2024-08-01
一放工即刻同男朋友黎铜锣湾食放题🤣,星期一至四18:00-22:00都系每人$259,有约180款港、日、泰式美食任食,好抵🤭我地早去到唔使等位,晏啲就好full🥹,好彩有book枱~京都广场超方便,环境够干净企理👍🏻,坐卡位好阔落,用qr code scan落单非常方便🔅海胆带子 (+$148)好鲜甜,带子几大粒,海胆味几香👍🏻,唔点豉油都够味😚🔅极品海鲜拼盘 (+$388)头单有埋鱼子酱,好抵😆,蟹脚都几新鲜,仲有鲍鱼、象拔蚌等等,有惊喜🥰,仲要系任食好抵!🔅炸物黄金豆腐、鸡软骨、鸡翼都系放题必叫🤗。当中最推鸡软骨,无雪味又炸得啱啱好,够脆又有咬口😌🔅烧物多泰式食物拣😍,猪颈肉烧到微㶶边又好爽口👍🏻,另外烧菠萝🍍好juicy好甜💯🔅泰式料理咸蛋黄炒薯条必叫!劲多咸蛋黄,又唔会太咸太腻🥰。飞天通菜辣辣地唔错,虾饼炸起热辣辣好香口好弹牙😚🔅自助区甜品、冷盘同饮品都可以任拎,款式都几齐全,甜品仲有啫喱😍💬同男朋友食得几满足,唔太好生野既我都食到劲饱🤣,地理位置都方便,环境干净阔落,唔错唔错😌
🔅海胆带子 (+$148)
好鲜甜,带子几大粒,海胆味几香👍🏻,唔点豉油都够味😚
🔅极品海鲜拼盘 (+$388)
🔅炸物
🔅烧物
🔅泰式料理
🔅自助区
甜品、冷盘同饮品都可以任拎,款式都几齐全,甜品仲有啫喱😍