2023-06-09
唔知点解很多寿司店只要开咗分店,就会越嚟越差,而依间系少有我仲觉得保持到水准价钱中规中矩,而可以选择的款式都不少,就算唔想叫set都好,都可以单点寿司,不过就一定冇食set咁抵食江户前丼(杂锦海鲜丼)$118 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟份量唔算好多,总共有6款刺身,每款剌身就只有一片,不过每片都有一定厚度,唔会好薄身,而咁样嘅价钱,都算正常;而且食落都系新鲜,而且唔系啲唔要嘅头头尾尾切俾你就算,虽然未止于食完好饱,但都唔会食完好似冇食过嘢咁10贯寿司 $188 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟虽然系set好咗边十件,但基本上每一件都算多人钟意,而且有虾有贝,唔会全部都系鱼,食落冇咁闷;另外,他们用的是赤醋饭,所以食落酸味会比较重,配上中拖罗这些高油分的鱼,简直一绝,因为赤醋中和油腻感,食多几件都唔怕他们的set还会有沙律和汤附送,虽然他们的沙律汁是好少见的黑色😂😂但食落味道上和其他冇咩分别,不过我几钟意他们的汤会有很多海菜,饮落冇咁单调到最后仲有雪糕,分别有朱古力和云呢拿味可以选择🤔️味道有啲似平时食嘅维记雪糕,而且雪糕好似只有尖沙咀分店先有提供以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用
江户前丼(杂锦海鲜丼)$118
推荐指数🗯️:🌟🌟🌟
10贯寿司 $188 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟
以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。