

🚩更多同類餐廳 #foodstep_cafe
🚩更多同區餐廳 #foodstep_銅鑼灣

⊂ 喜歡我的分享就收藏、點讚、關注吧❤️⊃
2024-06-14 104 浏览
Undici - 價錢親民Cafe今日嚟到銅鑼灣一間咖啡廳,主打多國菜,餐廳環境骨子,菜式有特色,而且價錢親民。蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 $138非常夠鑊氣嘅蒜香炒意粉,味道辣辣地夠晒過癮,有啖啖肉嘅蜆肉同埋香脆嘅炸軟殼蟹。明太子意大利粉配珍珠帶子 $128蟹籽、明太子、蟹柳同埋珍珠帶子,鮮味十足嘅炒意粉,味道偏向甜甜地。秘撈薯條 $58脆卜卜夠惹野味有少少避風塘口味嘅脆薯條。$48升級套餐櫻花濃蝦湯特色檸檬茶日式原味芝士蛋糕
Undici - 價錢親民Cafe

蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 $138

明太子意大利粉配珍珠帶子 $128

秘撈薯條 $58
脆卜卜夠惹野味有少少避風塘口味嘅脆薯條。

$48升級套餐
特色檸檬茶
日式原味芝士蛋糕
2024-06-14 115 浏览
呢間位於銅鑼灣樓上餐廳水泥風嘅裝潢.環境舒適Menu款式配搭創新帶來獨特嘅味覺享受✨招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯原條肥美鰻魚 好有份量底層舖上嫩滑雞蛋裡面意大利飯軟硬度恰好✨蒜蓉牛油煮蜆加入蒜蓉同牛油製成嘅蜆肉配上幼滑嘅忌廉汁✨脆炸無激素雞翼配香辣蛋黃醬雞翼大隻厚肉外層炸得金黃香脆再添上雙色嘅醬汁帶點微辣.非常惹味+$48 Upgrade套餐.更豐富✨櫻花濃蝦湯超濃郁嘅蝦味.足料又Creamy✨特色檸檬茶加入柚子嘅檸檬茶唔會太甜.清新解膩✨奶茶海綿蛋糕蛋糕質感鬆軟.配上幼滑嘅忌廉滲出啖啖奶茶香味蛋糕好正.下次再嚟必定要食甜品放題

呢間位於銅鑼灣樓上餐廳

蛋糕好正.下次再嚟必定要食甜品放題

2024-06-14
午餐
2024-06-09 124 浏览
🩶銅鑼灣樓上Cafe 係以灰色為主調梳化凳都坐得幾舒服㗎有小食主食嘢飲甜品如果星期一至四嘅話,仲有蛋糕放題添🤣😍😍主食叫個🥩關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯真心覺得幾驚喜❤️關西牛肉燒好似日本嘅壽喜燒咁牛肉好嫩滑 味道濃郁 仲有好多塊下面係牛肝菌意大利飯🤗好Creamy 食幾啖,已經覺得好飽🤣上面仲有啲京蔥 同牛肉好夾 減低咗成件事嘅邪惡感😆跟住叫咗🐣香草蜜糖無激素雞翼雞翼香脆,下低有好多蜜糖5大隻💛蒜蓉牛油酒煮蜆 呢個就係用一個石鍋形式 估唔到咁多份量 成兜都唔知食咗幾多隻🤣 啲牛油🧈好香其中一個轉左套餐,有櫻花龍蝦湯 + 飲品 + 甜品呀🥭特濃芒果乳酪好飲,好多cream,下面酸酸地甜甜地,中和返濃烈嘅味道甜品可以係黑板上面選擇,我揀咗綠茶芝士蛋糕 ,蛋糕係比較硬身,綠茶味幾香,食得幾滋味☺️
🩶銅鑼灣樓上Cafe 係以灰色為主調
梳化凳都坐得幾舒服㗎
有小食主食嘢飲甜品
如果星期一至四嘅話,仲有蛋糕放題添🤣😍😍

