2022-08-10 1212 浏览
平时导我去食野嘅系同事A啦呢个系同事B同事A美食率有50%同事B系0%😅😅😅有一日想食个粥啦点知原来真系Joke嚟🤮🤢鲜鸡JOKE $45🤢嗱我首先形容一下个粥系点嘅先一开啦😲事关我真系好耐冇食过粥🤩所以闻到个粥香我系极之期待嘅🤩嗱照常理咁期待应该会有加分㗎🤩我轻轻一撩 撩旧鸡出嚟望两眼🤨😨😨😨喂大佬冇鸡骨 冇鸡皮😦摆入口咬两野😦…………喂冰鲜去骨鸡柳仲要系雪到冇味𠮶只……😦啲肉够胆死同我一丝丝散开晒嘅冇咬口冇鲜味合埋眼唔知食紧乜失败🤮咁鸡粥就梗系粥紧要啦😄唔紧要我地粥好食咪得啰😄搓多妈嗲❗也咩嗲嗲菇啦嘥❗🤮个粥,系有味精嘅🤮初头食不疑有诈吖😄哈又几鲜味㖞😄稀就稀就稀左啲,又冇乜米香咁啲米仲唔开花添😄🤢🤢🤢🤢🤢🤢食多阵抖一抖……喂有啲口渴搞唔掂🥵同事B曰:呀,唔记得同你讲😄佢有落啲MSG嫁😅哇早响吖大佬🤮我够胆讲呢个系本肥高中开始识欣赏粥到现时为止食过最伏最垃圾最恶心嘅粥🤮偷工减料落晒味精收你几廿蚊🤮街边求其揾档都冇咁嬲🤢肥仔指数:🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮/5🐒满分#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram
平时导我去食野嘅系同事A啦

搓多妈嗲❗也咩嗲嗲菇啦嘥❗🤮

个粥,系有味精嘅🤮
初头食不疑有诈吖😄
哈又几鲜味㖞😄
稀就稀就稀左啲,又冇乜米香咁
啲米仲唔开花添😄
🤢🤢🤢🤢🤢🤢
食多阵抖一抖……喂有啲口渴搞唔掂🥵

同事B曰:呀,唔记得同你讲😄佢有落啲MSG嫁😅

哇早响吖大佬🤮

偷工减料落晒味精收你几廿蚊🤮
街边求其揾档都冇咁嬲🤢

肥仔指数:🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮/5🐒满分

#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #可惜不是你 #劣食 #垃圾 #中伏 #唔建议 #Joke #msg #haiya #粥 #粥品 #poop #rubbish #味精 #foodblogger