2024-08-18 174 浏览
💖 PAUSE IT (元朗)✨元朗朗乐路1号元点L1 楼B120号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️YOHO MIX个厕所真系够晒隔涉,基本上系行晒成个MIX先揾到,揾厕所嘅时候我就发现咗呢一间餐厅,之前见好多朋友介绍过,所以好想食😳▫️明太子樱花虾意大利粉🍝 $98初头睇落去佢嘅卖相系平平无奇,只系一堆粉红色酱汁嘅意粉配上青绿色嘅青瓜丝🤫。但系第一啖食落去我竟然有觉得惊喜🥳,明太子嘅味香辣感觉再配埋淡淡嘅樱花虾香,顿时觉得好惹味。虽然佢嘅酱汁系比较腻,但系配埋清新嘅青瓜就中和返🥳▫️黑椒牛肉多士配薯条🥪 $88初头谂住嗌汉堡包嘅,但系见到隔篱枱食呢个多士卖相好吸引所以就转左食呢个😚。上面有一只好大粒煎得好靓嘅太阳蛋🍳,然后下面就有黑椒牛肉片,食落有少少似鸭胸嘅烟熏味😋下面仲有火箭菜🫶🏻整体嚟讲劲好食👍🏻▫️黑芝麻拿铁🖤 $42好靓嘅拉花,一上到枱我就同老公喺度估到底系咩公仔🤣,我就觉得系狮子,老公觉得系狼或者熊,最后问职员,佢话系柴犬嘅拉花😆,大家又觉得似唔似呢🤣。味道嚟讲佢唔甜,好啱饮!而且芝麻味好浓郁,饮到个底有少少似食紧芝麻酱🖤▫️西班牙鲜奶咖啡☕️ $44老公话未试过西班牙咖啡所以

💖 PAUSE IT (元朗)
✨元朗朗乐路1号元点L1 楼B120号舖

▫️明太子樱花虾意大利粉🍝 $98

▫️黑椒牛肉多士配薯条🥪 $88

▫️黑芝麻拿铁🖤 $42

▫️西班牙鲜奶咖啡☕️ $44
老公话未试过西班牙咖啡所以就试吓😉佢话饮落去个咖啡味好香浓,确实系同平时嘅有唔同😌

想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-08-15
等候时间
10 分钟 (堂食)