主食叫個🥩關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯
真心覺得幾驚喜❤️
關西牛肉燒好似日本嘅壽喜燒咁
牛肉好嫩滑 味道濃郁 仲有好多塊
下面係牛肝菌意大利飯🤗
好Creamy 食幾啖,已經覺得好飽🤣
上面仲有啲京蔥 同牛肉好夾 減低咗成件事嘅邪惡感😆

跟住叫咗🐣香草蜜糖無激素雞翼
雞翼香脆,下低有好多蜜糖
5大隻

其中一個轉左套餐,有櫻花龍蝦湯 + 飲品 + 甜品

2024-06-06 127 浏览
今日帶朋友去我平時lunch都會去嘅cafe聚一聚,簡約工業風嘅裝修,環境唔錯坐得舒服~🔸蒜蓉牛油酒煮蜆🔸上枱已經聞到陣陣蒜香,個牛油汁味道濃郁,蜆肉都多,重點係食落冇沙👍🔸香草蜜糖無激素雞翼🔸雞翼外皮脆卜卜,沾蜜糖食好甜好好味,仲好似冇咁熱氣😆🔸櫻花蝦濃湯🔸鐘意樱花蝦嘅朋友千祈唔可以錯過,好濃郁嘅樱花蝦味,咸淡適中幾唔錯😋🔸蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹🔸原隻軟殼蟹係意粉上面,打卡度滿分!蜆肉意粉微辣,蒜頭炒香好惹味🤤🔸綠茶芝士蛋糕🔸芝士蛋糕質地軟滑,淡淡綠茶味,甜絲絲嘅味道一掃意粉帶嚟嘅辛辣刺激感,作為飯後甜品好配👍🔸紅肉火龍果梳打🔸顏色鮮艷,有紅火龍果肉,味道微甜好清爽✨食飽飽就同朋友分道揚鏢,下次再等佢介紹我食好西😆

🔸蒜蓉牛油酒煮蜆🔸

🔸香草蜜糖無激素雞翼🔸
雞翼外皮脆卜卜,沾蜜糖食好甜好好味,仲好似冇咁熱氣😆

🔸櫻花蝦濃湯🔸

🔸蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹🔸

🔸綠茶芝士蛋糕🔸

🔸紅肉火龍果梳打🔸
顏色鮮艷,有紅火龍果肉,味道微甜好清爽✨

食飽飽就同朋友分道揚鏢,下次再等佢介紹我食好西😆
雨季殺到 行緊街突然間落大雨 唯有早啲去餐廳食飯位於銅鑼灣百樂中心 時代廣場出口轉個灣就到上到去 會係門口見到一個好搶眼既水泥人頭 裝修簡單 輕鬆淡雅 純工業風設計 灰白色為主有唔少特式擺設 多左啲藝術感空間感足夠 座位唔會擺得好密即使出面大風大雨 都可以悠閒咁享受野食主打特式FUSION既日式西餐可以單點 小食 意大利飯 意粉 亦可以加錢轉套餐仲有唔少特色飲品同即磨咖啡原來一至四有蛋糕放題 可惜今次偏偏係星期五唯有下次再試我地就叫左以下兩款主食 一款小食 同升級加左濃蝦湯x自選飲品x特色蛋糕💥櫻花濃蝦湯叫SET附上既湯幾濃稠既湯 充滿既蝦香味略帶辣香 而且仲有粒粒櫻花蝦💥辣脆雞芝麻醬凱撒沙律炸雞塊 脆卜卜配埋辣汁相當惹味 麻醬沙律菜清新開胃💥蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹用熱好左既石鍋上 熱辣辣大大隻既炸到焦脆既軟殼蟹非常吸睛好香口 蟹肉蟹膏好滋味意粉夠乾身 蒜辣突出得黎帶少少甜香蜆肉份量如果再多啲就更好啦💥明太子意大利粉配珍珠帶子經典日式西餐菜式自己都成日係屋企整 不過當然無呢度咁好食意粉CREAMY得黎有一定彈牙咬口呢款意粉個汁好濃郁有日式蛋黃醬x明太子醬x海量既飛魚籽豐盈既味道同

雨季殺到 行緊街突然間落大雨 唯有早啲去餐廳食飯
位於銅鑼灣百樂中心 時代廣場出口轉個灣就到