2024-10-03
未去日本已经挂住寿喜烧😋,见到呢间半放题有寿喜烧,加埋刺身、寿司、炸物半放题,所以约埋朋友黎试Openrice book枱有88折😝,拣左90min和.食べ半放题 ($388/位),可以任食日本A4和牛、北海道米豚、广岛蚝寿喜烧、即做手握寿司、野菜盘、温泉蛋稻庭乌冬黎到无卡位坐,枱唔算好大,叫完小食其实都唔系好够位摆🤣。不过好彩3个人所以未至于好逼~店员有提醒我地30min前截last order,计埋食前菜小食时间其实唔系食得好多转肉,所以都拿拿临食完order定寿喜烧🔅和风沙律🔅日本直送刺身塔3个人食就无咁浮夸既刺身塔,不过都ok🔅日本串烧/料理/天妇罗每人自选5款🔸盐烧和牛粒🔸明太子鸡腿串🔸焦糖菠萝🔸盐烧三文鱼头🔸芝士年糕🔸炸大山鸡块🔸日式鸡软骨🔸千崴米豚腩片🔸吉列广岛蚝🔸盐烧鸡肾🔸芝麻鸡翼🔸甲罗烧无平时出去食𠮶啲甲罗烧咁靓既,不过唔使加钱食到都好满意🤭🔅寿喜烧以为系平时食寿喜烧劲大片既和牛加寿喜烧汁,但原来唔系🤣,同朋友觉得系寿喜烧汤既边炉。和牛肉质就正常,唔算太油腻~豚肉反而几嫩唔鞋,不过几薄切下,蚝就正正常常,不过每次要问staff拎纸再落单几麻烦🔅脆烤日本甜薯配雪糕抹茶雪
🔅和风沙律
🔸千崴米豚腩片
🔸吉列广岛蚝
🔸盐烧鸡肾
🔸芝麻鸡翼 🔸甲罗烧
无平时出去食𠮶啲甲罗烧咁靓既,不过唔使加钱食到都好满意🤭
🔅寿喜烧
以为系平时食寿喜烧劲大片既和牛加寿喜烧汁,但原来唔系🤣,同朋友觉得系寿喜烧汤既边炉。和牛肉质就正常,唔算太油腻~豚肉反而几嫩唔鞋,不过几薄切下,蚝就正正常常,不过每次要问staff拎纸再落单几麻烦 🔅脆烤日本甜薯配雪糕
抹茶雪糕偏奶,今日无甜薯🥲
💬最主打既寿喜烧就正常,唔会好惊喜,不过依家食唔到太多和牛,所以呢间半放题有咁多野食都ok~不过下下问店员拎纸再order肉有啲麻烦,同埋限左人头份,变左一次叫得唔多~