店舖款式不多,但做好一样已经可以作为主打食物,令人回味无穷。见到店主嘅用心制作,每位客人都食得好滋味,连汤都饮埋😋虾汤是纯天然,没有放味精。虾汤里都加了自家烹调过的特别酱油,能够带出虾独有鲜甜味。▪️酱油虾浓汤面($118)🍜汤底用大量鲜虾壳熬制,食得出汤底熬左好耐🤩汤底会加入搅碎嘅虾肉,再洒上樱花虾,所以好浓好creamy。上枱时仲会帮客人加虾油提鲜!增加咸香风味,鲜虾汤底更加香浓😋重点系会剥埋虾壳,等客人食得方便~虾肉还很弹牙,味道鲜甜!▪️虾(+$38)🦐酱油渍海鲜容易过度腌渍,变得有苦味。但呢到嘅海鲜腌得刚刚好。又带有辣椒微微的辛辣味,味道很有层次!▪️圣子(是日精选)(+$38)店员介绍左圣子俾我,果然好新鲜十分弹牙。▪️溏心蛋(+$15)🥚蛋黄带橙红色,而且十分大只,食上黎十分满足。▪️波子汽水(+$20)🧊超耐冇玩过可以自己整粒波子落去嘅波子汽水!拣左桃味,而且包装都好靓💖.✍🏻整体:中意食虾同饮浓汤嘅一定要黎试!就算平日嘅晚餐时间都好多人黎食🤩系一间用心制作嘅拉面店✨

▪️酱油虾浓汤面($118)🍜

▪️虾(+$38)🦐

▪️圣子(是日精选)(+$38)
店员介绍左圣子俾我,果然好新鲜十分弹牙。

▪️溏心蛋(+$15)🥚
蛋黄带橙红色,而且十分大只,食上黎十分满足。

▪️波子汽水(+$20)🧊

✍🏻整体: