2024-11-28
火锅迷一定要bookmark呢间滚爷火锅!呢度既招牌椰子鸡锅真系一试难忘,真正滴水不嘉嘅椰子鸡锅,价钱合理又够特色~秋冬时节黎打边炉绝对啱晒!🔥———————————————🌟 招牌椰子鸡锅 (半只) $248必叫!呢个椰子鸡锅用嘅系100%椰汁汤底,完全冇加一滴水,椰香浓郁得嚟又唔会太腻~鸡肉嫩滑得嚟啱啱好香,煲滚之后再焗5分钟,鸡味同汤底完美融合~入面仲有啖啖椰子肉同马蹄,成个汤饮完都觉得好滋润,值得推介!🌟 手打四宝丸 $88有鱼肉、虾肉、牛肉同墨鱼丸,味道鲜甜,真系食得出手打既质感,但略嫌仲可以再弹牙啲,同埋口感有少少黏,如果再改进下就完美啦~🌟 脆鲩鱼片 $88新鲜到不得了,每片鱼肉仲好有口感,煲落汤入面又吸到椰子味,真系好正,完全食到停唔到口。🌟 猪皮 $48份量非常够,每块都超大,吸晒汤底精华。🌟 蔬菜 $28/份我叫左娃娃菜同生菜,超大份!蔬菜够新鲜,放落汤入面煮一阵就吸到满满既椰香,清新得嚟又解腻~🌟 龙口粉丝 $18/份粉丝烟韧而且够幼,放落汤底煮到吸晒汤汁,在捞多少少酱汁就一流。
———————————————
🌟 招牌椰子鸡锅 (半只) $248
🌟 手打四宝丸 $88
🌟 脆鲩鱼片 $88
🌟 猪皮 $48
份量非常够,每块都超大,吸晒汤底精华。
🌟 蔬菜 $28/份
🌟 龙口粉丝 $18/份