店铺位置不多,要食既朋友真系要提前预订位置,成餐饭气氛都好好,师傅好识带动气氛,健谈得黎菜式又有水准,每道菜既细节都唔马虎👍🏻晚餐仲包120ml清酒,性价比非常高!Dinner Omakase日本生蚝师傅话每次挑选生蚝都会亲自试味,一定拣番时令既品种,今次食既系比较清甜既手生蚝,size 都几大,一啖过超满足🦪萤光鱿鱼第一次食萤光鱿鱼,细细只原来都会有膏,加上师傅秘制酱汁,更加带出鲜味!😍帆立贝刺身见住师傅用力啪刺身,先知原来咁可以令刺身更弹牙,而且要够新鲜既帆立贝先会回弹起身,食起身的确比平时食既更有口感🙈自家制矶煮鲍鱼鲍鱼煮得岩岩好,上面仲加左鲍鱼膏,味道似蟹膏!一啲都唔腥,仲有超入味萝卜都好正。寿司八贯进入正题后,每一贯寿司都十分美味,有唔少平时好少见既拖罗部位,都真系第一次食吞拿鱼近牙骹既鱼肉,师傅都会为你续一介绍🤭 入口即化既左口鱼、和牛、大拖罗、海胆同生熟拖罗夹卷,真系全部都冇得输😍🫶🏻秋田县后文乌冬第一次食呢款乌冬口感好特别,系属于较扁同幼身,清汤上会加上松叶蟹肉,所以唔会系净乌冬咁闷,食到尾声可以暖暖胃感觉好舒服😙————————————————环境:👅👅👅👅食物:👅👅

Dinner Omakase

日本生蚝