2024-08-14
💖 Café Circles (荃湾)✨荃湾杨屋道8号荃湾西如心酒店9楼〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️听闻如心酒店嘅自助餐出左榴梿嘅甜品🤭,倪丨丨比我更加喜欢🫠,所以我就带佢同一班姐姐哥哥一齐食个Dinner😛估唔到呢度嘅海鲜都几多选择!又有蟹脚🦀、清酒煮鲍鱼、酱油冰镇螺、蓝青口等等😚,净系蟹都有咖喱蟹、面包蟹等等,款式选择超级多😆就连刺身区除咗有刺身寿司之外仲有温泉蛋冷面🤤熟食方面又有烧蟹脚、烧生蚝🦪、烧羊架、烤牛肉、烤猪腩卷、乳猪、原条石斑、鱼肚娃娃菜、Pizza🍕、红烧牛肉面、海南鸡饭😳等等。我最钟意嘅就一定系佢哋嘅中汤同埋西汤🥘,中汤就系人参鸡,西汤就系龙虾汤🤤身为汤怪我都饮咗唔少😆甜品方面有好多唔同嘅西饼都系有榴梿肉👍🏻而且好香甜🤤。同埋呢度有小朋友最钟意嘅朱古力喷泉,除咗有黑朱古力仲有白朱古力😍我自己就钟意食白朱古力多啲🤩整体嚟讲款式食物都有好多唔同类型, 六点几食到九点几😋真系可以慢慢逐款逐款试🤩想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
💖 Café Circles (荃湾)
✨荃湾杨屋道8号荃湾西如心酒店9楼
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