2022-04-26
《舒服居家叹边炉🏡》———————————————-#牛大人 🐮-最近开放返晚市堂食,大家就一窝峰冲哂去打边炉,搞到周围都大排长龙😝唔想同人迫又想同朋友聚下,我哋就谂到条好桥,就系买汤包返屋企打,一样可以享受到牛大人嘅台式风味🇹🇼-佢有两款口味,分别系「牛夫人秘方麻辣锅」同「牛大人红烧牛骨锅」,一包就够4至10人食,够哂抵食😆而且十分方便,加入3000 ml嘅鸡汤或者滚水就可以打边炉~-有朋友唔食得麻辣,所以我哋拣咗红烧牛骨锅🐄 一撕开包装袋,香味已经扑鼻而来,直头以为自己去咗牛大人🤣 汤头浓而不咸,好有层次感,略带甜味,所以大家都唔洗点醮其他酱料都已经好够味😝-火锅汤包可以直接喺门市购买,或者喺各大 IEAT门市同网店选购,轻松就叹到台湾风味嘅特色汤底啦😘-⭐ 参考价钱︰牛大人红烧牛骨汤包:$68🍌 抵deal 指数:7/10
———————————————-
#牛大人 🐮