2023-10-21
第一次到访airside事前冇做功课食咩😂谂住即兴睇下有咩食见到呢间主打泰式沾面 未食过就谂住试下咩料啦分别叫左两个沾面 ($108)首先讲下个沾面,好似好多配料咁,但其实味道好普通,纯粹系摆盘好睇少少同多d唔同口感😅个面似冻食嘅米线质感,偏淋,配红咖喱嘅沾面会多半只蛋,但好干其中一个沾面配左红咖喱虾,一细碗咖喱加两只虾咁大把😂咖喱唔太辣,偏蕃茄味,食落去有少少花生颗粒另一个沾面配左青咖喱鸡,咖哩份量同样少,味道ok,但比红咖喱稀,多少少料,鸡肉有3-4旧,两粒鱼丸,一旧猪红🤔不过食完都系有种唔够饱嘅感觉😂😂我听隔离枱都有唔满意个沾面😂咁又系,咁嘅性价比做招牌真系等同拆左自己招牌咁本身menu写系午餐,但原来得个主餐冇饮品🤔饮品要正价买,而且唔值卖单要加一同收cash / fps,我拣左比fps竟然都要round up零头…同埋fps转数收款人系个人而唔系公司户口,感觉有点呃人feel。有啲后悔拣左食呢间,商场咁多餐厅应该有更好的选择!
事前冇做功课食咩😂谂住即兴睇下有咩食
见到呢间主打泰式沾面 未食过
就谂住试下咩料啦
分别叫左两个沾面 ($108)