餐厅: Sake Bar CHU CHU
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
我钟意饮酒,我钟意饮酒之后个世界,所有野都可以方便d、混乱d、 简单d,我钟意饮左酒之后既自己,最好既系可以忘记左自己,因为忘记左自己之后,同时人地都会忘记我。不过有D野忘记左唔代表无发生过,就好似今晚呢间sake bar,我永远唔会忘记呢一份滋味。👇🏻📌お す す ぬ - ▪️ 佐 酒 小 食 -▫️「紫薯最中饼」系每人入座必有既招牌小食,以招牌猫既LOGO,好得意。▫️「唐扬萝卜糕」炸得好够浓香,外层脆卜卜。▫️「鸡肝芝士拌匀酱」鸡肝调味恰到好处,配搭多士浓香惹味。▫️「忌廉芝士明太子厚油扬」咸香十足,芝士同忌廉本身就好夹,送酒一流。▪️ 炭 火 串 烧 - ▫️「荣螺」原只荣螺连壳上,螺肉爽口,汤底清甜,必试!▫️「鸡颈肉」因为呢个部位肌肉特别发达,所以比平时食开既鸡肉更加有咬口。▫️「鸡心」口感相当柔软,就算唔太食内脏既朋友都一定接受到。▫️「黑豚腩肉」烧得好入味,肉质腍滑得黎又入味,好满足。▫️「原只日本鱿鱼」卖相厚肉又大条,唔会烧到过哂火太干身,肉质做到好腍滑,唔错。▪️ 食 事 -▫️「鸡白汤鸟冬」汤底鸡味够突出,唔会太咸,饮完酒用乌冬埋个靓尾,个胃即时暖笠笠,特别舒服。📌日本酒 · FREEST

同时人地都会忘记我。不过有D野忘记左唔代表无发生过,

📌お す す ぬ -
▪️ 佐 酒 小 食 -
紫薯最中饼

▫️「唐扬萝卜糕」炸得好够浓香,外层脆卜卜。
唐扬萝卜糕

▫️「鸡肝芝士拌匀酱鸡肝调味恰到好处,配搭多士浓香惹味。
鸡肝芝士拌匀酱

▫️「忌廉芝士明太子厚油扬」咸香十足,芝士忌廉本身就好夹,送酒一流。
忌廉芝士明太子厚油扬

▪️ 炭 火 串 烧 -
▫️「荣螺」原只荣螺连壳上,螺肉爽口,汤底清甜,必试!
荣螺

鸡颈肉

鸡心

▫️「黑豚腩肉」烧得好入味,肉质腍滑得黎又入味,好满足。
黑豚腩肉

▫️「原只日本鱿鱼」卖相厚肉又大条,唔会烧到过哂火太干身,
原只日本鱿鱼

肉质做到好腍滑,唔错。

▪️ 食 事 -

▫️「鸡白汤鸟冬」汤底鸡味够突出,唔会太咸,
鸡白汤鸟冬

饮完酒用乌冬埋个靓尾,个胃即时暖笠笠,特别舒服。

📌日本酒 · FREESTYLE -
▪️ 备前雄町·纯米大吟酿 -
▪️ 咲耶莫·纯米吟酿  -
▪️ 福岛县·磐城寺·绀碧纯米吟酿 -
▪️ 写乐·令和四·纯米吟酿 -
备前雄町·纯米大吟酿

▫️ 我地拣左清酒Freestyle,当中至少有6种budget比你拣,再以杯数区分,
假设你拣$300budget 6杯唎酒师会因应budget、食物既配搭,
咲耶莫·纯米吟酿

再帮你挑选6杯符合你budgetsake,假设你拣$800或更高budget 2杯
咁果2杯自然会又会拣返更高价位既sake,而且口味有
写乐·令和四·纯米吟酿

多达11种选择,
难怪sake都有得考牌呀!的确系个好好既体验。
福岛县·磐城寺·绀碧纯米吟酿
2023-11-02