唔知点解近排拉面瘾发作,好想食拉面🍜 近排又好似好多间拉面备受关注,今次就先试下呢间东京过江龙丸目背脂煮干!!当日平日一收工七点前去到已经排晒队,搞到更加期待🤩·特制背脂煮肝拉面 $88拉面有得拣150/180g,好彩叫咗180g😋 好钟意佢拉面系粗面,口感好好!汤底可能因为叫咗标准油脂,又冇想像中咁邪恶,唔会觉得太过油腻,都几好味,但就相对冇海老辛酱咁特别~~·海老辛酱沾面 $108第一啖食觉得好咸,但之后发现沾少啲汤就超级好食,汤底甜甜辣辣超级惹味!! 朋友极钟意呢个汤😆 不过估唔到沾面反而系幼面,不过面质都好好,而叉烧系角切叉烧,自己会钟意拉面叉烧多啲!!个人认为两款都好味!可惜系食完先醒起有醋,我就钟意呷醋嘅,加埋一定更加正😋 下次再食嘅话一定要落!同埋会想试(应该)集合晒自己最钟意嘅汤底+拉面+叉烧=海老辛酱拉面!!😝

当日平日一收工七点前去到已经排晒队,搞到更加期待🤩

特制背脂煮肝拉面
特制背脂煮肝拉面