2024-10-30 150 浏览
其实以前堂食过2次已经觉得味道一般 但今日啲野食简直系垃圾!!今日喺屋企用Keeta 外卖咗一个台湾香肠葱油蛋饭 、汉堡扒卤肉饭一打开台湾香肠葱油蛋饭 个份量真系笑而不言 咩而家香港物价原来已经高到咁😂😂$62只能买到一条肠同一个煎蛋 葱油又得𠮶一小撮 味道又唔系好食好咸 真系离晒大谱然后到个汉堡扒卤肉饭 个汉堡扒好似白焯咁 肉质好柴 睇见都唔开胃 最后见到啲人话佢炸花枝丸好食 又叫咗三粒嚟试下 点知完全无炸嘅感觉 略为失望 但味道都唔错仲有两杯饮品 一杯黑糖珍奶 一杯靓靓桃胶乌龙奶茶先唔讲佢甜到糖尿病(无得拣甜度冰度) 啲桃胶好似溶到擦子胶碎咁 真心唔知到底啲桃胶边度「靓靓」已永久blacklist呢间店 希望佢撤出大埔

炸花枝丸
仲有两杯饮品 一杯黑糖珍奶 一杯靓靓桃胶乌龙奶茶