《中环石板街亲民日本餐厅》位于中环石板街呢间日本餐厅,位置系街档后面,有啲隐蔽, 但内藏厨师的诚意用心。餐厅好有日本风格,厨师系开放式厨房内都可以同客人沟通,了解客人嘅需要,讲解每一道菜式。 今次都系全心信任厨师为我预备:极上海胆杯- 用香槟杯盛著满满的刺身,份量好多嘅海胆、蟹肉、带子、吞拿鱼腩、三文鱼籽、 黑松露酱、仲有有海水味嘅海葡萄(之前我只喺冲绳食过),令刺身更显新鲜甜美。 黑松露北海道帆立贝野菜沙律🥗- 帆立贝鲜甜爽脆,配上酸酸地嘅沙律酱,好开胃。日本鸡肾、盐烧牛舌、汁煮牛舌 、芝士鱼糕- 味道煮得恰到好处,佐酒好选择👍🏻除了美食,我亦很喜欢厨师与客人的互动,友善的服务态度,大家都去试吓啦!地址:S2 Kitchen (中环)中环威灵顿街51号地下A舖
《中环石板街亲民日本餐厅》

今次都系全心信任厨师为我预备:

地址:S2 Kitchen (中环)
中环威灵顿街51号地下A舖