2018-04-22 1624 浏览
Mushroom soup is hot, can have more saltBeef, tender and juicy👍🏻Eel Yakitori, $59 p/order, bit tiny and not chewy as preferred
2018-04-22
值得推薦俾大家既地方!佢地岩岩搬到過黎呢間鋪!裝潢好正!環境都唔錯!食物款式種類多!去都好方便!地鐵出站行過去五分鐘就到啦!好岩同一大班同事朋友食飯同happy hour既地方!
2018-03-13 1635 浏览
好開心早幾日同事話我知zentro已經搬遷後重開我就約埋幾個同事洛去食Lunch因為我在IFC工作的所以之前經常幫襯食Lunch和因爲佢地水準穩定種類都多連海南雞飯都有而西餐扒類意粉都不錯我食得出廚師有用心煮的但因為搬舖我都要去試一試水準有沒有下降我地一行三人去到見價錢下降之前168元食二道菜現在118元已經可以食到所以有小小驚食物質素都會因價錢方面而有所下降我地三人叫左三個set兩個叫左個Rock Fish因之前未聽過所以試試一個就叫左個牛面脥主菜到了個魚賣相吾錯魚質吾腥肉質係彈牙實肉的而問我同事牛面脥如何我同事比左一小舊我試我地一至覺得好霖好滑酒味香草味好濃吾錯估吾到食物質素依然咁好反而價錢平左可能搬左地區所以價錢下降但食物質數可以保持到連選擇都多左我估計zentro用番原一班舊員工因有的樓面都見開的所以食物質素同服務態度都Keep到水準需然環境冇之前海景但我比較注重食物質素所以我和我同事都會好似以前一樣繼續多的幫襯需然行遠的但要食滿足的Lunch係值得的希望zentro繼續努力💪
慢煮紐西蘭牛面脥
U.S.A    Rock  Fish
2018-03-01
慢煮紐西蘭牛面脥
U.S.A    Rock  Fish
  • 慢煮紐西蘭羊🐑膝
2018-03-08 948 浏览
環境很好,同一班朋友搵到一個好地,新裝修環境很靚,串燒非常好食,串燒雞翼皮脆味道恰到好處,燒魚特別好食,名叫一夜乾,值得一試,記得要預訂,數量不多,一個很好的和朋友相聚地方.值得再去
環境很好,同一班朋友搵到一個好地,新裝修環境很
2018-03-06 581 浏览
新地點新食譜,連酒類也有不同的新選擇。串燒美味,佐酒一流。燒鱈魚片又脆又香。串燒雞胸軟骨香口又有咬勁。串燒雞翼又香又美味。我是zentro忠粉,新菜式仍能為我帶來無限驚喜。
新地點新食譜,連酒類也有不同的新選擇。串燒美味,佐酒一流
。燒鱈魚片又脆又香。串燒雞胸軟骨香口又有咬勁
。串燒雞翼又香又美味
。我是zentro忠粉,新菜式仍能為我帶來無限驚喜
  • 串燒