2022-02-15
好有惊喜,餐厅好大好阔落仲有outdoor位置🪴 好天坐系出面sofa位饮下酒够晒chill~ 听闻餐厅采用正宗柴火烟熏炉🪵烤制美国进口肉类,入到去个个张枱都一碟碟肉🤤 望到流晒口水噜💦 今次试佐佢地呢到既Lunch Set,价钱合理同埋几够饱👍🏻 📋𝗟𝗨𝗡𝗖𝗛 𝗦𝗘𝗧:𝟮 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟭𝟵𝟴𝟯 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟮𝟯𝟴𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗘𝗥𝗦:✦ 𝑃𝑒𝑎𝑟, 𝑊𝑎𝑙𝑛𝑢𝑡 𝑎𝑛𝑑 𝐵𝑙𝑢𝑒 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑆𝑎𝑙𝑎𝑑前菜拣佐沙律,味道偏酸不过系我中意既味😋 佢个blue cheese劲香浓好食!份量都算多,而且配埋梨、花生、石榴粒,食落好清新唔腻👍🏻𝗠𝗔𝗜𝗡𝗦:✦ 𝑆&𝐵 𝑆𝑚𝑜𝑘𝑒𝑑 𝑀𝑒𝑎𝑡𝑠 (𝐵𝑟𝑖𝑠𝑘𝑒𝑡, 𝑅𝑖𝑏𝑠, 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛) 𝑤𝑖𝑡ℎ 1 𝑠𝑖𝑑𝑒 + 𝑀𝑎𝑐 $𝟲𝟴✦ 𝑆𝑘𝑖𝑟𝑡 𝑆𝑡𝑒𝑎𝑘, 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠, 𝑃𝑒𝑝𝑝𝑒𝑟𝑐𝑜𝑟𝑛 𝑆𝑎𝑢𝑐𝑒Smoked meats肉味唔算浓,烟熏味唔系好食到!不过整体味道都唔错🥰 比较深刻系鸡个皮好香,脆卜卜😋 我最中意就系佢枱面提供既4只BBQ Sauces (Chili BBQ, Texas BBQ,
📋𝗟𝗨𝗡𝗖𝗛 𝗦𝗘𝗧:
𝟮 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟭𝟵𝟴
𝟯 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟮𝟯𝟴
𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗘𝗥𝗦:
𝗠𝗔𝗜𝗡𝗦:
Smoked meats肉味唔算浓,烟熏味唔系好食到!不过整体味道都唔错🥰 比较深刻系鸡个皮好香,脆卜卜😋 我最中意就系佢枱面提供既4只BBQ Sauces (Chili BBQ, Texas BBQ, Gold BBQ, White BBQ) 通常食野只要有好味既酱汁,就乜都好食🤪 同食落真系谂起以前去美国味道,我最中意系Gold BBQ sauce,不过其余3只都好好食,一路食肉随意点😄 Mac and cheese重口味既我稍嫌芝士味唔够劲,不过好襟食,食下又想再食!
skirt steak肉质好嫩,本身个汁已经好食,可惜细份佐啲😂 薯条又系食唔停口❤️
𝗗𝗘𝗦𝗦𝗘𝗥𝗧:
✦ 𝑂𝑙𝑑 𝑆𝑐ℎ𝑜𝑜𝑙 𝑆𝑢𝑛𝑑𝑎𝑦 (𝐶ℎ𝑜𝑐𝑜𝑙𝑎𝑡𝑒 𝑆𝑎𝑢𝑐𝑒, 𝐵𝑟𝑎𝑛𝑑𝑦 𝐶ℎ𝑒𝑟𝑟𝑦, 𝑃𝑒𝑎𝑛𝑢𝑡 𝐵𝑟𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒)
佢个brandy cherry我一般般,不过个酱+ 朱古力酱配雪糕配埋果仁碎唔错🍦食埋佢饱晒🤰会回访🥰