🍝慢煮和牛面颊意大利寛条面 $228🍕金文毕烤猪肉卷薄饼 $188🌮法式奶油Crepe $58🍠紫薯燕麦奶昔 $65🔸呢间系一间北欧小餐馆风嘅餐厅,佢嘅装潢好特别,以深色木材为主,好有北欧小餐馆嘅感觉,营造出一个舒适嘅环境😎🔸我试咗几款佢哋嘅招牌菜,例如慢煮和牛面颊意大利宽条面系几出色😚和牛面颊煮得好软嫩,配上宽条面,食落好滋味🔸另外,金文毕烤猪肉卷薄饼都系我好钟意嘅一款,佢份量好大。薄饼底烤得酥脆,有多层猪肉卷同芝士,每一啖都好满足!🔸如果你钟意甜品,hygge都有好多选择。我试咗佢哋嘅法式奶油Crepe,一份只系$58,味道好香甜,薄薄嘅Crepe配上香浓嘅奶油,非常好食😆另外,饮品上佢哋嘅紫薯燕麦奶昔都系一个不错嘅选择,味道浓郁,有紫薯嘅香甜味同燕麦嘅营养价值,好开胃又健康。
🍝慢煮和牛面颊意大利寛条面 $228
🍕金文毕烤猪肉卷薄饼 $188