2023-01-27 88 浏览
【「飞」一般生日大餐 】🎂前排生日庆生,老公book左一间飞行主题既餐厅俾我过下搭飞机瘾,留喺香港都可以过一个「飞」一般生日呢!✈️尖沙咀「Cabin Crew Coffee」装潢设计好像旅行的情景,餐厅入面有航厦指示牌、不同国家嘅时钟和飞机舱窗口,令人感觉到真系好似去紧旅行,准备起飞一样。🧁原来生日月份系度食饭,可以获得生日Danish Toast一份,劲开心呀!我哋选了好靓的月光宝盒,最啱用嚟打卡影相!丹麦Toast外脆内软,有好香的牛油味,仲有Holly Brown出名既雪糕,再配埋多款水果,真系非常好味呀!💓安妮妈妈推荐菜式 :🍕玛嘉丽塔薄饼饼底好香脆,食落有浓浓既芝士味,而且份量好大,两个大人都食唔晒。🍟烧羊架及薯角套餐附送一碗香浓的龙虾汤,烧羊架可以配芥末及香草酱,羊架点了七成熟,肉质鲜嫩,十分好味。
【「飞」一般生日大餐 】

💓安妮妈妈推荐菜式 :