2024-08-09 326 浏览
🥢《Terrace in seaside 》入元朗行街之余,梗系要揾吓有咩好嘢食啦。今次去咗YOHO试咗一间韩式餐厅-Terrace in seaside。环境以橙色简约为主,店内好适合俾大家打吓卡。另外,我留意到店员嘅帽亦都好得意。🐷泡菜炒黑毛猪配饭泡菜微酸少辣几啱我口味,而黑毛猪就真系好入味同好腍,整体好好味。🐟粒粒鱼籽与三文鱼蛋黄酱饭卷饭卷上面铺满三文鱼蛋黄酱加上鱼籽,咸香咸香的,而饭卷里面执包有萝卜丝青瓜丝等等,好清新。可是,一口一粒有啲难度。🥭人生迷芒的芒果沙冰🍋清爽爆汁西柚柠檬梳打呢度嘅饮品系比较浮夸,见到每一张枱嘅食客都必会点选一杯饮品。「人生迷芒的芒果沙冰」整片芒果插入一杯嘢饮上,而芒果嘅甜度亦刚好,沙冰亦打到好面淡淡满满的芒果香。「清爽爆汁西柚柠檬梳打」七有两大片西柚于杯面上,呢杯就好清新好解渴。🧇芒芒夏日芒果窝夫最后食完,梗系食返个甜品喇,窝夫做到外脆内软,窝夫比较甜,配上香滑嘅cream+清新嘅生果粒,为整餐饭画上一个圆满嘅句号。I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢📌 元朗 📍朗日路9号形点 I L2楼2056号舖
🥢《Terrace in seaside 》

🐷泡菜炒黑毛猪配饭