2024-11-03
2096 浏览
【天幕下的半自助晚餐,前菜甜品任食❗️】
最近返工返到好攰,难得唔洗OT即刻去Chill下~今次嚟咗朗豪坊顶层呢间西餐食饭,环境好舒适,系优质约会嘅好地点💕~!平时食西餐啲头盘同甜品成日都到喉唔到肺🥲,但呢间Bistro Bloom 嘅半自助Dinner Set 真系好抵食😍,可能满足有第二个甜品胃嘅女士们🍮
一个Dinner Set嘅价钱已经包埋自助沙律头盘、饮品吧、精选汤、厨师推介甜品任选‼️‼️😍头盘沙律都好多选择,有齐水果,唔同嘅沙律配料~自助甜品区都有4️⃣至5️⃣款选择‼️当中有嘅Dinner Set配搭亦系好多元化,一次过满足哂我嘅胃口!
🔶 烤安格斯牛柳.法式芝士焗龙虾 $395Angus Beef Tenderioin.Lobster Au Grain
烧烤酱猪背骨.香草烤鸡 $288
当中有嘅Dinner Set配搭亦系好多元化,一次过满足哂我嘅胃口! 🔶 烤安格斯牛柳.法式芝士焗龙虾 $395
Angus Beef Tenderioin.Lobster Au Grain 我就拣咗主厨精选嘅安格斯牛柳配芝士焗龙虾🦞安格斯牛柳肉质鲜嫩,配搭酱汁肉味更香,龙虾肉质鲜甜,焗烤后的芝士香气更浓郁,有齐视觉同味觉嘅满足😌 🔷BBQ Pork Riblet & Herbs Spring Chicken 烧烤酱猪背骨.香草烤鸡 $288 平时西餐最钟意叫猪肋骨同烧鸡,一个价钱就有哂两款我最钟意食嘅嘢😍猪背骨在烧烤后外焦里嫩,肉质鲜美,配上特制的BBQ酱,更添香甜。而香草烤鸡亦保持了鸡肉的柔嫩多汁,呢道菜嘅配搭真系啖啖肉呀😍
#Laglag美食推介
#foodielagblah旺角#foodielagblah西式
📍:Bistro Bloom (旺角)
旺角亚皆老街8号朗豪坊13楼2号舖
#西式#半自助晚餐#约会餐厅#情调餐厅#diningresturant#旺角美食#朗豪坊#朗豪坊美食#mongkokfoodie