2025-01-21 193 浏览
餐厅任饮放题包括四款清酒,清酒种类由店长严选,每日可能都系唔同款式,由纯米酒到纯米大吟酿都有,甘口到超辛口都可以拣,一班人黎都可以拣到自己啱饮既口味吞拿鱼汁煮下巴系罕见菜式即刻点黎试下,吞拿鱼下巴啖啖肉,鱼油香满满;樱花虾出汁绢豆腐简单得黎系惹味,咬开觉得嫩滑寿司有三文鱼、三文鱼子、纹甲鱿鱼、拖罗同池鱼,拖罗入口油润即溶,满足感最高;纹甲鱿鱼配上小小炭盐带出鲜味,爽口弹牙之最;池鱼就配上姜葱几醒胃烧物系自家制免治鸡肉盖,上面有只橙黄既兰王蛋,鸡肉烧得啱啱好,有烟火气得黎多肉汁,口感脆口因为加埋鸡软骨𩽾康鱼肝奈良渍全无腥味,鱼肝涂系青瓜上面食平衡得好好,唔会太滞几爽口大黑居酒食堂