💖 PAUSE IT (元朗)✨元朗朗乐路1号元点L1 楼B120号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️上个月同老公食完呢间餐厅之后念念不忘,成日都话想再去食😆,今日老公放假终于可以再同我去啦😌-温泉蛋卡邦尼意大利粉🍳 $98呢道意大利粉嘅特色就系温泉蛋,蛋黄流心😍,与意大利粉嘅酱汁融合得相当完美。酱汁浓郁,烟肉带有淡淡嘅烟熏味,令整道菜更香滑😋。意大利粉嘅口感滑顺,煮得恰到好处,真系好味‼️-牛肝菌汁杂菌意大利饭🍄 $88呢碟意大利饭用咗香浓嘅牛肝菌汁,搭配各种杂菌,味道非常丰富。最顶层仲有个大啡菇🤩,米饭吸收咗菌汁嘅香气,杂菌嘅口感亦增添咗层次感🥳,非常适合钟意菌类嘅朋友。-紫薯拿铁🍠 $42呢杯紫薯拿铁劲靓,有一个独角兽公仔🦄,视觉上好吸引。紫薯嘅甜味同咖啡嘅浓郁相得益彰,饮上一口,口感滑顺,令人感受到一种独特嘅甜美💜-冰汤力咖啡🧊 $42呢杯冰汤力咖啡真系好解渴,特别适合炎热嘅天气🥵。饮品清新,咖啡嘅香气同汤力水嘅气泡🫧完美结合,口感清爽😎。对于钟意咖啡但又想要一啲清凉感嘅朋友嚟讲,呢个绝对系一个唔错嘅选择。想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalif

💖 PAUSE IT (元朗)
✨元朗朗乐路1号元点L1 楼B120号舖

-温泉蛋卡邦尼意大利粉🍳 $98

-牛肝菌汁杂菌意大利饭🍄 $88

-紫薯拿铁🍠 $42

-冰汤力咖啡🧊 $42

想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-09-20
等候时间
3 分钟 (堂食)