2022-08-28
早排见到呢间日本居酒屋好多野食😍,又有锅物、炉端烧、刺身、串烧、小食、一品料理等等,作为为食鬼既我梗系就约埋朋友黎试下😋。Menu选择太多同朋友望左好耐先拣到🤣。🔅澳洲M6和牛(200g) ($198)有店员负责烧可以un un 脚等食😝。建议唔使叫太熟,每边烧到变色都差唔多🙌🏻。🔅日本黑毛和牛锅烧乌冬 ($98)和牛好正!爽嫩又唔会太腻,乌冬口感偏腍啱晒我💕。不过如果有寿喜烧汤就好🥺🥺。🔅盐烧牛舌 ($48)烧得好爽口👍🏻,唔使沾酱已经够味。盐烧食落牛味都浓啲。🔅柚子盐黑豚肉 ($28)平时最怕啲成旧肥肉🥺,呢串黑豚肉啱啱好唔算肥,加左柚子盐几fresh😋。🔅黑豚大肠串 ($28)大肠唔韧又超入味🥺,唔错♥️❤️。🔅唐扬墨鱼咀 ($38)墨鱼咀好有惊喜!$38无expect有咁多粒😱,新鲜炸起真系无得弹🤩💕。🔅冰火菠萝 ($28)平时既烧菠萝系热既,呢个应该烧左再加糖喺面烧,然后再雪冻。口感好新奇,大大旧冻冰冰又juciy,正😎。🔅荔枝乳酸梳打 ($33)🔅菠萝乳酸梳打 ($33)💬食物性价比好高!环境都唔错,又有酒饮,好适合同朋友gathering 🥺。
🔅澳洲M6和牛(200g) ($198)
🔅日本黑毛和牛锅烧乌冬 ($98)
🔅盐烧牛舌 ($48)
烧得好爽口👍🏻,唔使沾酱已经够味。盐烧食落牛味都浓啲。
🔅柚子盐黑豚肉 ($28)
🔅黑豚大肠串 ($28)
大肠唔韧又超入味🥺,唔错♥️❤️。
🔅荔枝乳酸梳打 ($33)
🔅菠萝乳酸梳打 ($33)